Fit you too
Fit you too

Bikini problems…..

Mikään ei ole niin täydellinen aika matkustaa kuin harmaa ja sateinen syksy!

kreeta16 (1 of 1)
Kreeta toukokuussa

Dubain reissu lähestyy eli enää reilu viikko ja palelu loppuu! Oon totaalisesti loman tarpeessa ja huomannut viime viikkoina, että oon normaalia useammin väsynyt ja kärttyinen akka.
Mua myös palelee tosi usein ja tällä viikolla mulla on ollut lähes joka päivä kahdet housut päällekkäin ja takin alla kaksi pitkähihaista paitaa! Ja tietysti villasukat jalassa! Mikään ei oo niin kamalaa kun seistä bussipysäkillä aivan jäässä ja laskea sekunteja bussin tuloon… Täällä Helsingissä ilma on usein myös tuulen ansiosta ihan jäätävä, vaikka pakkasta ei hirveästi olisikaan.
kroatia2 (1 of 1)
Kroatia viime syksynä

Jännä juttu, että aina kun on lähtö reissuun niin mulla tulee ahdistus vaatteiden ja etenkin bikinien kanssa! Toki mulla joitakin kesävaatteita on ja sieltä voi tietysti ostaa jotain kivaa. En vaan hirveästi tykkää ostaa ulkomailta hellevaatteita, kun ymmärrettävästi niillä on täällä suomessa suht vähän käyttöä!  Täytyykin kaivella viime kesän vaatteet esiin ja katsoa onko siellä mitään sopivan kokoista. Olen ollut viimeksi tämän kokoinen kaksi vuotta sitten, joten mitkään toissakesän tai viimekesän vaatteet eivät ole sopivia.
Myös sopivia bikineitä ei taida varastoissa olla TAASKAAN!!! Aina kun tiedän että edessä on rantaloma niin kehitän itselleni harmituksen siitä, että en tunne itseäni oikein itsevarmaksi biksuissa. Imetys on tehnyt rintavarustuksesta totaalisesti selvää, joten viime Kreetan reissun bikinit ovat tietysti nyt isot. Olen nyt imettänyt kaksi lasta ja sanotaanko vaikka näin, että mitään ei oo enää tehtävissä 😀 ! Sinänsä muuten oon kyllä tosi sinut kroppani kanssa ja tyytyväinen siihen löllöineen päivineen.
biitsillä3 (1 of 1)
Thaimaassa marraskuussa kaksi vuotta sitten

Olisin halunnut tilata kotimaiselta Halla x Hallalta bikinit, mutta heidän valikoimasta oli melkein kaikki loppu 🙁 ! Tilasin pari vuotta sitten muutamatkin tosi kivat bikinit Zalandolta, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna malli on mulle aivan väärä eikä imartele vartaloani ollenkaan! Littanaa ei kannata enää litistää entisestään. Mieluummin olisin lähes rinnaton, koska silloin voi ainakin pitää bandana-mallisia yläosia, eikä mikään tursuile yli. En koskaan voisi ottaa silareita, mutta varmasti kaikkien vaatteiden istuvuus paranisi roimasti, eikä tarvitsisi miettiä, että mihin sen ”rukkasen” piilottaa heh heh…
No, eiköhän tästäkin ”kriisistä” selvitä, koska tänään meillä on Tampere-tyttöjen kanssa pikkujoulut ja lähdetään laivalle katsomaan Anatudee! Muista, että arkeani voi seurata myös Snapchatissa, josta löydyn nimimerkillä katrivee!
 

Kommentit (5)

 1. ilari

  hyvälle se näyttää ja meetkö sä sinne rintois näyttmään ihmisille vai nauttiin aurinkogsta ja jätti aalloista mihin hypppiä? ja noh eiköhän monet ihmiset oo jo nähnyt vaikak minkä laisii rintoi tähän mennessä noh ehkä teinipojat ja hei sulla on kauniit silmät kyllä ja selalset jotka erottuu siit lärvistä heti et ei muutakuin hyvää lomaa vaan kannata stressaa siellä on ihan varmasit monai muitakin rintoi joilla on raskaus juttui ja sellasta

  • fityoutoo

   No en tietenkään mene 😀 …. Mutta tää aihe on tietysti usein naisille henkisesti iso juttu vaikka se saattaa miehenä vähän turhanpäiväiseltä tuntuakin. Ja kyllä varmasti sinne biitseille mahtuu kaikenlaista tallustajaa ja hyvä niin!

  • ilari

   en vähättele kyl henkistä puolta en kyl tajunnut tota kun siellä tosiaan on kaikenlaisia ihmisiä mut nyt ekaa kertaa kuulin et jok ustressaa bikinieistä eli en osannut ajatella sitä sillain 🙂

 2. lilli

  Hei kauanko sulla kesti Imetyksen lopettamisen jälkeen että maidontuotanto loppui ja sait ne ”rukkaset” :D, eli pääsit eroon isoista tisseistä? Itse nimenomaan odottelen että loppuu tää pingotus ja saan ne pienet tissit takas.. Vaikka sitten tyhjinä nahkapusseina :D! Reilu viikko sitten lopetin imetyksen.

  • fityoutoo

   Hehe, no sulla on sit vähän erilainen ongelma 😀 ! Tottakai siis tissien koko riippuu paljon myös siitä, että laihtuuko imetyksen aikana/jälkeen. Mä olen laihtunut vielä heinäkuunkin jälkeen (jolloin siis lopetin imetyksen) eli se on varmasti myös vaikuttanut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.