Fit you too
Fit you too

1 tapa jättää nainen

VAPAAPÄIVÄ!

Aamulla heräsin siihen, kun isäntä teki lähtöä bisnesmatkalle Tallinnaan (tai siis ainakin tällä sanalla hän reissua kuvasi…). Tunsin oloni tietenkin hylätyksi, joten mietittyäni hetken pakotin itseni vain jatkamaan elämääni. Hurtat aamulenkille ja pitkästä aikaa tyhjään vatsaan! En todellakaan suunnittele aloittavani tässä mitään aamuaerobisia, mutta aamulla ei vaan tehnyt mieli syödä heti mitään.

Aina kun joudun olemaan (=saan olla) yksin kotona, eli kun mies on reissussa, niin teen todellakin mitä huvittaa! (Tässä kohtaa tulee muuten heti sit se kommentti, että niinhän sä teet muutenkin aina mitä huvittaa…)
Tämä on MINUN päiväni! Ja mikä parasta, tänään on myös vapaapäivä!
Aamulla hautauduin puuron jälkeen teemukin kanssa sohvan nurkkaan ja laitoin koneelta pyörimään ekan jakson uudesta sarjasta ”11 tapaa jättää nainen”. Olin kuitenkin aika pettynyt, koska odottamaani spekulointia ja avautumista ei sitten ollutkaan ohjelmassa juuri ollenkaan! Miten tylsää! Kunnon ihmissuhdespekulaatio olisi ollut niin paikallaan heti aamutuimaan! Höh. Tylsä sarja. Liikaa asiallista keskustelua. Haavat auki vaan!!

Koska kaipasin lohduttajaa, niin kukas muu siihen sopisikaan paremmin kuin miehen veli :D! Onneksi hän on nuori ja komea, joten ainakaan huonompaan ei tarvinnut vaihtaa…
Käväisimme siis päivällä Tokyo 55:sen sushibuffassa vetämässä kunnon sushiöverit. Olen niin hulluna nykyään sushiin, että voisin syödä sitä joka päivä! Tunnen myös ennenkokemattomia himoja siihen keltaiseen hillottuun inkivääriin…  NAM! 
Ja niille kaikille huolestuneille kukkahattutädeille sitten tiedoks, että ei, en syö muutenkaan raakaa kalaa…


Paluumatkalla käväisin vielä Lidlissä ilmaisella kahvilla muiden kovaosaisten kanssa. No sinne en sentään mennyt tarkoituksella vaan satuin ihan vahingossa niille ilmaisille päiväkahveille. Säästö se on kuitenkin pienikin säästö, joten turha kieltäytyä ilmaisesta kupposesta kun sellaista tarjotaan! Harmi vaan että herkkulakon takia kuivahkolta vaikuttava täytekakku jäi maistelematta. 

Harmittaa ihan hitsisti kun huominen Jyväskylän kisakarsinta jää välistä! Selkäni kestää niin huonosti matkustamista ja lupauduin tuuraamaan huomenna muutaman jumpan heti aamutuimaan. Lupaan olla kuitenkin haukkana koneella ja odottelen tuloksia! Biksussa on ihan hirveästi taas uusia kisaajia ja jokuhan ennusteli, että ensi vuonna kisaajia olis yli sata. Aika rohkea veikkaus…
itsekin toivon ja uskon vielä joku päivä kisaavani! Hommasta jäi kaikin puolin hyvä maku ja eka kerta, eli vaikein kerta on alta pois. Monta asiaa tekisin toisin ja ehkä siihen vielä tuleekin mahdollisuus, never know. Toisaalta jos biksusarja menee liikaa silikonipommi suuntaan, niin sitten vaihdan lajia. Bodyfitness ei ole koskaan ollut poissuljettu vaihtoehto sekään ja sielläkin on fysiikoita, jotka miellyttävät omaa silmääni. 
Ei ehkä kuitenkaan ihan niin paljoa, kuin bikini-fitness fysiikat.

On ihan huippu juttu, että saan käyttää hyväkseni työssäni intohimoani kuntosaliharjoittelua kohtaan! Viimeksi eilen olin pitämässä eräässä isossa yrityksessä kuntosalilla kuntopiiriä ja tyylilleni uskollisena en vain seissyt tuppisuuna kello kädessä tälläkään kertaa! Huomaan selkeästi, että etenkin miehillä on usein suuria puutteita tekniikoissa. Moni saattaa ajatella, että tuskinpa toi misu mitään bodaamisesta tietää, mutta eilenkin moni oli mielestäni jopa yllättynyt informaation määrästä! Huonoja, epäpuhtaita tekniikoita AIVAN liian isoilla painoilla riitti! Huonoa keskivartalon hallintaa ja paljon vajaita tai vääriä liikeratoja. Tämä on juuri se syy, miksi neuvoisin kaikkia aloittelevia salitreenaajia kysymään apua joltain kokeneemmalta ellei jopa ammattilaiselta! PT:n paperi ei toki ole mikään tae; Tiedän, että PT koulutuksissa on myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät itse ole ollenkaan tai juuri koskaan edes treenanneet salilla! Tämä on kyllä sääli, koska ilman omaa kiinnostusta/perehtymistä joku yksi koulutus ei ketään autuaaksi tee. Parhaat opit ja niksit olen itse saanut omilta valmentajiltani, sekä olemalla aina kiinnostunut ja ottamalla selvää asioista.
Okei, jos haluat treenata maratonille, niin sitten en ole ehkä oikea henkilö apuun :). On toki niitäkin trainereita, jotka ovat jokapaikanhöyliä ja heillä menee kaikki neliraaja-amputoidusta huippu-urheilijaan!

Ennen tämän illan treeniä taidan vielä ottaa hetken siestat – missäpä muuallakaan kun uudella lempipaikallani rakkaalla sohvalla! Nyt kun kukaan ei ole nalkuttamassa, niin kävin hakemassa iltalukemiseksi uusimman Vauva-lehden! Mieheni nimittäin valittaa siitä, että ostan aivan liikaa lehtiä, enkä raaski heittää niitä pois ja koko asunto on lehtiä täynnä. Pitää paikkansa. Asia on juuri niin. 
Vatsani kasvu on muuten totaalisesti lähtenyt käsistä tällä viikolla! Tässä todiste! Olipa siis hyvä, että lääkäri silloin tajusi sanoa, ettei minun ehkä kannattaisi enää kilpailla tänä syksynä. Tällä mahalla ei nimittäin bikineissä huijata enää ketään!! 😀

19+0+kilo riisiä :D!

PS. 50 000 lukukertaa! Huikeeta! Tämän blogin sisältö on toki muuttunut tässä vuoden aikana, mutta onneksi se ei ole karkottanut teitä. Olette parhaita!!!

Kommentit (2)

  1. Anonymous

    Miten ihmeessä sun maha on kasvanut noin paljon edellisestä 18+3 kuvasta!! o_O

  2. Katri Viirret

    Hei mä en todellakaan tiedä :D! Mua kyllä varoiteltiin, että se saattaa ”räjähtää” tyyliin yhdessä viikossa ja niin siinä taitaa käydä :D!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.