Fit you too
Fit you too

3 asiaa, jotka pilaavat treffit takuuvarmasti!

Milloin olet käynyt viimeksi treffeillä? Mulla siitä on vierähtänyt jo yli 8-vuotta, mutta ennen hurrin tapaamista olin aika kova likka treffailemaan! Yksi syy sille, että halusin perustaa Match by K:n oli myös se, että silloin aikoinaan olisin toivonut, etten olisi tuhlannut niihin vääriin tyyppeihin niin paljon aikaa.
Olen myös keskustellut meidän asiakkaiden kanssa todella paljon treffailusta ja myös siitä, mikä on heille täysi turn off deiteillä.

Näin he vastasivat

1. Huono hygienia on asia, joka nousee ylitse muiden! Treffikumppanilta odotetaan ehdottomasti siistiä ulkoasua, puhtaita vaatteita ja ihan niinkin alkeellista asiaa, kuin peseytymistä. Valitettavasti pahan hajuinen treffikumppani vie yleensä fiiliksen heti ensi minuuteilla. Usein etenkin miehille vahva hienhaju voi olla todellinen ongelma, jota jännitys ei ainakaan helpota. Jos kärsii haisulikainaloista, niin kannattaa jättää suihkussakäynti ihan viime tippaan ja tietysti käyttää dödöä. En ole hikoilun asiantuntija, mutta luulisi nykyteknologian jo kehittäneen melko tehokkaita apuja hikoiluun!
Myös liian voimakas haju voi olla todella pois luotaantyöntävä. Joissakin maissa käytetään aika voimakkaitakin parfyymeita, mutta mielestäni täällä suomessa se voi olla enemmän huono, kuin hyvä juttu. Kannattaa siis laittaa hajusteita hillitysti!
2. Omista ex-kumppaneista puhuminen on ehdoton nou nou ensitreffeillä! Treffikumppanille tulee helposti fiilis, että häntä verrataan exään tai mikä pahinta, treffikumppani ei ole vielä päässyt entisestä rakkaudestaan eroon! Toki näin voi olla ja epäilysten herätessä minusta on ihan fiksua kysyä, voisiko olla niin, että vanha suola vielä janottaa..? Pahimmassa tapauksessa päädyt vain laastariksi!
Toki treffeillä voi hienovaraisesti kysyä oletko ollut ennen naimisisa tai milloin olet seurustellut viimeksi, mutta sitä enempää asiaa ei kannata alkaa urkkimaan. Ja mikä tärkeintä; Exästään ei kannata pitää tunnin esitelmää, jos haluat vielä tavata samaa ihmistä uudestaan!
3. Huonot käytöstavat on asia, joka tulee AINA esille kauhujen treffeistä puhuttaessa!
Keskustelussa jatkuva keskeyttäminen, päälle puhuminen, kännykän räplääminen, suu auki syöminen ja seiniin tuijottelu on aika varma turn off treffeillä useimmille! Yllättävän usein jopa ne alkeellisimmat käytöstavat saattavat päästä unohtumaan, mutta niitä voi aina harjoitella ja kannattaakin! Keskustelutaito ja toisen kunnioittaminen keskustelutilanteessa on aika välttämätön taito esimerkiksi työelämässä. Kun perustin Match by K:n niin päätin, että treffien jälkeen asiakkailla tulee olla mahdollisuus antaa treffikumppanistaan asiallista palautetta.
 
Mitkä asiat teidän mielestänne ovat treffillä totaalinen turn off?
Oletteko olleet itse treffeillä, joissa joku näistä edellämainituista asioista tuli esille?

Ps. Oletko jo käynyt tykkäämässä Match by K:n facesivuista ja Instasta? Löydät ne molemmat yrityksen nimellä. Päivitän FB:hen jatkuvasti millaisia deittikumppaneita meidän asiakkaat etsivät.
Olen SUPERkiitollinen kaikista tykkäyksistä!

Kommentit (7)

 1. Heini

  Yllättävän monella miehellä on tosi huonosti hoidetut hampaat ja pahanhajuinen hengitys. Se on kyllä turn off! Liiallinen partavedellä läträys lähinnä huvittaa, se ei vielä täysin vie kiinnostusta. Tuon exästä puhumisen olen myös kokenut ja asiahan oli juurikin niin, ettei mies ollut valmis vielä mihinkään kenenkään uuden kanssa.

  • fityoutoo

   On ihan totta, että tosi usein itsekin kiinnitän huomiota hampaisiin! Toki meitä kaikkia (kuten ei itseänikään) ole siunattu täydellisen valkoisella Pepsodent hymyllä, mutta kyllä hampaiden hoito on mielestäni tärkeä juttu ja etenkin niiden peseminen!

 2. Emppu

  Mun täytyy sanoa, että mun mielestä existä puhuminen ei ole mikään ongelma 😅 Toki on eri asia, jos existä puhutaan nimenomaan sellaiseen sävyyn, että on ilmiselvää, että yli ei ole päästy. Tai jos kaikista existä puhutaan todella rumasti.
  Yleisesti ottaen mun mielestä ei ole asioita, mistä ensitreffeillä ei voi keskustella, ja mitä rönsyilevämpää, syvällisempää ja aidompaa keskustelua, niin sen parempi. Exät on osa elettyä elämää ja ihan yhtä luonteva osa keskusteluja kuin ystävät, perheenjäsenet tai työkaverit.
  Etenkin jos on on elänyt ison osan elämästään parisuhteessa, niin olisi aika vaikeaa mun mielestä puhua mistään, jos exät olisi kielletty puheenaihe.
  Enemmän mua kävisi epäilyttämään, jos exiä puheenaiheena vältettäisiin kun ruttoa.

  • fityoutoo

   Varmasti näinkin! Suurin osa ehkä kokee, että eksistä puhuminen ei ole se eka keskustelun aihe, johon haluaa uppoutua. ”Mun exä teki niin ja näin…” tai ”Mun exä oli sitä mieltä että…” sais ainakin itselleni sellaisen olon, että tulinko mä tänne tutustumaan sinuun, vai sun exään 😀 ? Tässä on varmasti paljon persoonaeroja – jotkut kokee, että eksistä puhuminen menee siinä missä harrastuksistakin puhuminen!

  • Emppu

   No kyllä mäkin toivon, että niillä exäkeskusteluillakin on joku edes etäinen pointti. ”Mun exä teki paljon ylitöitä, ja nyt tiedän, etten kaipaa sellaista urakeskeisyyttä enää” tai ”mun on vähän vaikea puhua mun unelmista, koska mun exä aina vähätteli niitä”.
   Ja totta, en koe ehkä persoonana edustavani valtavirtaa etenkään ”soveliaiden” keskusteluaiheiden suhteen. Joten ehkä turvallisinta on jättää exäkeskustelut väliin 😅
   Teidän firma on kyllä huippuidea, harmi, että paikkakunta on väärä…

 3. Milou

  Tuossaha noita tulikin, mutta muita mahdollisia turnoffeja ainakin minulle olis sellainen tosi päällekäyvä tyyli ensitapaamisella. Tai yleisesti en pidä julkisilla paikoilla, esim. ravintolassa, jos lähes tuntematon ihminen alkaa lääppimään hirveästi, vaikka nyt treffeillä oltaisiinkin. Koskea saa kyllä, mutta jos heti esim. hyökkää peppuun kiinni niin ei välttämättä anna kovin hyvää kuvaa itsestään.
  En myöskään arvosta sitä, jos toinen juo itsensä hirveään känniin treffeillä, saati, että tulee treffeille kännissä.

 4. Nipa

  Hyviä pointteja ja tapasin tuossa tammi-helmikussa 16 eri naista ja koonnin perusteella hygienia, käytöstavat ja esittäminen oli osan kohdalla turnoff. Kauniita naisia sinänsä kaikki, mutta tupakan kellastamat hampaat ja kännisekoilusta puhuminen ei nostanut halukkuutta tutustua lisää. Kiva itse juoda Noccon aminoja, kun tinderissä
  nainenkin ”omasi terveet elämäntavat ja urheili päivittäin”. Lisäksi, jos itse kerroin olevani lähel vamistunut ekonomi niin pidettin jotenkin ylimielisenä ennen kuin selitin olevani ihan normi jamppa en Wall Streetin panoparoni. Mielenkiintoinen juttu näin miehenkin kannalta. Lapsena opetetut ruokailu- ja käytöstavat kantavat jo pitkälle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.