Fit you too
Fit you too

3* tennareihin sopiva ”siisti” takki

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä
Mulla on jo pidempään ollut toiveena saada vaatekaappiin siisti musta takki. Siis sellainen perus takki, joka sopii sekä tennareiden, että jopa vähän korkeampienkin korkojen kanssa! Täytyy sanoa, että perustyyliltään sellainen ”villakangastakkityyli” ei ole yhtään mua, koska koen sen jotenkin liian tylsäksi ja asialliseksi omaan makuuni. En kuitenkaan halua liikkua esimerkiksi kaupungilla aina jossain tuularissa, eikä sellaista voi oikein siististi yhdistää farkkuihin. Siistit tennarit ovat vielä ok farkkujen kanssa, mutta tuulitakki menee sitten paremmin joidenkin sporttisempien housujen kanssa!

zalando_takki2_2 (1 of 1)
New Look -takki, tarjouksessa 39,95€! Tämä oli suosikkini. Löytyy TÄÄLTÄ*!

zalando_takki2_1 (1 of 1)Olen katsellut pinterestistä trenssejä ja sellaisen yhdistämistä tennareihin, vaikka alunperin trenssistäkin ajattelin, ettei olisi ihan mun tyyliä. Selailin Zalandon sivuilta erilaisia takkeja ja silmiini osui kolme erilaista, mutta kuitenkin melko samantyylistä takkia. Nykyään tulee niin vähän käytyä sovittelemassa vaatteita missään liikkeissä, koska kotiin tilaaminen ja kotona sovittaminen on vaan niin paljon helpompaa! Etenkin kun Zalandolla ei ole postikuluja ja palauttaminen on tosi helppoa. Yleensä saatan tilata samasta vaatteesta muutamankin eri koon. Joskus jos sattuu niin huono tuuri, ettei mikään ole mieleinen, niin laitan vaatteet maitojunalla takaisin. Takkien lisäksi tilasin parit korkkarit, repun ja mekon, jota mietin tuleviin kevään/kesän juliin, mutta mekko olikin harmikseni hieman väljä.
Suurin osa tästäkin tilauksesta lähtee paluumatkalle, mutta ainakin blogissa jo kerran esiintyneet Adidaksen tennarit pidän varmasti ja tarjouksessa olleet GAPin mustat perusfarkut. Siis takin lisäksi.
Vero Modan takki oli myös alennuksess ja vielä on koko 36 saatavilla! Takki löytyy TÄÄLTÄ*!
Vero Modan takki oli myös alennuksess ja vielä on koko 36 saatavilla! Takki löytyy TÄÄLTÄ*! GAPin Slim fit -farkut istui kuin sukka tällaiselle lyhyt- ja paksujalkaiselle, löytyy TÄÄLTÄ*!

Yllättäen kyllä kaikki takit olivat just sopivan kokoisia ja pieni valinnan vaikeus tuli minkä näistä ottaisin. Kyllä toi kuvissa ekana oleva kuitenkin oli ehkä suosikkini! Todella saman tyylisiä nuo kaikki on, eli erot on lähinnä helman pituudessa ja materiaalissa. Musta nyt ei välttämättä ole mikään kevääseen parhaiten sopiva väri, mutta beige ja ruskea ei sovi mulle yhtään. Harmaa olisi ollut toinen ihana väri takille (tosi keväinen sekin 😀 …) mutta mustaan sopii ainakin melkein kaikki muut värit. Nää takit oli myös kaikki mielestäni aika edullisia.
Tässä Objectin takissa (hinta 31,95€ alennuksessa) oli myös vaalea hiekka värivaihtoehtona. Takki löytyy TÄÄLTÄ*!
Tässä Objectin takissa (hinta 31,95€ alennuksessa) oli myös vaalea hiekka värivaihtoehtona. Takki löytyy TÄÄLTÄ*!

zalando_takki1_1 (1 of 1)
Tilasin vielä kokeeksi muutamat korkkarit koska tiedän, että meillä on juhlia tulossa keväällä ja kesällä. Kuten olen kertonut niin olen aika huono korkkareiden kanssa ja mun kavereiden mieleen on varmaan ikuisesti syöpynyt meidän Turun reissu, jolloin pääsin mun uusilla KORKEILLA koroilla hotellilta n.100m eteenpäin (siis sen jälkeen kun korot jäivät kiinni hotellin tuulikaapin mattoon) ja juoksin vaihtamaan tennarit jalkaan 😀 ! Mitä tästä opimme? Seuraavan kerran a) nilkkaremmilliset kengät jalkaan ja b) EI liian korkeita korkoja mulle jalkaan….
Mustat Topshopin korkkarit alennuksessa 59,95€ TÄÄLTÄ*!
Mustat Topshopin korkkarit alennuksessa 59,95€ TÄÄLTÄ*!

zalando_korkkarit2 (1 of 1)
Anna Fieldin korkkarit oli vain 31,95€!! En tiedä millaiset ovat jalassa, mutta epäilen mun (harvaan) käyttöön riittävän. Näitä ajattelin pitää kesäterassilla myös sinisten farkkujen kanssa! Korkkarti TÄÄLTÄ*!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.