Fit you too
Fit you too

5 asiaa, jotka haluan tehdä ennen kuin täytän 35!

Niin sitä vaan kilahti tänään 34-vuotta mittariin! 

Muistan, että joskus parikymppisenä luulin, että elämä on tyyliin ohi kun täyttää 35… Tai ihan viimeistään 40-vuotiaana!! Mutta vähänpä tiesin ja nyt nuo omat ajatukset lähinnä huvittaa! Olis jokseenkin ahdistavaa, että elämän ”best years” on välillä 20-30 ja sit voikin heitellä hyvästit ja lusikan nurkkaan.
Jos mietin itseäni ja elämääni tänä päivänä, niin olen erittäin tyytyväinen monella tavalla. Vanheneminen toki joskus mietityttää, mutta ainakin toistaiseksi (heh) oon vielä ihan soiva peli ja itseasiassa oon monessa suhteessa kehittynyt!
Mitä tulee ulkoisiin juttuihin, niin en tietty näytä enää tietty parikymppiseltä. Mutta huolimatta siitä, että en ole ruiskuttanut naamaani mitään täyteaineita, takapuolestani ei ole imetty rasvaa, eikä edes näköä ole korjattu laserilla, niin kroppa toimii hyvin ja peiliinkin kehtaa (ainakin useimmiten) kurkata!
Synttärit kuluivat melko perinteisessä merkeissä: Aamulla hemmetinmoinen kiire bussille (kuten aina…), töihin jne jne. Illalla oli vielä jumpat ja ihan kohta painelen unille!
Synttäripäivä sattui vielä niin hölmösti keskviikkoon, joka on viikon kiireisin päivä itselläni, että edes kakkukahveja en ennättänyt järjestää. Otetaan sitten vahinko ensi vuonna takaisin, kun 35-vuotta tulee täyteen. Nauroin päivällä kaverille puhelimessa, että kun hääprojekti on hoidettu kesällä alta pois ja elämässä vapautuu projektin mentävä aukko, niin eikun uusia pippaloita järkkäämään! 😀

Tänään vähän pohdin, että mitä asioita haluaisin vielä tehdä ennen kuin täytän 35-vuotta.. Eikä siis mitenkään niin, etteikö näitä nyt voisi tehdä sen jälkeenkin, mutta olkoot nämä nyt eräänlaisia ”uuden vuoden lupauksia”.
Lähdin kuitenkin aika matalan kynnyksen tavoitteista, eli tässä ei ole tarkoitusta keksiä parannusta syöpään eikä osallistua alastomat selviytyjät sarjaan (ja nuo kaksi asiaa samassa lauseessa kuulostaa kohtalaisen erikoiselta combolta…).
Ennen kuin täytän 35-vuotta meinaan….

 1. Käydä maassa, jossa en ole ennen käynyt
 2. Mennä naimisiin (miehen kanssa, jonka kanssa en ole ennen mennyt eeeehehe…)
 3. Tehdä sushia itse!
 4. Kokeilla jotain uutta lajia! Tiedän, vähän lame, mutta jollain oudolla tavalla tekis mieli käydä koittaa vaikka iltarastit tai soutaa sulkavan soutu… Noista kokemuksia??
 5. ???

Mutta mitä toi viitonen vois olla? Mun pää lyö tyhjää!
(Ja ei, en synnytytä ennen kuin täytän 35-vuotta. Jos joku sitä olisi meinannut ehdottaa…)

Kommentit (2)

 1. Jatta

  Moikka! Täällä kanssa yksi jonka pitkäaikaisella to-do listalla on ollut sushit ja iltarastit. Sulkavan souduissa olen kylläkin jo käynyt kahtena peräkkäisenä kesänä ja taas tänä vuonna menossa. Meillä on töissä soutujengi jolla lähdetään kirkkoveneellä soutamaan, ei olla mitään ammattilaisia ja ollaan viimesinä kertoina keretty harjoittelemaan soutua yhdessä n.3-10krt. Ollaan soudettu se ~32km tms, sillä koemme, ettei meistä ihan ole siihen täysmittaseen 70km soutuun tällä soutuharjottelulla! Yksilösouduista/parisouduista ei ole kokemusta, mutta jos jengin saa kasaan niin suosittelen sitä kirkkovenettä!

 2. Ninna

  Onneksi olkoon! Nyt vain tavoitteita toteuttamaan. Sushista aloittaa. Vaikea sanoa mikä 5s voisi olla. tatuointi? oppia joku kieli? lukea haluttu kirja? uusi ystävä? sukututkimus? käsityö? kokeilla vapaaehtoistyötä? pistää ravintolapäivänä oma ravintola pystyyn? avantouinti? Lajikokeiluja tai liikuntatapahtumia löytyy runsaasti, ennakkoluulottomasti vain valitsemaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.