Fit you too
Fit you too

Auta mua valitsemaan häiden kiitoskorttiin kuva!

*Yhteistyössä Jussi Rekiaro Photography / Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pitkään odotetut hääkuvat saapuivat vihdoin viime viikolla! Tai oikeastaan vain ns. viralliset potretit, itse hääjuhlassa otettuja kuvia joudutaan vielä hetki odottelemaan.
Virallisten potrettien kuvaajaksi meille valikoitui Jussi Rekiaro (hänen kotisivunsa löydät täältä), jonka löysin Häät kuviksi -faceryhmän kautta. Ryhmä on todella kätevä näin morsiamen näkökulmasta, koska siellä kuvaajat ikäänkuin ”tulevat luoksesi” eikä tarvitse alkaa ihan summan mutikassa googlettemaan kuvaajia (toki tarjolla olevien kuvaajien joukosta helmien löytäminen voi olla sitten yhtä iso homma…)! Jussin valitsin täysin hänen portfolionsa takia ja täytyy sanoa, että toimivista ja helppokäyttöisistä kotisivuista tulee myös kunniamaininta! Voisi kuvitella, että vuonna 2017 jokainen yrittäjä älyäisi panostaa kotisivuihin, mutta ehei…
En itse voisi palkata esimerkiksi juurikin vaikka valokuvaajaa ilman, että näkisin hänen kuviaan etukäteen. Portfolio on siis aivan pakollinen!

Koru 1 & 4 täällä* / Koru 2 täällä* / Koru 3 täällä*

Me toteutettiin siis viralliset hääkuvat täällä Helsingissä hääviikon alussa mun koekampauksen ja -meikin yhteydessä. Tämä järjestely on loistava kolmesta syystä

 1. Itse hääjuhlassa kuvaus ei vie aikaa, eikä vieraiden tarvitse näin ollen hengailla pahimmillaan jopa kahta tuntia keskenään. Se on vieraan näkökulmasta ihan pahinta! Kuvat voi toki ottaa myös ennen hääjuhlaa, mutta silloin aikaa pitää varata myös mahdollisen puvun putsaamiseen. Kun kuvat ottaa eri päivänä, voi kuvauspaikkakin olla käytännössä missä vain, eli kun aikaa varaa tarpeeksi niin sitähän voi ottaa kuvat vaikka keskellä erämaata tai merta!
 2. Häämeikki ja -kampaus (siis onnistuessaan) eivät mene hukkaan ja näin ollen meikkaajalta ja kampaajalta voi vaatia, ettei niitä tehdä hutaisten ja ”sinne päin”. Näin ollen tiedät tasan tarkkaan millainen look sinulla tulee olemaan, eikä tarvitse arvailla.
 3. Jos itse hääpäivänä sataa, niin se ei ainakaan pilaa hääkuvia! Tosin, taitava kuvaaja osaa kyllä hyödyntää sadettakin….

Pieneltä draamaltakaan ei säästytty, koska alunperin varattuna päivänä satoi. En voinut ottaa sitä riskiä, että puku kastuu, joten luojan kiitos saatiin kuvaus seuraavalle päivälle! Iso kiitos tästä kuuluu mun meikkaajalle/kampaajalle Reijalle ja tietysti Jussille!
Loppujen lopuksi kuvauslokaatioksi valikoitui Lauttasaaressa oleva Särkiniemi, jossa oli useampikin ihana kuvauspaikka. Ja niitä kuviahan sitten otettiin…. Niitä otettiin PALJON! Siis vaikka luulisit olevasi maailman epävalokuvauksellinen ihminen, niin on aivan mahdotonta, etteikö siinä määrässä kuvia olisi edes muutamaa todella onnistunutta! Nauroin hurrille, että kyllä tuli siinä kuvaussessiossa hempeiltyä varmaan enemmän kuin koko vuonna yhteensä…
Kun saimme kuvat, niin ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että niistä tuli aivan hemmetin upeita! Itse hieman etukäteen jännäsin, tuleeko kuvista liian siirappisia (koska se ei vaan oo mun juttu), mutta täytyy sanoa, että Jussi sai napattua kameraan juuri täydelliset otokset. Kiitoskorttien vaihtoehtoja on helposti 10-20 ja sen lisäksi kuvissa on useampaakin eri ”tunnelmaa” eli on sitä perinteisempää romanttista tyyliä, mutta myös hieman dramaattisempaa fiilistä. Jotenkin meri ja tuuli toivat kuviin omanlaisensa tunnelman, mitä emme sitten olisi voineet saada esimerkiksi meidän omalla hääpaikalla, koska miljöö oli täysin erilainen. Rakastan vettä ja kalliota, joten tämä paikka oli siinäkin mielessä täysi kymppi. Vaikka tämä kuvausjuttu ei ehkä ollut hurrille niin elämän ja kuoleman kysymys, niin hänkin oli lopulta todella tyytyväinen, että päädyttiin tällaiseen järjestelyyn. Näin saamme elämämme juhlasta muistoksi myös kahden erilaisen kuvaajan kuvat, heitä mitenkään vertailematta, vaan arvostamalla molempien omaa tyyliä.
Olisi kiva kuulla myös teidän lukijoiden mielipide, eli mikä kuvista on mielestänne kaikista ihanin? Minusta on ollut aivan kauhean vaikea valita sopivaa kuvaa kiitoskorttiin, koska niin moni kuva on todella onnistunut. Laitan tähän alle kuusi kuvaa ja olisi kiva kuulla kommenttiboxissa teidän suosikkinne sopivaksi kiitoskortin kuvaksi!
Voin erittäin erittäin lämpimästi suositella Jussi Rekiaroa hääkuvaajaksi! Todella hauska ja rento tyyppi ja no, kuvat kertovat kaiken. Kannattaa myös ottaa huomioon, että parhaat kuvaajat varataan ajoissa, joten jos juhlit häitäsi jo ensi kesänä ja olet ilman kuvaajaa, niin kannattaa alkaa kyselemään kuvaajaa jo nyt.

 


Ps. Muista tykätä jos tykkäsit <3 !

Kommentit (52)

 1. Heini

  Mun lempparit 1 ja 5, mutta valinta vaikea, kaikki niin upeita! 🙂

 2. Elina

  Kauheen vaikee valinta! Eka ja neljäs suosikit… ehkä sanosin eka. Ihania etenkin ne kuvat siellä kiviportin edessä. Valitsitte tosiaan hyvän kuvaajan. 🙂

  • fityoutoo

   No eikös! Kyllä ammattilainen on ammattilainen eikä siitä pääse mihinkään 🙂 !

 3. Julia

  1. on ihana!!

 4. Suski

  5!

  • Nimetön

   1 !

 5. Nimetön

  1 saa äänen täältäkin

 6. Nimetön

  Nro 1!

 7. C

  2!

 8. Sannukka

  Ensimmäinen <3

 9. Jespi

  2

 10. Minna

  1

 11. Minna

  Kaikki kuvat on ihania, mutta 1 silti suosikkini 🙂

 12. Eve

  5. Muta kaikki on upeita!

  • Eve

   Hyvä suomi, ihan mutta vaan 😀 😀

 13. Tiina

  5.kuvastaa hyvin ”kiitos,me jatketaan tästä eteen yhdessä,aina”

 14. Anni

  Ykkönen! Vitosessa Hurri näyttää James Bondilta. 😀

  • fityoutoo

   Et oo ainoa joka on sanonut 😀 !

 15. Epe

  Nro 2 ❤️

 16. taika

  Vitonen!!

 17. Nimetön

  2

 18. mariem

  3! Kaunis kuva ja ihanasti yhteinen varjo piirtyy kallioon! Valitsitte minkä tahansa on kaikki upeita.

  • fityoutoo

   Kiitos, oon kyllä todella tyytyväinen kuviin itsekin!

 19. Paula89

  Ihania kuvia. En osaa valita yhtä, joten totean, että suosikkini ovat numerot 4 ja 5. 🙂

 20. Sanna

  2. Mä tykkään tollaisesta rajauksesta, jossa tausta näkyy mutta samalla huomio kiinnittyy kuitenkin tärkeimpään eli teihin. Upeita kuvia!

 21. Sari

  1 🙂

 22. Eve

  1. tai 5. ! Joka tapauksessa aivan upeita kuvia kaikki. Täytyy myös mainita että olette todella näyttävä pariskunta, sinä mielettömän kaunis ja huh huh miten komea mies sulla on 😍

  • fityoutoo

   No voi ei, kiitos nyt <3. Ja on se kyl komee, ei voi kieltää!

 23. ninna

  1 tai 2 jos siihen tyhjään tilaan saa tekstin

 24. Laura

  3!

 25. M

  Kuva nro2 saa minulta äänen.

 26. Jonna / Palasia arjestani

  Kakkonen 😊

 27. Eve / Queen Of Everything

  2 <3

 28. Laura K.

  Ootte upea pari 😭! 3 mun suosikki.

  • fityoutoo

   Kiitos <3

 29. E

  2

 30. Ilona

  5. tuo mulle aina kyyneleet silmiin vaikken tunne teitä.

 31. Jenezky

  1. 🙂

 32. Sari

  Kuva 1 😍

 33. Veera

  5 ! 😊

 34. Suvi

  1 😊

 35. Hanna

  Vitonen!

 36. Linda

  2!

 37. Satu

  1 tai 5

 38. Mirva

  1, vaikkakin kaikki upeita! 🙂

 39. Jnn

  2

 40. rusakko

  Ahh toi 5. on huikea!
  Kuvasin itse yhdet häät keväällä ja huhhuh, siinä on omat haasteensa. Upeita kuvia ja upeat te! 🙂

 41. Jen

  Onnea upealle hääparille,todella hienoja kuvia! Herkkiä mutta samalla vahvoja. Kiinnitin huomion teidän molempien ryhtiin,se on piste i:n päälle kuvissa. Suosikit 1.ja 4. 🙂

 42. Maisa G

  Nro 2.

  • kia

   nro.1 paras näistä !

 43. Nimetön

  4.!!! Ehdottomasti pusukuva!!! <3

 44. Heidi

  Nro 2 on ehdottomasti tyylikkäin ja yksinkertaisuudessaan aistikkain <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.