Fit you too
Fit you too

8 vkon herkkulakkohaaste!

Terveisiä korvesta!


Jep, täällä ollaan taas… Tutustumassa mökkielämään ja itikoiden pistettävänä. Tosin tällä hetkellä ainakin täällä Itä-Suomessa vettä tulee kuin aisaa, joten itikoista ei juuri murhetta ole.
Ihanan kiireetöntä täällä on. Juuri laitoin puuron kiehumaan ja odottelen kahvia.
Mulla on muuten uusi puurosuosikki! Elovena Hetki kausimaku 4-viljaa ja taateli. Saattaa kuulostaa omituiselle, enkä minäkään normaalisti välitä neljänvilljanpuurosta, mutta tämä vaan on ihan mielettömän hyvää!!!Valmistaudun täällä henkisesti meditoimalla ja levitoimalla viimeiseen Tampereen reissuun, joka tulee olemaan pitkä ja hikinen! Tämä kesä ei ole ollut mikään kultakaivos ja säästääkkin pitäisi ensi lokakuun BALIN REISSUA varten, joten silloin kun niitä töitä on niin niitä painetaan pirusti! Elokuussa luvassa on taas uusia tuulia työrintamalla ja toivoa sopii että Pikku-Hurri pysyttelee rauhallisena omassa yksiössään ja antaa mamman painaa hommia vielä tän syksyn ja talven.

Maistuis varmaan sullekkin!Tällä viikolla energiatasot ovat olleet selkeesti nousussa, koska ainakin salilla treeni on kulkenut ihan niinkuin vanhoina hyvinä aikoina! Maanantaina kävin tekemässä jaloille tunnin setin jonka kruunasi illalla IT-tuen suorittama jalkahieronta!! Kyllä, luitte oikein, ohjelmointikurssilla on ilmeisesti opetettu myös kalevalaista jäsenkorjausta, koska kalvot aukeili hyvinkin tehokkaasti! Ja nautitaan nyt muutenkin vielä mahallaan olosta kun siihen on mahdollisuus :D!
Tiistaina vuorossa olikin yläkroppa eli tarkemmin sanottuna kolme liikettä selälle ja kolme käsille. Täällä mökillä on vakiovarusteena lenkkarit ja jumppakuminauha, joten toivotaan että tota vettä ei rätki ihan koko aikaa. Toivottavasti sunnuntaina ehdin tekemään vielä kolmannen puntin. Liikunta ja etenkin salitreeni on jo niin elämäntapa, että ei sitä ilman osaa olla. Tällä viikolla kun jo jaksoin paremmin oli aivan ihana ähistä menemään! Love it! 
Liikunnasta saa niin paljon energiaa myös muuhun elämään ja nykyään se on myös tärkein terapiamuoto päälle. En ole kauhean sosiaalinen jumppaaja, eli mulle sopii parhaiten yksinään nyhjääminen :).

Tämä on niin valitettavan totta! Nyt keskitytään kuitenkin maksimeiden sijasta hyvään fiilikseen :)!Syksyn kisaajilla alkaa kohta viimeiset hitaat ajatellen dieettiä. Muistan itse keväältä, että n.kk ennen kisoja rupesin suunnilleen laskemaan tunteja ja aerobinen rupesi vähän jo tuntumaan puulta. No, pakko se oli tehdä kun pudotettavaa oli kuitenkin se 10kg! Olin myös super väsynyt ja siinäpä se taisi pyöriä dieetin ja kisojen ympärillä koko maailma. No, taitaa olla ensikertalaisille ihan normaalia. Musta tuntuu, että asiaa nimenomaan vaikeuttaa se, kun koko homma VOI pyöriä vaan oman navan ympärillä – ei siis ole ketään muuta josta tarvitsisi huolehtia ja mullahan hoitui koulukin ihan vasemmalla kädellä. Esim. yrittäjänä hommat täytyy hoitaa huvitti tai ei, koska ”uusintapäiviä” ei siinä vaiheessa tunneta. 
Ei tarvitse kuitenkaan olla fitnesskisaaja halutakseen haasteita! Ja tässä se tulee:


Haastan sinut lukijani 8vkon herkkulakkoon alkaen 5.8 klo.8.00! Haasteen panoksena on 10€, jonka luonnollisesti sortuessaan menettää ja voittajat – eli siis loppuun asti sinnitelleet korjaavat ja jakavat potin!
Haasteen virallisille facebooksivuille tulee tarkat ohjeet, sekä myös listaus kielletyistä herkuista! Ei tarvitse kotona sitten voipulla kädessä pähkäillä, että saanko mä syödä tämän vai en :). Aika voi tuntua pitkältä, mutta hei – jos haaste kestäisi vain 8 päivää, niin mikä haaste se sitten olisi! 
Sitten kun saadaan tarpeeksi iso poppoo kasaan niin tottakai pottikin karttuu sitä myöden. Haasteeseen voi liittyä liittymällä facebookin ryhmään ja maksamalla 10€:n osallistumismaksun ohjeiden mukaan. Pankkineiti toimii virallisena valvojana!
Moni nyt tietenkin miettii sitä, että voihan sitä väittää julkisuudessa eläneensä pelkällä porkkanalla, mutta kotona salaa pimeässä puputtaa kilon joka ilta fazerin sinistä. Noh, jos jonkun moraali antaa 10€:n hintaan myöten, niin go ahead. Sellainen ihminen ansaitkoon loppuvuodeksi luuserin ja cheatterin leiman! 
Tärkeintä ei ole tietenkään raha, vaan se kenen pää kestää. Tottakai esim 500€ menetys kirpasis hiukkasen enemmän, mutta siihen hintaan saattaisin lakkoilla ihan yksikseni :D… Ja ainakin itse olen niin kilpailuhenkinen, että ärsyttäisi perustavana elimenä ja tavallaan kai myös muiden esimerkkinä sitten ottaa ja hävitä!
Ja mikä parasta; Saatat kuin vahingossa menettää muutaman extra kilon lantiolta! Olisiko se maailmanloppu? Bikineitä voi pitää syksyllä vaikka Serenassa!

Miten siis on?? Otatko haasteen vastaan? Jos kuulut selkärangattomiin, niin nyt on mahtava tilaisuus rakentaa sellainen!

Ei lisättävää!


Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.