Fit you too
Fit you too

Aha, täällä onkin ilmaista ruokaa!

Eilinen oli todella mukava, mutta joskin myös hieman uuvuttava päivä! Lähdettiin Theon kanssa heti kukonpieraisun aikaan keskustaan, joka tarkoittaa siis meille klo.8:aa. Hotelli Palacessa järjestettiin Food for media -tapahtuma, jossa erilaiset ruoantuottajat ovat esittelemässä uutuustuotteitaan! Käy mulle!
Mun ja Theon seuraan liittyi Jonna, jonka kanssa ollaan viime aikoina tavattu aika usein. Hän asuu meidän lähellä ja tietysti blogin lisäksi juteltavaa riittää myös perhe-elämästä ja harrastuksista, eli meillä on samanlaisia kiinnostuksenkohteita; Miehet, lapset ja sali 😀 . Ai niin ja ruoka!
Täytyy sanoa, että nykyään saa bloggaajana jos jonkinlaista kutsua, putelia ja pulloa. Mutta eihän mikään niin lämmitä tällaisen kotimamman mieltä samalla tavalla, kuin ilmainen ruoka!

Mä1983 ja Jonna1983
Mä1983 ja Jonna1983

Hans Välimäen duunaamia kana....jotain. Lidlin pisteellä!
Hans Välimäen duunaamia kana….jotain. Lidlin pisteellä!

Jonnan kanssa haisteltiin ja maisteltiin tapahtuman tunnelmaa ja eipä tarvinnut tänäkään vuonna lähteä nälkäisenä kotiin. Ihan ehdottomasti yksi lemppari-bloggaajatapahtumista. Röyh. Kun oltiin kilistelty alkumaljat niin siitä heilahdettiin sitten loogisesti jälkiruokaosastolle!
Satuin tapaamaan myös leivontablogien ”supertähden” eli Kinuskikissan, jonka ohjeilla varmasti myös moni teistä on vääntänyt sitä dajm-muffinsia tai kääretorttua! En voinut olla kertomatta hänelle rakkaan mutsini suhtautumisesta leivontablogeihin…
”Siis mikä hemmetti se kinuskikissa muka oikein on???”
”No äiti se on leivontabloggaaja. Tosi suosittu sellainen!”
”No mitä se kirjottaa, jotain kakkuohjeita vai? Eikö tässä oo ihmiset osanneet leipoa ennenkin ilman mitään blogeja?”
Okei. En sano mitään 😀 ….
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kinuskikissa Meiran pisteellä vakuutti, että jopa minä voin onnistua leipomaan macaronseja. Vai miten se kirjotetaan..? Macaroneja? No ihan sama, makarooni kuin makarooni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ravintolakoulu Perhon oppilaat olivat tehneet raakakakkuja!

Markkinoille tuutataan koko ajan uutuuksia ja vaikka niitä on kiva maistella, niin ainakin itse olen aika jumiutunut samoihin vanhoihin tuotteisiin! Huomaan ruokakaupassa, että eipä sinne kärryyn useinkaan päädy mitään sellaista, jota en suunnilleen joka viikko muutenkin ostaisi. Jos jossain haluan kokeilla uutta, niin kyllä se sit enempi menee herkkuosastolle tyyliin jäätelöt ja karkit (jos niitä söisin ennen vuotta 2017). Näilläkin messuilla oli koemaistossa Pirkan ihania maidottomia jädeuutuuksia ja ne kyllä vakuutti! Toinen tuote, joka vei mun sydämeni (ja luultavasti myös verisuoneni) ikiajoiksi, on uudet Honey&Butter -sipsit! Vaikka en normaalisti ole mikään kovin suuri sipsien ystävä, niin voi hyvä luoja sentään nää oli hyviä… Ja toi firma on ainoa suomalainen sipsitehdas, joten kannattaa ehdottomasti suosia suomalaista!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Real Snacks tuotteet; Honey&Butter ja toinen ”yllärimaku” laku!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pirkan jädet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Älkää sitten luulko, että mulle maksetaan jotain siitä, että kerron näistä tuotteista! Ainoa mitä sain, on ehkä lisää elopainoa ton tapahtuman seurauksena kilon tai pari…

Päätyykö teidän ostoskärryyn kauppareissulla uutuuksia, vai lastaatko lopulta kassalle aina ne samat tutut tuotteet??
 
 

Kommentit (2)

  1. Karoliina

    Vitsi miten kivanoloinen tapahtuma! Nam! 🙂 Kyllä sinne ostoskärryyn suurimmaksi osaksi päätyy aina ne samat vanhat hyviksi todetut jutut! Toki myös uutuustuotteita aina välillä, jos on jotain oikein kiinnostavaa! 🙂

  2. Susanna

    Ai sieltä olitte tulossa. Näin teidät ohimennen rautatieasemalla mutta en kerennyt huutaa heippa kun olitte jo kiitäneet ohi.😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.