Fit you too
Fit you too

A-Studion vieraana 4.4

Sain tosiaan tällä viikolla soiton, jossa multa pyydettiin mielipidettä Ylen uutiseen liittyen ”lihasbuumiin”. Juttu löytyy täältä ja siihen on haasteteltu lisäkseni muitakin bloggareita, eli Fitfashionin Minifitness-Eeviä sekä hiljattain My Cosmoon siirtynyttä Start living your best life-blogin kirjoittajaa Elisaa. No, homma etenikin sitten niin, että mua pyydettiin itse lähetykseen! Olin tietysti tosi iloinen ja toki kunnia päästä puhumaan mulle niin rakkaasta aiheesta. Paikalla oli myös kuluttajatutkimuskeskuksen Piia Jallinoja, joka on tutkinut tätä suomalaisten fitnessbuumia. Sinänsä tää sana ”fitness” rupee olemaan jollain tavalla vähän loppuun kulutettu ja mä en tiedä mitä mielikuvia se teille luo… Itselleni se on lähinnä terveellinen elämäntapa, that’s it.

yleselfie

Koko perjantai meni enemmän ja vähemmän kauhunsekaisissa tunteissa, vaikkei tämä ollutkaan mun aivan ensimäinen kerta tv:ssä. Silti, varsinkin kun lähetys on suora, niin sitä miettii miten kaikin tavoin sitä voi mokata! Tiesin myös, että lähetystä seuraa varmasti moni kollega ja halusin, että ihmiset saisivat omasta esiintymisestäni positiivisen kuvan henkilökohtaisista valmentajista. 
Otettiin muuten A-Studion historian ensimäinen selfie!!! Jaakko ja Aino oli ihan innoissaan, kun ei vieraat kuulemma koskaan pyydä heitä samaan kuvaan :D.Hei jännä juttu että esim Timo Soini ei näpännyt selfietä ennen lähetystä – mutta minäpä näppäsin! Olisihan se nyt noloa, jos bloggari ei niin tekisi hahhah. 
Mä tein muuten ihan amatöörivirheen ja unohdin järkkärin kotiin! Olin niin paniikissa ennen lähtöä, että olin lähinnä siitä huolissani saanko mä sanaa ulos suustani (joo no toisaalta se olis kyllä aikamoinen ihme jos multa ei juttua tulisi :)…)

Aika haipaikkaa mennään tässä viikonloppu, kun tänä viikonloppuna on taas sisäpyöräilykoulutusta ja siihen pitäisi olla reidet ladattuna! Tuntuu, että mielessä on tällä hetkellä ehkä noin tuhat asiaa :D. 
Jos A-studio jäi eilen katsomatta niin tänään tulee uusintana klo.12 TV1:ssä ja tietysti Yle Areenastä löytyy täältä!

Kommentit (12)

 1. -J-

  Hienosti vedetty Katri, vaikutit paljon selväsanaisemmalta kuin toinen vieras. Ainakin minulle jäi positiivinen kuva ja oli tosi kiva nähdä tuttu bloginaama ruudussa. Aurinkoista viikonloppua! 🙂

  • fityoutoo

   Sähköpostisi olikin tutun kuuloinen! Oletkohan se keneksi epäilen :)?
   Kiitos kovasti, itse olen aika kriittinen, muttei se nyt huonostikkaan mennyt!

  • -J-

   Hmm, en usko että olen se joksi minua luulet 🙂

 2. anna

  Mielenkiintoinen keskustelu ja hyvin meni sulta!

  • fityoutoo

   Kiitos! Oli kyllä mielenkiintoinen aihe ja olisihan siitä puhunut pitempäänkin! 🙂

 3. Johanna

  Samaa mieltä kuin J! Todella hyvän kuvan annoit itsestäsi telkkarissa, näytit upealta ja et jäänyt sanattomaksi! Kiva kun ajankohtaisohjelmissakin yms käsitellään enemmän tällaisia aiheita 🙂

  • fityoutoo

   Kiitos kovasti! Mäkin toivoisin enemmän tämän aihealueen juttuja telkkariin ja nimenomaan näihin ns. vakavempiin ohjelmiin. Kiva , että tästä keskustellaan ja asioita myös kyseenalaistetaan.

 4. marissa

  Hähää, ihan loistoselfie onkin! Mietinkin kun näin kuvan, että onpas hassua kun A-studion porukka päässyt tälläseen kuvaan 😀
  Olit nättinä (sehän oli tärkein huomio! :D) ja osasit puhua todella fiksusti. Parempi ettei siellä ollut ketään himofitnestreenaajaa (tarkoitan siis kisaajia yms.) koska heillä olis voinut olla vähän erilainen näkemys. Toit hyvin esiin sellaista tervettä näkemystä. Hyvä Katri! 🙂

  • fityoutoo

   Joo tosiaan olihan se pakko ottaa ennen lähetyksen alkua :)!
   Kiitos kovasti kehuista, itse löysin jo pari juttua mitä naamassa voisi muuttaa, mutta voiko nainen koskaan olla tyytyväinen?

 5. Hillasuo

  Katsoin vasta nyt ja hyvin tuli mielestäni sellaisia kysymyksiä ohjelmassa, joita yleisestikin pohditaan fitness-buumista. Musta vastailit tosi hyvin ja pystyit tuomaan eri puolia esille koko aiheesta. Syytä olla olla tyytyväinen.:)

 6. jytky

  Hyvä keskustelu ja esiinnyit ihan hyvin.
  Jos nyt ihan suoraan sanon, niin pikkusen tuli kyllä semmonen mieleen semmonen, että toimittajat haki vähän alavire meininkiä tyyliin, että sanokaan nyt, että: ”Kaikki on mennyt jo aivan liian pitkälle ja nyt pitäisi ottaa jo isoa korjausliikettä toiseen suuntaan ja proteiinien syönti on mennyt myös aivan liian pitkällä sekin….”
  Faktahan on kuitenkin se, että valtaosa suomalaisista harrastaa liikuntaa aivan liian vähän ja lihakset rapautuu….

 7. PetraO

  Olit se sinä! mä olin salilla ja kävelin tv:n ohi (minähän en sinne tv:tä mene katsomaan 😀 ). Kattelin että nyt on kyllä jostain tuttu tämä nainen, mutta kun ohjelma oli mutella!?, niin oli vähän hankala päästä kärryille aiheesta. Komppaan muita lukijoita tästä kauneuspuolesta. Sisällöstä en kyllä osaa sanoa vielä mitään. Täytyy kattoa nyt uudestaan kun tiedän että siellä on oikeen jotain asiaakin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.