Fit you too
Fit you too

Äitienpäivä, jolloin ei tarvinnut teeskennellä nukkuvaa.

*Yhteistyössä Almondy0805_1 (1 of 1)
0805_3 (1 of 1)Hyvää äitienpäivää kaikille kaikille niille, jotka kunnian haluavat ottaa!
Meillä onkin ollut hieman normaalista poikkeava juhlapäivä, eli tänä äitienpäivänä ei tullut lahjoja tai aamupalaa sänkyyn. Mutta sille on oikein hyvä selitys.
Tultiin poikien kanssa vanhempieni luota perjantai-iltana ja hurri työmatkalta eilen. Olen koittanut lähinnä purkaa pyykkivuorta ja katsella tavaroita uutta reissua varten ja hurrilla puolestaan on kaikkien aikojen jetlag! Koko eilisen päivän hän meinasi n.5min välein nukahtaa milloin minnekin valvottuaan melkein kaksi vuorokautta putkeen, joten ruokakaupassa käynti oli päivän vaativin aktiviteetti. Itse en jotenkin edes jaksanut miettiä äitienpäiväjuttuja eilen, mutta ostin Prismasta itselleni kuitenkin kukkia, eli lempikukkiani neilikoita. Hurrilta sain ihania tuliaisia reissusta, mutta malttamattomana halusin nähdä ne jo eilen. Varmasti paras äitienpäivälahja häneltä oli jo pelkästään se, että hän uskaltautui pyyntöni mukaan Sephoraan shoppailemaan meikkejä mulle!almondy5 (1 of 1)
Olen ollut jotenkin hirveän väsynyt koko viikonlopun ja varmaan siksi, että pojat nukkuivat niin huonosti mun porukoilla koko viikon. Tänäkin aamuna herätys oli 6.15 ja olin oikeesti niin sekaisin aamulla, että muistan hädintuskin laittaneeni boxilta pikkukakkosen pyörimään! Olin sanonut jo illalla hurrille, että sun ei tarvitse aamulla stressata mitään aamupalaa sänkyyn, koska hänkin oli niin poikki reissun takia. Ajattelin, että nukkukoon se ken voi silloin kun voi. Oma ”nukkumavuoroni” olikin sitten kasista eteenpäin jolloin sain jatkaa vielä hetken aikaa unia. Se oli oikeasti siinä hetkessä ihana äitienpäivälahja! Kömpiessäni ylös oli Ben paistanut munia meille.almondy3 (1 of 1)
Almondy kysyi haluaisinko testata heidän uutuuttaan, eli paahdetuilla manteileilla päällystettyä kermaista suklaakakkua. Minun piti myös miettiä, missä tilanteessa voisi olla ”kakunmentävä aukko”? Tiesin jo etukäteen, että äitienpäiväksi en varmastikaan ehdi mitään leipomaan, joten äitienpäivä olisi mahtava tilaisuus maistella kakkua! En ole mikään kovin suuri täytekakkujen ystävä, mutta Almondyn kakuissa on mantelipohja ja näin ollen ne ovat myös gluteenittomia. Tämä onkin loistava juttu, koska vein kakkua myös anoppilaan myöhemmin, jossa on keliaakikkoja. Tämä Almondyn herkullinen kakku on myös laktoositon!
Olin juuri saanut kustantajalta Maaret Kallion uuden ”Lujasti lempeä”-kirjan, jota halusin lukea hetken matkaa. Äitienpäiväkakku maistuu parhaimmalta sängyssä, joten otin mukaan kupillisen kahvia ja kakun kanssa tarjoilin itselleni tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa. Mikään ei ole täydellisempi yhdistelmä!almondy1 (1 of 1)
almondy2 (1 of 1)
Kakun kalorit olisi voinut polttaa salilla, mutta olen edelleenkin tosi poikki, joten ilta taitaa mennä vain kotia siivotessa ja lapsia hoitaessa. Eli niitä äidin perushommia tehdessä 🙂 . Taidan antaa äitienpäivälahjaksi itselleni myös hieman armoa, enkä mieti tänään tekemättömiä treenejä.
Onko siellä muita äitejä, jotka keitteli itse itselleen kahvit tänä aamuna…?
 
Almondy on Ruotsalainen yritys, jonka kakut ovat kaikki gluteenittomia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia lisä- tai väriaineita. Suomessa on saatavilla yhdeksän erilaista kakkua, joista suosituin on Daim-kakku. Pelkästään Suomessa myydään 46 Almondyn kakkua joka tunti!
Kaikki kakut ovat pakasteita, joten ne vaativat vain sulatuksen ja syömisen 🙂 .almondy6 (1 of 1)
 

Kommentit (2)

 1. Mira

  Ihanaa arkea juhlapäivänäkin :). Äitienpäivä on joka päivä. Eilen illalla jo kuitenkin meillä leivottiin kakkua, isä ja tytär. Mä olin pyöräilemässä. Syystä että, mieheni oli aamuvuorossa tänään, joten itse keittelin kahvit ja korkattiin kakku aamuvirkun pikkuneidin kanssa . Oli todella hyvää…Jämiä täällä kaavin ja tunnen Ähkyn lähestyvän…
  Ihanaa oli kuitenkin että jo isot poikani olivat kotona yön ja sain rutistukset puoliltapäivin;).
  Mukavaa alkavaa viikkoa
  M

  • fityoutoo

   Kiitos sinne samoin!
   Totta se on, että itseä ja tietysti myös omaakin äitiä pitäisi muistaa joka päivä. Me ollaan kaikki tärkeitä <3.
   Mullakin olisi vielä yksi pala kakkua jääkaapissa…….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.