Fit you too
Fit you too

5 * ällöttävä tapani!

*Postaus sisältää mainoslinkin

Mulla oli joskus blogissani juttu otsikolla”5 omituista faktaa minusta”, joka oli yllättävän luettu ollakseen postausaiheena enemmän osastoa diibadaaba. Tämä todella syvällinen postausaihe oli jo muhinut mulla jonkun aikaa päässä ja nyt se pääsee vihdoin ulos! Näiden herkkien hääjuttujen jälkeen on hyvä muistuttaa teitä, millainen herkkä ja hienostunut rouva oikeasti olen 😀 ! 
Varoitan jo etukäteen… Nimittäin nyt lienee paikallaan vanha kunnon ÄLLÖVAROITUS! Jos ei kuvien, niin ehkä tekstin muodossa. Mutta ihmisiä me kaikki ollaan.. Outoine ja ehkä jopa hieman ällöttävine tapoinemme.
Tässä tulee, 5 ällöttävää tapaani jotka olet AINA halunnut tietää! 
1. Jos seuraatte mua esim snapchatissa (katrivee), niin olette ehkä huomanneet, että olen aivan hemmetin laiska pesemään tukkaani! Pesin tänään hiukset… VIIKON tauon jälkeen 😀 ! Olisi vielä muutama päivä mennyt kevyesti! Ei se tukan pesemättömyys mua oikein enää edes häiritse ja ainahan on rakas ystäväni kuivashampoo! Yleensä sitten jynssäänkin tukkaani aika huolella syväpuhdistavalla shampoolla, kun pesun aika tulee! Pitkät pesuvälit takaa myös hiusten muotoilu heti pesun jälkeen (kuten kiharat).
2. Lämmitän toisinaan kahvia mikrossa. No, onko tämä ällöttävää? En tiedä, äidistäni ainakin! Joskus saatan lämmittää iltapäivällä mikrossa aamulla keitettyä kahvia, kun en jaksa keittää uutta. Tää tapa on tullut kotiäitinä vietettyjen vuosien kylkiäisinä! Äitini muuten väittää, että mikrotettu kahvi muuttuu myrkylliseksi. Ihme etten ole jo kupsahtanut!
3. Käyn vessassa usein ovi auki. Okei, syytän tästäkin lapsiani, joiden kanssa yksin ollessa vessan ovea on turha laittaa kiinni! Välillä jos meillä on joku kaveri niin vähän hävettää kun se ovi ei meinaa muistua mennä kiinni. Ja siis korjaan sen verran, että en mä nyt kakkoshädällä istu vessanovi auki 😀 . 
4. Kaivan pikkusormen kynsillä hampaitani. Mulla on siis pakottava tarve kaivaa hampaitani aina ruoan jälkeen ja jos tikkuja ei satu just olemaan käsillä niin pikkusormen kynsi käy hyvin. Erikoista on, että mun mielestä on niin karmeaa nähdä jonkun toisen tekevän samaa… Hyyyyyyyiiiiiii!
5. Kaivelusta toiseen. Kaivan nimittäin pinseteillä ukkovarpaan kynnen alusia, kun saan joskus ihan rauhallisen, oman hetken. Okei, kuulin tosin just mun vieressä istuvalta ystävältä, että hän tekee ihan samaa 😀 ….

Puman kengät TÄÄLTÄ*

Löytyykö kohtalotovereita?? Muilla samanlaisia ällöjä tapoja?

Kommentit (5)

 1. Tiina/Fit Fat Mama

  Heh miulla sama toi vessajuttu,pitää aina skarpata kun vieraita kylässä että muistaa oven laittaa lukkoon ja toinen et nostaa housut jo vessassa,eikä vasta oven ulkopuolella takas ylös 😀

 2. Eve / Queen Of Everything

  Hyiiiiiii. Noi kaksi vikaa oli tosi ällöjä ja mulla oikeesti alkoi kiertää mahassa kun luin ne 😀 Mutta… ainakin tota hampaiden kaivelua harrastaa todella moni (myös minä jos sinne jtn jää eikä ole tikkua), vaan toi varpaankynsiasia saa mun vatsalaukun kääntymään ympäri. Kääk. Siis mitä sieltä kaivetaan? Jotain likaa? Minne se laitetaan? Miksi just pinseteillä? Nyt heräsi kysymyksiä 😀
  Kun mä leikkaan varpaankynnet (noin 1-2vko välein) niin siinä yhteydessä siistin sillä kaivuri-osalla kynnen aluset (okei nyt mua oksettaa tääkin), eikä ole tullut mieleen että pinseteillä pitäis alkaa kaivelemaan. Apua. Oksennan kohta. Mut tää oli hauska, hahaha 😀

 3. Miube

  Hampaiden kaivelu pikkurillin kynnellä täällä myös 😂

 4. Sanna

  Tää on varmaan tyhmä kysymys, mut mä oon kans koittanut vähentää hiustenpesua kun oon vähän sellaisessa hiustenpesu kierteessä.. Niin miten sä teet jumpan jälkeen, jos ei oo hiustenpesu päivä et huuhteletko vaan hiet pois?! Mä mietintö riittääkö se ni sais värin pysymään kauemmin ehkä…

 5. henna

  Täällä kans laiska tukanpesijä, mun luonnonkiharalla menee ikuisuus kuivua… loppuviikosta vaan nutturaa ja kangaspanta päähän niin kukaan ei huomaakkaa ;D Oon kyllä koko elämäni ajan pessyt hiuksia max. 2 kertaa viikossa eikä ne rasvoitu niin herkästi, tosin treenan nykyisin enemmän.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.