Fit you too
Fit you too

5 x lempivaatteeni juuri nyt!

Monelle tuli varmaan aikamoisena yllärinä, että tänä keväänä hypättiin suunnilleen suoraan toppatakeista bikineihin! Mulla kesti hetken aikaa tajuta, että voin jo luopua pitkistä kalsareista. 😀 Oon nimittäin saletisti ensimmäinen syksyllä, joka kaivaa ne (ja villasukat) esille!! Kesä on mun pukeutumisessa ihanaa erilaisten värien aikaa, mutta en oo shoppaillut yhden yhtä kesävaatetta toistaiseksi! Onneksi viime kesänä tuli hankittua sellaisia vaatteita, jotka pysyy mun suosikkina varmasti pitkään. Tykkään suunnitella asukokonaisuuksia ja jos jokin ombo toimii, niin saatan ottaa siitä kuvan sen päivän varalle, kun ”mulla ei oo mitään kivoja vaatteita”.
Rakastan vaatteita ja olisi ihanaa osata yhdistellä vaatteita asusteisiin kuten ammattistylistit! Oon löytänyt oman tyylini vasta oikeastaan viimeisen viiden vuoden sisällä ja koitan löytää nimenomaan mun vartalotyypille sopivia vaatteita. Lyhytjalkaisena esimerkiksi osa housuista näyttää ihan karmivilta mun päällä!
aaveilen isosta pukeutumishuoneesta ja siitä, että kaikki vaatteet olisi sellaisessa järjestyksessä, ettei mikään vaate hukkuisi kaapin perukoille.

Tässä mun tämän hetkiset lempparit!

 1. Revityt farkut Bik Bokista korkealla vyötäröllä.


2. Punaiset, leveälahkeiset housut Zalandolta. Mun viimevuoden polttarijengille sellainen iloinen uutinen, että housut ovat elossa! 😀

3. Mummon verhojen näköinen haalari 😀 . Tämäkin on Bik Bokista ja päätyy tänä kesänä ainakin yksille festareille festariasuksi! Ennen muuten inhosin punaisia vaatteita.

4. Nää ”Love” sandaalit on Coco Perla -merkkiset ja aivan ihanat jalassa! Löysin nämä kultakimpaleet Barcelonasta ja heittämällä mun ihanimmat kesäkengät IKINÄ! Käytän näitä myös farkkujen kanssa.

5. TopShopin Talulah sydänkengät oli kyllä sellainen löytö Zalandolta, ettei tosikaan! Ostin nää siis jo talvella alesta ihan pilkkahintaan, koska ajattelin, ettei mikään vaate voi paremmin kuvata uutta yritystäni.

Kommentit (4)

 1. Laura K.

  Tosi kivoja juttuja :). Kesävaatteita oon itse joitakin ostellut, mutta tosiaan pessimistinä ei uskalla kauheasti laittaa rahaa sellaisiin vaatteisiin joita ei välttämättä montaa kertaa vuoden sisällä pidä 😀

  • fityoutoo

   Mulla on nykyään sellainen tyyli, että laitan aika nopeesti kiertoon kaikki hutiostot 😀 . Oon myös huomannut, että vaatteita tulee helpommin käytettyä, kun miettii valmiiksi minkä kanssa vaate sopisi yhteen kivasti. Etenkin jos kyseessä on joku muu kuin ihan perus t-paita.

 2. Tiina/Fit Fat Mama

  Hyvältä näyttää 🙂 Mistä oot ostanu ton Calvin Kleinin topin? Oon ettiny vaikka mistä toppimallia,kaikkialla vaan t-paitoja :C

  • fityoutoo

   Sekin on tilattu Zalandolta, topin nimi on Tendel True. Sitä ei oo valitettavasti ainakaan enää siellä, mut toivottavasti jostain löytys 🙂 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.