Fit you too
Fit you too

Arvatkaa vaan kaduttaako??

Okei, nyt tulee taas aivan ”first world problems”, mutta on pakko avautua.hiukset3 (1 of 1)
Jostain syystä mulla on ollut viime päivien ajan sellainen fiilis, että mun oma naama on ärsyttänyt tavallista enemmän. En viitsi edes katsoa enää peiliin! En tiedä vaikuttaako se, että olen meikannut nyt lomalla tosi vähän, koska on tuntunut jotenkin vähän hölmöltä meikata itseään kotona olemista varten.
Ainakin itselle meikkaaminen tuo tiettyä itsevarmuutta ja ylipäätään hyvää fiilistä. Eikä kysymys ole niinkään, että on joku ”maski” päällä vaan enemmän ajatus siitä, että on nähnyt vaivaa ja ehostanut itseään! Tänään sain sentään aikaiseksi värjätä kulmat, jotka ovat mulla luonnostaan aivan vaaleat.
Viime päivinä meininki on ollut enemmän ”tukka vaan ponnarille ja menoksi”. Meidän on pitänyt ottaa monena päivänä blogiin uusia kuvia, mutta aina se on jäänyt, koska en ole halunnut esiintyä blogikuvissa täysin meikittömänä. Nää kuvat jää tänne nettiin elämään blogin mukana, joten sitä haluaa luonnollisesti näyttää edes jokseenkin siedettävältä. Oli siinä ja siinä, että nää viime vikolla otetut kuvat pääsi seulan läpi. Harvoin julkaisen itsestäni näin karmeita kuvia!
Mulle kauneudenhoito ja oma ulkonäkö on olleet aina tärkeitä asioita, vaikken niihin mitenkään aivan neuroottisesti suhtaudukaan. Toki vaatteetkin vaikuttavat paljon omaan fiilikseen, mutta mua ei niinkään haittaa viettää päivät vaikka trikoissa ja topissa, koska sellainen sporttinen tyyli on vahvasti osa mua. Se, että heiluisin täällä joka päivä farkuissa ja jakussa on aika epäkäytännöllistä myöskin 🙂 . Toki on tiettyjä paikkoja, mihin tuulihousuissa tai trikoissa meneminen ei ole ok ja yleensä se raja menee mulla siinä, että matkaan täältä periferiasta ns. ihmisten ilmoille (asutaan siis 15km keskustasta, ei edes sen kauempana).
Huoliteltu look antaa kuitenkin itselleni paljon paremman olon ja piristyn, en pelkästään silmissä vaan myös omassa pääsäni! Mun kauhuskenaario on se, että muutun äidiksi, joka hiihtää päivät pitkät miehen verkkareissa ja mainospaituli päällä ja suihkutan tukkaani jo kymmenettä kertaa kuivashampoota ennen kauppareissua, jotta se ei näyttäisi niin likaiselle. Heh.

hiukset2 (1 of 1)
Mun tukka on näissä kuvissa jotenkin aivan erityisen epäonnistunut, vaikka se kotoa lähdettäessä olikin ihan muka kivasti.

Nyt suurin kriisin aihe on kuitenkin nää hiukseni. Nyt mua nimittäin kaduttaa NIIN paljon, kun menin leikkaamaan tukkani lyhyeksi. Siis LUOJAN KIITOS en leikannut aivan tosi tosi lyhyttä tukkaa (sekin kävi mielessä), eli nyt ehdin ainakin häihin mennessä kasvattamaan pehkoani jonkun verran. Mua harmitti pitkässä tukassa se, että synnytyksen jälkeen tukkaa lähti aika paljon ja tuntui, että mulla oli enää sellainen ohut liiska päässä. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, mutta kyllä sitä aika paljon lähtikin pituudessa. Ei riitä vuosi ihan kasvattamiseen. Nyt mulla on myös pää täynnä sellaista ihanaa, noin 5cm pitkää tupsua, kun tukka on ottanut kasvuspurtin!
Halusin myös kovasti jotain uutta väriä tähän tukkaan ja sen sain alkukesästä. Umppu teki todella hyvää työtä mun hiusten kanssa ja kuunteli ohjeitani. Nyt vaan tuntuu, että täysin blondi tukka onkin enemmän mun juttuni, koska oon yksinkertaisesti niin laiska laittamaan aamuisin mun tukkaa, jotta upea moniväri pääsisi oikeuksiinsa!
helmikuu16_5 (1 of 1)
I miss my old hair!! Ääääääh……. Silloin mä kuitenkin ajattelin, ettei pitkä tukka sovi mulle! Toki, on tässäkin kuvassa tukkaa laitettu, eli ei se tuolta näyttänyt kun aamulla heräsin!

Nyt joudun luultavasti myös luopumaan ripsipidennyksistäni, jotka eivät vaan halua pysyä mun päässäni jostain syystä (11-12mm, C-kaarevuus)! Ollaan kokeltua eri liimaakin ja nykyisten volyymien pitäisi vielä kestää paremmin kuin perinteisten pidennysten. Ripsitupsu irtoaa siis ilman omaa ripseä ja yleensä hyvin nopeasti (1-3vrk) laiton jälkeen – ja aina yleensä vasemmalta puolelta. En hankaa silmiä, vältän hikoilua ja saunomista laiton jälkeen ym. Kaikki keinot on koitettu. Jotta ripset ovat kauniit ja tuuhean näköiset, joutuisin huollattamaan näitä kahden viikon välein ja sitä ei kyllä enää kukkaro kestä! Tämä ripsiteknikko on vaan ollut niin pelastus, koska hän laittaa ripsiä vain kilsan päässä meiltä, eli olen välttynyt täysin siltä keskustaan matkustamisesta. Tikkurilaan ei ole meiltä hirveän pitkä matka, joten pitää katsoa, josko siellä kävisi siellä testaamassa huoltoa ja niiden ripsien pysyvyyttä. Tai sitten laitan vaan joka päivä tekoripset päähän, niinkuin meidän lähikaupan kassa 🙂 .
Millainen huoltoväli teillä on ripsissä??
No niin, tästä tuli tällainen erittäin naismainen avautuminen. Tuntuu, että imetyksen lopettaminen jälkeen tässä on ollut muutenkin mollivoittoinen fiilis. Tämä ripsiasiakin sai mut lähes vollottamaan. I love hormones. <3

Kommentit (13)

 1. Epe

  I feel you! Leikkasin hiukset myös puoltoista vuotta sitten ja välissä vielä vähän lyhensin. Välillä kaipaan pitkiä hiuksia ja varsinkin nyt kun hiukset on ”ärsyttävässä pituudessa”, jossa niskan hiukset taipuu mutkalle. En myöskään jaksa kovin paljoa meikata, yksi syy on ehkä tässä kolmenkympin jälkeen alkanut aikuisiän akne. Tuntuu, että naama pysyy paremmassa kuosissa, kun käyttää vain kevyttä ehostusta. Kuitenkin naamaongelma on vaikuttanut tosi paljon itsetuntoon, koskaan aiemmin kun ei poskissa mitään paiseita oo ollu 😑 Tuntuu, että oon nykyään vaan piilossa pysyttelevä hiirulainen ja ois kiva taas tuntea itsensä kauniiksi. Sit tulee päiviä, kun joku sanoo että oon parikymppisen näköinen tai kaunis! Se piristää ☺ Pitäis myös muistaa kehua ja arvostaa itseään aina välillä. Ehkä sitä omissa silmissä vaan aina tuppaa näyttämään hirveälle, vaikka muut pitäisivät siua kauniina! Ja siä oot hei miusta ainaki hemmetin kommee naenen! 😊

  • fityoutoo

   Musta tuntuu, et silloin kun on pitkät hiukset niin haluaa lyhyet ja toisinpäin! Itse ainakin kyllästyn jotenkin aika nopeesti, joka ei ole hyvä asia…
   Ymmärrän kyllä hyvin, että tuo akne ottaa luonteen päälle. Varmasti itsellänikin ottaisi. Inhottava ja kuulemma myös kipeä vaiva. Toivotaan että se parantuu! Tsemppiä sen kanssa <3!

 2. Jenni T.

  Moikka!
  Ootko harkinnut koskaan ripsien kestotaivutusta? Värjättynä ja taivutettuna ainakin mulla toimii ihan kivasti. Eikä ole tuota huolto ongelmaa. Tuo vähän särmäö katseeseen ilman meikkiäkin 🙂 näytät kyllä hyvältä ja fressiltä kun sua oon esim snäpissä seurannut. Joten fiilis sun kertomista ulkonäköpaineista ei ainakaan oo tänne asti välittynyt 🙂 Hei mahtavaa syksyä Katri!

  • fityoutoo

   Olen joo, sitä joku muukin suositteli! Mulla on erittäin suorat ripset, joten tuo taivutus vois olla aika kätevä. Nimittäin ripsentaivuttimet kyllä mielestäni joka päivä käytettynä katkoo omia ripsiä.
   En oikeastaan koe ulkoa päin tulevia paineita juurikaan, lähinnä tää oli erään ärsyttävän päivän mietteitä. Snapissa oonkin harvoin meikit päässä 😀 .
   Kiitos samoin sulle!

 3. Aku

  Jos päädyt vielä testailemaan ripsiä niin suosittelen HR Beauty Simonkylä/Tikkurila(kato esim. fb sivut).Ihana ja taitava tekijä sekä edullinen hinta.Itselllänikin oli hankaluuksia pysyvyyden kanssa mutta 3 vkooon saatiin huoltovälit venytettyä.

  • fityoutoo

   Kiitos vinkistä! Täytyy tsekata heidän sivut 🙂 !

 4. Susanna

  Itse käyn ripsihuollossa 4-5 viikon välein ja vasta kun alkaa olemaan viisi viikkoa edellistä huollosta niin näyttävät kamalilta. Siihen asti pysyvät tosi hyvinä. Sanoisin että tekijöissä on eroa. Olen käynyt monessa paikassa ja mutta nyt vasta pysyvät hyvinä noin pitkään.
  Hiukset ovat ikuinen ongelma. Nyt kun me ovat todella pitkät niin tekisi mieli leikata lyhyet ja sitten taas kaduttaa.

  • fityoutoo

   Huh, viisi viikkoa!!! Mun kaveri sanoi, että hänellä on myös tota luokkaa huoltoväli. Siinä vaiheessa omat ripset ovat jo kasvaneet sen verran, että pidennykset näyttävät hölmöiltä. Mutta hänelläkään kuituja ei irtoile juuri muuten.

 5. lilli

  Mulla kävi aivan samanlailla noiden ripsien kanssa kuin sulla. Yhteen menoon oli varmaan noin parisen vuotta ripset ja vuosi sitten rupesi ripset tippumaan heti laiton jälkeen ilman, että oma ripsi tippui mukana. Nyt oon ollut ilman ripsiä jonkun nelisen kuukautta ja mietin, jos menisin kokeilemaan pysyisikö ne nyt paremmin (itsellä lyhyet ja piikki ruorat ripset)

  • fityoutoo

   Ihme juttu! Jos ne ei tunnu pysyvän mulla niin sit kyllä luovutan. Vaikka ne niin ihanat onkin!

 6. Tiia

  Mulla alko raskauden aikana tukka kasvaa ihan hirveesti mut väri ei tarttunu päähän. Oli kohta joka jäi aina vaaleammaks. Kastetilaisuutta varten värjätessä mainitsin kampaajalle et oli kohta johon väri ei aiemmin tarttunu ja hän lupas kattoo. Himaan päästyä näin et sama homma vaikka rautanen ammattilainen teki työn ja sama kohta. Hän pyys mut toki takaisin ja korjasi tummemmalla mut mulla on edelleen kohta päässä joka vaalenee nopeammin😂 toki se nyt alkaa olla tuol puolvälin yli eikä sitä niin hyvin huomaa. Mut se tuli raskauden aikana ja ikinä ei oo aikasemmin ollu. Hormoonit tekee tosi paljon, ehkä menee aikaa ja sot alkaa taas ripsiliima skulaa

  • fityoutoo

   No ohhoh! Enpä oo tollastakaan kuullu! :O

 7. Kati

  Minä en kanssa ymmärrä että kellä ihmeellä voi olla ripsien huoltoväli 4-5 viikkoa kun omat kasvaa niin nopsaan että ihan viimeistään kolmen viikon päästä on huollettava. Mielummin kahden niin ei ehd mennä niin kurjaan kuntoon. Onneksi täällä meidän pienessä taajamassa hinnat on vähän kohtuullisempia vaikka käyhän se silti kukkaron päälle.. Pesethän aina ripset huolellisesti pari tuntia ennen huoltoa? Perusjuttuja, mutta edellinen ripsihuoltajani sitä harmitteli että paljon vaan ihmiset tulee huollattamaan likaisia ripsiä ja silloin heti valmiiksi tietää että ei tule pysymään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.