Fit you too
Fit you too

”..Ainakin vaatteet päällä oon hyvännäköinen.”

Nainen makaa hotellin uima-altaalla ilman bikinin yläosaa. En tietenkään voi olla vilkaisematta. ”Aikamoiset padat”, ajattelen. Silikonit tietysti.
Nään jo sieluni silmin muiden naisten haukankatseet, kun yht äkkiä monelle kaksilahkeiselle tulikin kiire nousta ”venyttelemään” tai käväistä hakemassa baarista juotavaa….
Sinänsä minulle on aivan sama, vaikka joku ottaisikin aurinkoa topless, vaikka siitä tulee jotenkin ”jännä” tunne. Itse en koskaan kehtaisi, koska rinnat eivät todellakaan ole oma lempikohtani vartalossani, enkä koe, että niissä on mitään näytettävää. Toisin kuin silareissa, niin omissa tisseissäni ei ole ole enää ”suunta ylöspäin”, kun imetys ei yleensä ainakaan paranna rintojen ulkonäköä. En tarkoita että omaa kroppaansa tarvitsisi hävetä ja toisaalta se kai on hienoa, että uskaltaa olla välittämättä muiden katseista tai mielipiteistä. Nimittäin kyllä se vaatii aika hyvää itsetuntoa että kehtaa n.200 perheen edessä hengailla tissit paljaana…2205_3 (1 of 1)
Mitä tulee tähän nykyiseen kauneusihanteeseen, niin itse en ole koskaan ymmärtänyt isojen rintojen ”ideaa”. Enkä isojen huulien. Tai ison takamuksen. Nykyään silarit ovat jo todella normaali asia, eikä minullakaan ole mitään niiden laittoa vastaan! Itse en tietenkään sellaisia tarvitse, mutta monella ystävälläni on ja hekin ovat ihan tavallisia naisia, opiskelijoita, työssäkäyviä, kotiäitejä ym. Ymmärrän kyllä, että jos henkilölle ei ole suotu minkäänlaista rintavarustusta, niin se vaivaa siinä määrin, että haluaa itselleen sellaiset laitattaa. Tuntuu vaan hassulta, että joku haluaa vapaaehtoisesti hillittömän kokoiset ryntäät, kun itse on aina päinvastoin kärsinyt niistä.2205_1 (1 of 1)
Varmasti myös tuttavapiirissäni on tehty muitakin operaatioita, kuten laitettu huulia, mutta se ei ehkä ole tullut sitten puheeksi. Eivätkä ne operaatiot välttämättä näy aina päällepäin. Eräälle ystävälleni oli ehdotetu botox-ruisketta hänen otsajuonteensa takia toisen kaverinsa toimesta ja hän kertoi hämmentyneensä aika tavalla, koska ei itse ajatellut sellaista tarvitsevansa. Jotkut ovat kuitenkin sitä mieltä, että naaman tulee olla kuin kaksikymppisellä, jos on vasta kolmekymppinen. ”Kun sen saa niin helposti botoxilla hoidettua”. Periaatteessa tuollaiset pistoshoidot ovat ihan mielenkiintoisia, mutta pelkäisin liikaa, että lopputulos menisi mönkään ja näyttäisin kaunareiden Tylorilta…
Mitä tulee tähän töröhuulihullutukseen, niin se on mennyt multa täysin ohi! En ole toistaiseksi nähnyt laitettuja huulia, jotka olisivat luonnolliset, tai sitten ne on niin hyvin laitettu, etten ole tajunnut! Voisin kuvitella, että kun itseään alkaa pistämään, niin lopulta mikään ei riitä ja ajattelee koko ajan tarvitsevansa lisää ja lisää täytettä.2205_2 (1 of 1)
Eniten itseäni kummastuttaa pakaraimpantit, jotka varmasti ovat vasta tulossa suomeen! Nykyään takapuolen pitäisi olla ihan luonnottoman iso, vaikka itse ihailen enemmän tasapainoista alakroppaa. Siis sellaista, jossa jalat ovat kehittyneet tasaisesti, eikä takapuolen tarvitse olla mikään suoraan selkärangan lopusta vaakatasoon lähtevä ”uloke”, joka suorastaan pomppaa silmille. Muutenkin kaunis kroppa on mielestäni ensisijaisesti luonnollinen, eikä niin että joka paikkaa on täytetty tai kiristetty. Pakaroitakin saa hyvin muovattua treenillä…JOS jaksaa nähdä vaivaa.
Minulle ei ole koskaan tehty mitään operaatioita ja kehtaan hyvin riisua itseni esimerkiksi yleisissä pukuhuoneissa, vaikka tuskin mua nudistirannalle saisi 😀 . Vaikka mullakin on tasaisesti päiviä, jolloin ärsyttää omassa ulkonäössä kaikki, niin ei ne mun kompleksit onneksi vaikeuta jokapäivästä elämää. En siis välttämättä pomppisi puolialasti citymarketissa ruokaostoksia tehdessäni, mutta toisaalta voin myös mennä kavereiden kanssa saunaan häpeilemättä. Toki tässäkin on paljon kulttuurieroja ja jotkut vaan on luonteeltaankin avoimempia kuin toiset ja sehän on aivan jees.
Kehtaisitteko ottaa aurinkoa ilman yläosaa?
Tai tuntuuko riisuuntuminen toisten edessä ahdistavalta?
*Postauksen kuvat Jonna (jonna1983.fitfashion.fi)

Kommentit (8)

 1. Jenska

  Hei,
  Tuli tästä mieleen, että onko sinulla suositella hyviä juoksu/ salirintaliivejä raskausaikaan? Tuntuu, ettei edes juoksuun suunnitellut liivit ole nyt tarpeeksi tukevia ja salille haluaisi topatummat ettei nännit paista läpi 🙂

 2. ninna

  lomailen nyt mallorcalla(25ast aurinkoa!)ja täällä ei ihme kyl julkisil paikoil ole paljasrintaisia auringon ottajia.itse en ottaisi sehän on jo syöpäriski.enkä muutenkaan olemattomilla rinnoillani haluaisi paljastella.jokainen tehkööt niinku haluaa mutta ei se kovinkaan kivaaole esim lapsille selittää miksi joku on rinnat tai peppu paljaana ku muutenei saa olla.

  • fityoutoo

   Joo mäkin mietin mitä sanon jos Ben kysyy miksei äitillä oo tissit paljaana 😀 …

 3. Jonna1983

  En kyllä ite ottais yläosattomissa aurinkoa julkisilla paikoilla..ei vaan ole mun juttu! Hirveen hyvä kuvaaja ollu sulla 😀

  • fityoutoo

   No älä, eikö ookkin! 😀

 4. -E-

  Mä voisin kyllä ottaa yläosattomissa aurinkoa tissit paljaana tissien puolesta, ei ne isot ole mutta ei niissä mitään hävettävääkään ole. Mutta mulla ei ole mitään halua eikä tarvetta olla missään tissit paljaana 😀 Tosissaan siinä on omat riskinsäkin ja ihan kamalalta tuntuu ajatuskin, että polttaisi nännit auringossa 😀 Eikä mulla ole mitenkään tarvetta saada rajatonta rusketusta. Paitsi nyt ekan kerran hoksasin mikä pointti siinä voisi olla, kun kävin hääpukua sovittamassa (IIKS ) ja selässä komeili urheilutopin rajat. Näytti aika hölmöltä, onneks ei oo häät tänä kesänä 😀

  • fityoutoo

   Totta muuten! Tää täytyy ottaa huomioon ens kesänä… En tiedä olenko täällä blogin puolella kertonut, mutta meillä(kin) on häät ensi kesänä 🙂 …

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.