Fit you too
Fit you too

5 omituista faktaa minusta!

Ja epäilen, että näitä ette vielä tienneet!arkimeikki-1-of-1
1. Olen osallistunut obduktioon, eli ruumiinavaukseen (pääsin keulimaan lääketieteellisellä termillä). Oli aikamoinen ”once in a lifetime” -kokemus! Haju oli jotenkin hirveän pistävä ja tarttui nenäkarvoihin aika tehokkaasti. Pääsin myös kurkkaamaan niihin kaappeihin, joissa sairaalassa ruumiita säilytetään. Se lääkäri tms mikä hänen nimike onkaan ei etukäteen muistanut, että missä kaapissa oli ihminen (mielestäni niitä ei oltu merkitty ovien ulkopuolelle) ja veteli ihan summassa niitä ovia auki. ”Kukas täältä paljastuu, tattadaa…???”
2. Miesmakuni on ”erikoinen” ainakin jollakin mittapuulla, joskin nykyinen (ja toivottavasti pysyvä, heh heh) mieheni on monellakin standardilla oikein kuuma kolli! Ja viisas ja älykäs jajaja.
Mutta jos pitää valita joku houkuttelevan tuntuinen tapaus julkisuudesta, niin sanoisin Jaajo Linnonmaa ja Stig. Mä tosin pidän ihmisen persoonaa paljon houkuttelevampana kuin ulkonäköä.
Oon saanut kuulla tästä ihan muutaman kerran…
3. Mulla on jonkinnäköinen neuroosi hiusten suhteen. Siis ei päässä olevien, vaan irronneiden! En KESTÄ jos lattialla on hiuksia!!! Nypin hiukset myös kaikista vaatteista tarkkaan ennen kuin ne menee koneeseen pestäväksi, koska en kestä ajatusta irtohiuksista koneen rummussa. Hiusteni kuivaaminen on melkoinen operaatio koska nypin hiukset vaatteista, harjasta, lattialta yms sitä mukaa kun niitä irtoaa. Jos meillä joku tummahiuksinen käy suihkussa, niin mä teen välittömästi ratsauksen pesutiloihin sen jälkeen 😀 !
4. Karvoista saan aasinsillan seuraavaan omituisuuteeni. Oon nimittäin todella laiska poistamaan ihokarvojani. Tiedän, aika ällöttävää. Jos tiedän, että tuun esiintymään esimerkiksi bikineissä tai uimapuvussa, niin kyllä mä silloin katson ettei ”majava” tursuile miten sattuu eli käyn sokeroinnissa. Ja mulle se on kaikki tai ei mitään 😀 !
Ja jos mulla on lyhyt mekko päällä, niin silloin ajelen myös sääret (ja varpaat, koska niissäkin kasvaa karvoja).
Please please please sanokaa joku, etten ole ainoa??? 
5. Okei, tää seuraava on sitten oudoimmista oudoin juttu. Mutta usein sellaiset asiat, jotka tuntuu toisten mielestä epämiellyttävältä, tuntuu mun mielestä vaan tosi hyvälle! Tähän kategoriaan menee esimerkiksi hammaskiven poisto (sillä terävällä piikillä), kulmien nyppiminen ja silmäripsien nyppiminen! Kun käyn ripsihuollossa, niin mä oikein toivon, että jotkut ripset olis liimaantuneet yhteen, jotta Elina joutuu irroittelemaan niitä. Tätä tosin ei yleensä tapahdu, koska hän on ammattilainen ja niiden ripsien ei kuulu olla yhdessä klimpissä. Joudun siis lähtemään pettyneenä kotiin 😀 ….
Myös viimeisin synnytykseni oli todella upea kokemus ja muistelen sitä lämmöllä. Voisin olla raskaana vain siksi, että pääsen synnyttämään, koska se oli niin siistiä.

512_5 (1 of 1)
Theo 24h vanhana

Löytyikö samoja? 
Ai ei. Okei. Oon siis vaan yksikseni vähän erikoinen tyyppi.

Kommentit (14)

 1. Annika

  Täällä toinen hiusneurootikko! Jotenkin niitä kaikesta huolimatta päätyy kuitenkin aina pesukoneeseen. Niinpä sitä mukaan kun ripustan vaatteet ja löydän yhdenkin karvan, on pakko lähteä kiikuttamaan sitä roskiin. Mua myös häiritsee suunnattomasti, jos näen jollakulla irtohiuksen roikkumassa.
  Mitä kipujuttuun tulee, niin mä oon myös pitänyt aina itseäni outona, koska tykkään hammaskivenpoistosta (ja hammaslääkärillä käymisestä noin yleensäkin). Lisäksi mä oon aina halunnut kokea tatuoimiskivun, vaikken edes halua tatuointia. Kyllä, olen outo : D

  • fityoutoo

   Sama!!! Ja mä en enää voi laittaa niitä edes vessanpönttöön, koska kuulin, että ne tukkii putket. Mut mä laitan ne aina ensin pesualtaaseen ja kerään ne sieltä. Mut pakko ottaa heti se karva pois.
   Mä tykkään käydä myös hammaslääkärissä!

 2. Mari

  Jollakin tavalla itse nautin ”pienestä” kivusta! Eli oonko sitten masokisti? 😁 Jokaisella tatuoinnin otto kerralla olen meinannut nukahtaa siihen penkille,ainoastaan sen takia kun nautin siitä. Mulla on kans kulmakarvojen nyppiminen yhtä nautintoo 😀

  • fityoutoo

   Etenkin jos joku muu nyppii… Aaah!!!

 3. emmakaisa

  Mä en voi ikinä tulla teille enää kun mä kylvän hiuksia ympärilleni 😀 😀

  • fityoutoo

   Saat jos pidät hiuksia kiinni 😀 😀 :D! Etkä pese niitä!
   No ei kai nyt oikeesti…

 4. Anu

  Mulla on kuule monta kohtaa samat kuin sullakin. Hiusneuroosi, se, että mun mielestä hammaskiven poistaminen on ihanan puhdistava kokemus ja miesmaun erikoisuus. Jaajo on niiiiin seksikäs! 😀
  Ja hei, munkin pottuvarpaissa kasvaa karva jos toinenkin. ;D

  • fityoutoo

   Niin mullakin!
   Ja siis hei, jonkun muunkin mielestä Jaajo on ihana!!!! Ihanaa!!!! <3

 5. hele

  Heh. Todella helpottava kuulla, että minä en olekaan maailman ainoa nainen, joka on laiska poistamaan karvoja. 😀

  • fityoutoo

   Juu et ole. Ihan sairaan tylsää hommaa….

 6. Tiia

  Hahaha, siis hiuskammoiselle mun läsnäolo olis ihan viimeinen teko. Kun on pitkät tummat hiukset ja niitä on paljon niin niitähän löytyy ihan joka kulmasta, nurkasta, vaatteesta ja itse en jaksa edes välittää, kun niitä on joka paikassa. :DD Hävettää joskus olla jonkun vaaleahiuksisen kaverin luona, kun jätän oikein jälkeni sinne. Joskus tuli jotkut putkimiehet avaamaan lattiakaivoa niin ne vitsailivat että ”täähän on kuin peruukki” ja räkättivät vaan siellä kylppärissä. :DDD Hävetti ihan vähän!
  Näitä oli hauska lukea, koska noi oli oikeasti outoja eikä mitään sellaisia ”puhun yksin kotona, olenpa outo, hehheh”. :DD

 7. tietäjä

  Patologi on se lääkäri joka tekee obduktion 😀

  • Jonna Musakka

   Mä oon ollut patologialla töissä ja nähnyt aika monetkin obduktiot ja sen lisäksi myös käsitellyt ruumiista otetut näytteet 🙂 Mielenkiintoista puuhaa!

 8. Jenna

  Mulla on nelonen sama. Mää en vaan jaksa ajella ja yleensä siksi vahaankin jos jotain teen. Tämä laiskuus kyllä johtuu enemmänkin siitä että mun karvat nyt vaan sattuvat kasvamaan hitaasti ja ovat niin vaaleita ettei niitä erota. 😀 Kaverit on tästä hieman kateellisia, koska he ”joutuvat” sheivaamaan useammin.
  Sä varmaan saisit neuroosin mun vieraana kun mä en jaksa hiuksista välittää. 😀 Yhden kaverin luokse joka on hieman hiusneurootikko jätän kuulemma jäljen. Tietää että oon käyny kun vaaleaa tukkaa löytyy joka paikasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.