WHAT’S IN MY BAG?

Laukkuhöperönä olen katsonut youtubesta useita What’s in my bag videoita ja ne ovat yksiä lemppareitani. Olen ehkä hieman kyylä kun haluan kurkkia toisten laukkuihin hih. Päätin siis lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: postata aiheesta ja siivota samalla Totally laukkuni.

Videopostauksia en ole hetkeen tehnyt, tämä on itseasiassa ensimmäinen täällä FitFashionin puolella blogimuuton jälkeen. Tänään miulla oli vapaapäivä ja sain hyödynnettyä luonnonvaloa joten nappasin pitkästä aikaa videota. Olisi mukavaa oppia joskus myös editoimaan videoita, mutta ei mitään käryä miten ja millä ohjelmalla.

Tässäpä 5-minsaa mitä laukustani löytyy;

whatsinmybag

mitälaukustalöytyy

APUVA! En ollut raivannut sisältöä Etelä-Suomen reissun jälkeen ja sen kyllä huomasi. Normaalisti käytän bag-in-bag systeemia ja sisällä on yleensä 2 pochettea, mutta nyt toinen niistä oli käytössä ja toinen työpöydällä meikkien säilytyksessä. Selityksiä, selityksiä. Sottapytty isolla ässällä hah!

Mitä teidän laukusta löytyy? Linkkailtaa jos olette tehneet vastaavia, kyylää kiinnostaa 😀

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (6)
 1. Kiva kuulla sun ääni tälleen ”livenä” videon kautta! 🙂 Yksi vinkki kun teet seuraavan kerran videopostausta; telkkarin ääni pois taustalta niin on miellyttävämpää seurata kun ei ole taustamelua 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.3.2016, 21:14

   Kiva kun kun tykkäsit 🙂 heh totta, menin oikoreittiä kun sillä sai Eetun olemaan paikallaan 😀

 2. Hitsi taisin saada ekaa kertaa sun blogin bloggeriin listalle ! Enne ei oo onnistunut. 😀

  Miun laukusta ei löydy nykyää kuin Guessin kukkaroni ja avaimet ja vara vaippa, that’s it. 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.3.2016, 21:16

   Jee hyvä kun sait, helpottaa seuraamista :). Miullaki yleensä arkena laukussa kulkee vaan vähän matskua, mutta nyt oli reissusta jääny kaikkee tölmyä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *