Fit you too
Fit you too

4 kerran Treenaava äiti -kurssi synnyttäneille Helsingissä!

Järjestin  noin kuukausi sitten blogini lukijoille Hyvinvointistudio Lupauksessa illan, jossa käsittelimme raskaudenaikaista treeniä ja synnytyksestä palautumista.

Suorien vatsalihasten erkauman testausta.
Suorien vatsalihasten erkauman testausta.

Illan osallistujalista täyttyi nopeasti ja oltiin todella iloisia ja otettuja siitä, että aihe kiinnosti niin monia blogini lukijoita! Sain myös kyselyä, onko vastaavaa iltaa mahdollisesti tulossa vielä tulevaisuudessa, koska ajankohta ei tietenkään käynyt kaikille halukkaille.
Sain juuri eilen Riinalta, eli Lupauksen omistajalta viestin, että he ovat järkkäämässä studiolla neljän kerran kurssia synnyttäneille naisille!
Kurssi alkaa torstaina 19.5 ja päättyy 9.6. Kellonaika on 9.30-10.30 jokaisella kerralla.
Hyvinvointistudio Lupaus sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa. Kurssin päävetäjänä toimii Sara Nevalainen, jota voin suositella erittäin lämpimästi 🙂 . Treenaan myös itse tällä hetkellä hänen kanssaan ja hänellä jos kellä on tietoa ihmisen fysiologiasta ja synnytyksen jälkeisten henkilöiden kanssa treenaamisesta!
Sara Nevalainen
Sara Nevalainen

Kurssin pääteemoja ovat:

 • Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen. (1. kerta)
 • Suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen. (1. kerta)
 • Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita. (2. kerta)
 • Lantionpohja-ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle. (3. kerta)
 • Oman treeniohjelman suunnittelu, joka soveltuu myös kotona treenattavaksi (4. kerta)

Suosittelen tätä kurssia erittäin lämpimästi, jos olet synnyttänyt ja kiinnostunut treenaamisesta. Kurssille otetaan vain 6 henkilöä, joten jos kiinnostuit, niin kannattaa toimia nopeasti! Koska ryhmä on pieni saa jokainen varmasti henkilökohtaista ohjausta ja jokainen ehtii esittämään varmasti kysymyksiä. Kurssin hinta (4*1h) on 139€ sis alv.
Blogini lukijoilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua ennen muita, eli saatte perjantaihin 13.5 asti etumatkaa! Ei siis muuta kuin kalenterit esiin ja paikka varaukseen!
Ilmoittautumiset osoitteeseen sara@hyvinvointistudiolupaus.fi

Kommentit (2)

 1. Fiona

  Moikka, osaatko vastata onko jotain suositusta, kuinka kauan synnytyksestä olisi hyvä olla kulunut, kun kurssille menee? Mun synnytyksestä on nyt 3kk. Entä voiko vauvan ottaa mukaan?

  • fityoutoo

   Moikka Fiona! Voit laittaa suoraan kyssärit Riinalle, hän osaa auttaa 🙂 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.