Fit you too
Fit you too

4kk muutos kuvina: Vyötärö löydetty!

Tänään tajusin, että mulla on edelleen 4kk:n muutoskuvat muistikortilla purkamatta!Vaikka mun muutokset eivät olekaan mitään luokkaa ”extreme weightloss”, niin onhan sitä aina mielenkiintoista nähdä onko yhtään menty eteenpäin. Ja ehkäpä jokin pieni edistysaskel siellä olikin taas otettu!

Tällä viikolla tutustuin mulle entuudestaan tuntemattomaan vaatemerkkiin, Malojaan!
Tällä viikolla tutustuin mulle entuudestaan tuntemattomaan vaatemerkkiin, Malojaan!

Viimeisin kuukausi on kyllä ollut rennon painonhallinnan teemakuukausi. Olen herkutellut viikonloppuisin ja taas pitäisi skarpata veden juomisessa! Mulla on selkeästi jokaisena kuukautena joku ”teema”, jossa koitan onnistua aikaisempaa paremmin! Tämä kuukausi ei ollut ehkä vedenjuonnin ja vihannesten kuukausi. Jotain tsempattavaa siis toukokuulle!
Sen sijaan treenit ovat luistaneet tosi kivasti ja koitan liikkua tavalla tai toisella ainakin neljä kertaa viikossa. Nyt kun lumet ovat sulaneet ja aurinkokin näkynyt, niin se herättää mussa sisäisen ulkoilijan, siis ehkä sen joka on ollut muumioituneena 😀 .Saatatte muistaa mun taannoisen ulkoilupostauksen, jossa kerroin kuinka samoilu aurinkoisella järvenjäällä on aivan ykkös lempipuuhaani…
4kk:n muutos edestä
4kk:n muutos edestä

4kk:n muutos takaa
4kk:n muutos takaa

...Ja vielä sama sivuprofiilista!
…Ja vielä sama sivuprofiilista!

Jollain tavalla voin sanoa, että tällä hetkellä olen todella sinut kroppani kanssa. TIedostan toki, etten ole missään fitnessmallin mitoissa, mutta mulla onkin rima paljon matalemmalla. Onnellinen olen siitä, että kauan kadoksissa ollut vyötäröni on taas löytynyt! Tässä koitan pikkuhiljaa kerätä lihasta luiden ympärille ja koska en voi panostaa salitreeniin vielä täysillä, niin aika hidasta kehitys varmaan on. Ehkä voisikin sanoa, että sali on enemmän mulle pääterapiaa, toki treenatessa täytyy ehdottomasti olla keskittyminen 110%, kun sinne hikoilemaan pääsee!
Tästä eteenpäin painon pudottaminen ja kehon muokkaaminen on myös hyvin hidasta – siis ilman niitä fitnessdieettejä, koska olen normaalipainoinen. Mun elämä ei suinkaan pyöri tämän kroppaprojektin ympärillä ja koitan olla kieltämättä itseltäni liikaa tai olla rajoittamatta elämääni liikaa. Tärkeintä on, että energiat pysyy korkealla ja jaksaa painaa pitkää päivää. Kyllä sen huomaa sitten ennen pitkää myös peilistä.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Energistä vappua blogini lukijoille! juhlikaahan munkin puolesta!

Kommentit (3)

 1. Hansu

  Hienoa että olet niin sinut vartalosi kanssa ja upealta näytät. Ihanaa että on muutakin kuin sitä fitness luuta ja nahkaa. Itse kanssa tykkään että saa olla vähän pehmeämpi vartalo ja saa välillä herkutellakin.

 2. Maaria

  Hauskan motivoiva postaus! Upealta näytät@

  • fityoutoo

   Oi kiitos kovasti! Ihana kommentti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.