Fit you too
Fit you too

Asuntomessuja ja lupaamani video…

Heippa!

Mikäli jollakulla pyörii tarpeettomana nurkissaan ”’äiti on vähän väsynyt”-huumoritekstillä varustettu paita, niin nyt löytyi sille oikea osoite! Tämä äiti on oikeasti nimittäin vähän väsynyt :D.
Luojan kiitos hurri on lomalla, niin ollaan ns. samassa veneessä ja tänään vetelin unta kaaliin klo.12:sta asti päivällä (nukuttuani siis yöllä yhteensä varmaan jonkun tunnin…). No mut hei, tilanne vois olla vielä pahempi, vois olla esimerkiksi kaksi lasta jotka pitää hereillä koko yön!

2407
”En paljoo ees valvo. Äiti liioittelee.”

Mulla on nyt ollu kolme päivää myös selkä aivan /&%¤# kipee. Toissapäivänä en pystynyt kumartumaan ollenkaan, vaan viiltävä kipu meni ihan tonne pakaran sivuun. Siinä sitten paniikkitekstaria heti Vilmalle ja sainkin ajan tälle päivälle. Muuten oon yrittänyt makoilla jalat 90 asteen kulmassa enkä salillekkaan hirvinnyt lähteä. Mulla jäi siitä hurrin selkäkatastrofista viime talvelta ihan kauheat traumat…Melkein kolme viikkoa täysin liikuntakyvyttömänä ja sehän vielä paheni kun se ei malttanut olla salilta poissa tarpeeksi pitkää aikaa! Mä epäilen että mun selässä oli joku nivellukko tms, kun mä kiemurtelen öisin niin ihme asennoissa tuolla sängyssä (eikä siitä syystä mitä tietenkin heti ensimäisenä veikkasitte!).
Käytiin me kuitenkin asuntomessuilla. Itseasiassa kävely taisi auttaa!

IMG_6542
Aikun kivat rypyt mulla…

 

IMG_6557
Kuolasin tota pöytää + tuoleja, mutta noi tekstit on mielestäni jo so last season…

 

IMG_6570
Köyhät kyykkyyn! Me otetaan tämä!

 

IMG_6576
Anoppi haluis takapihalleen uima-altaan. Tämän altaan ”poolboy” oli vaan ihan jotain muuta, kun se anopin toivoma latino lihaskimppu – eli robotti.
IMG_6592
Oranssin ja harmaan pettämätön yhdistelmä <3.

IMG_6589Asuntomessuilla oli itseasiassa tosi mukavaa ja sisälläni heräsi pieni halu rakentaa oma talo. Ollaan jotenkin ajateltu aiemmin, että tuskin lähdettäisiin omaan taloprojektiin, mutta nyt saatetaankin muuttaa mielemme. Mitä itse messutaloihin tulee, niin nähtävää oli kyllä paljon ja tosi mielenkiintoisia pohjaratkaisuja ja ideoita tuli roppakaupalla. Sisustuksiin olin hieman pettynyt, koska kaikki talot toisti jotenkin itseään ja mitään ihmellistä ”hulluttelua” niissä sisustuksissa ei nähty. Mä pidän itse paljon hauskoista yksityiskohdista ja noissa taloissa oli mun mielessä osasta vähän vanhanaikaisiakin juttuja…No, makuasioita.

Sitten lupaamaani videoon! Täähän kuvattiin jo viime viikolla, mutta on niin huonosti ollut aikaa tällä viikolla kirjottaa blogia, etten ole aikaisemmin saanut sitä eetteriin…

Tässä on joku ehkä kolmas sarja (muistaakseni) ja koitin tehdä oikein hyvällä tuntumalla. Nyt kun toi selkä on mikä on, niin voi olla että unohdan kyykkäämisen hetkeksi kokonaan. Sen sijaan oon tehnyt lupauksen aloittaa ton keskivartalon eli ”korsetin” pitkäjänteisen vahvistamisen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.