Fit you too
Fit you too

3* olen koukussa!!!

Bongasin joskus netistä hauskan keskustelun siitä, mihin kaikkeen ihmiset ovat koukussa (ja siis okei, nyt ei puhuta päihteistä tai muusta haitallisesta!). Olisi aika buu kertoa tässä siitä, kuinka koukussa mä olen kuntosalitreeniin tai tuorepuuroon, joten päätin valita jotain ei liikuntaan/ruokavalioon liittyvää, johon todellakin olen koukussa!
Tässä tulee mun lista:
1. Huulimeikit ja ETENKIN nudet/vaaleanpunaiset huulikiillot!
Siis mä en voi sille mitään, mutta oon aivan koukussa huulikiiltoihin. Kuten kuvasta näätte, niin niitä on todellakin kertynyt!! Suosikkini kiilloista ovat ehdottomasti NYX Butterglossit (sävyissä Creme Brulee ja Fortune Cookie) sekä Marc Jacobsin nimihirviö Beauty’s Enamored Hi Shine Lip Lacquer sävyssä Sugar Sugar. Häissä mulla oli ihan täydellinen MACin Cremesheen -huulipuna sävyssä Cremecup. En tiedä onko sattumaa, että kaikilla mun lempparihuulikiilloilla on herkkuihin liittyvä nimi  – herkkuperse kun olen 😀 !
2. Oikeaoppinen aamukahvi!
Mulla on oikea aamukahvirutiini, jonka toistan joka aamu kotona ollessani. Kahvin täytyy olla ehdottomasti Kulta Katriinaa luomuversiona ja kahvin juon lämmitetyn (mielellään vaahdotetun) punaisen luomumaidon kanssa. Päälle vielä hippusellinen vaniljasokeria ja nimenomaan juuri tätä pulverimaista versiota! Yleensä kuppi riittää, vaikka kaadan aina toisen kupin enkä muista juoda sitä loppuun…..
En voi sanoa olevani yleisesti koukussa kahviin, mutta aamukahviin kyllä! Ja on erittäin tärkeää, että kahvi on kunnollista, eli jos tarjolla on vaikka hyla-maitoa, niin ei vaan uppoa.
Oikeasti mun lempikahvi on ehdottomasti latte, mutta jos meillä olisi kahvikone, niin vetäisin niitä varmasti kymmenen päivässä!

3. Radio Suomipopin Aamulypsy!
Olen todellinen Aamulypsy -fani ja kuuntelen lähetykset yleensä kahteen kertaan; Ensin aamulla ja sen jälkeen kokoshitin vielä esimerkiksi pyöräillessä tai autossa! En osaa päättää kuka juontajista on paras, koska aina kun joku heistä puuttuu niin petyn. Pidän mustasta, kyseenalaisesta huumorista 😀 . Mun mies diggaa kovasti myös ohjelmasta ja yleensä me aina puhutaan illalla mikä juttu nauratti erityisesti. Mun all time lempispiikit on olleet varmaan ”Sushi Koirala” ja ”Ban Ki-Moon”. Käykää kuuntelee ne Suomipop-sovelluksesta! Jos mua ottaa joku juttu sikana päähän niin kuuntelen ton Sushi Koiralan enkä voi olla nauramatta!
BTW, mun mielestä Jaajo on muuten ihan mielettömän sympaattinen ja ihanan oloinen mies!

 
Heittäkääs te kolme asiaa, johon ootte just tällä hetkellä elämää koukussa???

INSTAGRAM: katrivee
SNAPCHAT: katrivee
MUISTA: <3

Kommentit (4)

 1. Hanne

  Hih, meillä ihan sama toi Suomipop!

 2. Ninna

  Kiva postaus. Tekisikö tiukkaa olla ilman noita? Haaste; viikko ilman? Kauan piti pohtia omalla kohdalla mutta varmasti olisi; 1. Aamujooga/jumppa: päivä ei ala ilman kunnon venyttelyä ja liikettä. en voisi koskaan suoraan sängystä mennä aamupalalle tai heti ovesta ulos. 2. Kirjat; rakastan lukemista ja tavoitteena 100kirjaa tänä vuonna viime vuonna meni160. Kirja pitää aina olla mukana jos vaikka bussi myöhästyy. 3. Korut: vähintään korvikset pitää olla muuten on alaston olo.

 3. Marge

  täällä myös yks aamulypsy fani! mun aamu on niin pilalla jos en jostain syystä pysty kuunteleen lypsyä. Kuuntelen aina sitä työmatkalla töihin kuulokkeista ja naureskelen monesti itsekseni hyville spiikeille ja saan varmaan ihmettelviä katseita välillä 😀 aamu ei voi alkaa kun hyvin kun tätä ohjelmaa kuuntelee.

 4. Kia

  Nyt on ihan pakko kommentoida!
  Mun mielestä ehdottomasti paras on tuo Sushi Koirala kanssa ja AINA kun mulla on huono päivä tai joku ottaa päähän niin kuuntelen sen 😀
  Hyvä, että joku muu on tässä asiassa samanlainen kuin mä!
  -Kia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.