Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

VUOSI 2016 LÄPILEIKKAUS

Vuosi 2016 oli aikamoinen. Eniten alamäkeä ikinä ja kasvoin ihmisenä varmaan 5-vuotta yhden vuoden aikana. Vaikeudet kasvattaa ihmistä ja niitä ainakin meidän vuoteen mahtui. Tässä ensin tiivistetysti, sekä kuukausikohtaisesti meidän vuotta.

Vuoden alussa tein postauksen, jossa suunnittelin tulevaa vuotta. Parisuhteeseen panostaminen –hyvää, mutta paljon huonoa. Uusi koti –kirjoitettiin tulevan asunnon paperit. Matkustus Turkin reissu kesällä. Hyvinvointi –voin henkisesti pahemmin kuin koskaan, ylimääräisestä tavarasta luopuminen –tämä kyllä onnistui!

Tammikuu

asu3

Tammikuussa kävimme miehen kanssa kahdestaan Helsingissä. 

Bloggasin ahkerasti ja panostin Foreveriin myymällä todella paljon C9 paketteja. Miulla oli miljoona rautaa tulessa.

Kyllästyin feikkeihin ja luovuin sekä hiustenpidennyksistä, että ripsienpidennyksistä. Olin tarmoa täynnä, ajattelin tästä vuodesta tulevan hyvä.

Helmikuu

fitfatmamafitfashionissa

Aloitin hiustenmuutosprojektin. Kyllästyin tummiin hiuksiin ja hiusmallikin muuttui. Ajattelin, että haluan aloittaa kaiken alusta. Ehkä jotenkin piilevästi niin, että kun aloitan uudenvuoden uusilla hiuksilla niin matka jatkuu parempana. Pinnan alla kuohui jo.

Oltiin kaikki enemmän tai vähemmän flunssassa. Arki meni eteenpäin tasaisen tylsästi.

Maaliskuu

tp5d6648

Muutin takaisin FitFashionille bloggaamaan, mikä oli ehdottomasti paras päätös blogin suhteen. Sain muutosta boostia, postasin paljon ja kävin myös katsomassa ennakkonäytöksessä blogimaailman sijoittuvan Onnenonkija leffan.

Tehtiin rahan säästö kuukausi ja sillä sainkin tulevaa matkakassaa kivasti kasaan.

Huhtikuu

uupumuksestatoipuminen

Huhtikuu oli kuukausi, jolloin pakka alkoi kaatua. Miehen vointi alkoi pääsiäisen jälkeen kohentua, mutta sitten oma kuntoni romahti. Olin tsempannut itseni äärirajoille, näytin ulospäin kaiken olevan hyvin, vaikka sisältä olin täysin rikki. Joka viikkoista itkua, jatkuvaa ahdistusta. Stressioireet alkoi tulla fyysisiksi. Paniikkikohtauksia, iho ongelmia, vatsaongelmia. Kroppa ja pää teki stopin ja koin burn outin.

Yritin vain saada ahdistusta lievemmäksi. Opettelin ajattelumaailmaa koska haluan -koska pitää tilalle. Minua haastateltiin myös yhdelle sivustolle, jossa kerroin kattavasti treenimamman arjesta.

Myytiin meidän omistusasunto.

Toukokuu

hiuksetteippipidennyksilla

Muutettiin vuokra-asuntoon. Muuttoviikolla tein positiivisen raskaustestin lähes parin vuoden yrittämisen jälkeen. Melkein viikon ajan tein testejä, kun en vain uskonut onnemme kääntyneen.

Vein hiusprojektia eteenpäin, vaalensin niitä lisää ja otin teippipidennykset.

Oma oloni lähti taas laskuun.

Kesäkuu

entajoseitreenaa

En treenannut viikkoon. Postasin aiheesta, jätin tietenkin kertomatta treenaamattomuuteen perimmäisen syyn olevan raskauden aikana ollut verinen vuoto.

Pohdin omaa aikaa, ostoksia ja huomasin keskustelupalstalla olleen kirjoituksen minusta johon tein vastineen.

Oli juhannus jolloin kerrottiin lähipiirille raskaudesta. Oli ihana ilma, aurinko ja syötiin muurinpohjalettuja ja muita juhannusherkkuja.

Heinäkuu

turkkiside

Turkin reissu ja pitkään odotettu kesäloma. Oi, että. Ihana hotelli, ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa ja ihana fiilis. Reissussa olin niin onnellinen.

Kun tultiin Suomeen, alkoi verinen vuoto. Sairaalaan ja keskenmeno.

Elokuu

ms_6468bc

Elokuussa vietimme toista hääpäivää. Käytiin perinteisesti Kolispassa ja yritettiin päästä elämässä eteenpäin. Mies kertoi masennuksestaan blogissa.

Ajattelin asioista silti aika positiivisesti,positiivinen ajattelu vaikeissakin tilanteissa on todella suuri voimavara.

Perinteinen kuntosali-lenkkeily kombo alkoi tuntua tylsältä ja pohdin aloittaisinko jonkun uuden harrastuksen.

Syyskuu

kakunpuhallus

Minimies täytti 3-vuotta ja itse 27. Värjäsin hiukset takaisin tummaksi.

Luulin kaiken olevan hyvin, mutta ei ollutkaan. Kävin tutkimuksissa ja lopulta sain diagnoosin.

Vietin synttäreitäni ihanien ystävien kanssa, käytiin issikkavaelluksella ja rimpsalla <3

Lokakuu

osallistuvaaiti

Ulkoiltiin paljon, oli jotenkin tosi kiva syksysää. Ei satanut paljon mitään joten oli mukava tsiimailla ulkona.

Opettelin edelleen pysähtymään. Luin paljon kirjoja, kävin akupunktiossa. Innostuin kosmetiikasta tosi paljon ja hankin paljon uusia juttuja testiin.

Kirjoitin avoimesti sekundaarisesta lapsettomuudesta ja sain ihanasti teiltä kommentteja <3.

Marraskuu

enhalualaihduttaa

Opettelin tykkäämään itsestäni pari kiloa painavampana ja oli ihanaa huomata päässeensä vaakapeikosta eroon monen vuoden jälkeen. Nytkään en edes muista milloin oisin viimeksi käynyt vaalla…

Vietettiin oikein kiva isänpäivä.

Marraskuu oli aika kiva jopa!

Joulukuu

joulu2016

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen intoilin joulusta. Eetulla oli joulukalenteri, leivottiin, siivosin hulluna tavaroita pois. Touhusin paljon kaikkea, mutta en liikaa. Kuuntelin itseäni ja omaa vointia.

Tämä vuosi oli todellakin kasvun vuosi henkisesti. Alku -ja loppuvuosi on kuin yö -ja päivä. Suoraan sanottuna niin täyttä paskaa, kohti parempaa. Olen kasvanut ihmisenä todella paljon, ja olen siitä ylpeä. Jännää kun myös vuonna  2015 alkuvuosi meni paljon kurjemmin kuin loppuvuosi. Toivottovasti tämä tekee poikkeuksen.

Huh, olipa homma, mutta haluan pitää perinteenä tämän vuotisen läpikäynnin. Jotenkin aika puhdistavaakin. Onneksi on blogi, 2015 tein myös läpileikkauksen.

Vuoteen 2017 menen hyvillä mielin. Eniten opin tänä vuonna hoitamaan myös henkistä hyvinvointia ja kuuntelemaan omaa jaksamistani. Elämä kantaa ja kun luvassa on ainakin oma, uusi koti ja pari ulkomaanreissua niin tietää jo etukäteen ettei vuodesta ihan kikkare voi tulla.

Miten sinun 2016 vuosi meni?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (1)

  1. VIIKONLOPPUMATKA RIIKAAN – Fit Fat Mama

    […] VUOSI 2016 LÄPILEIKKAUS […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.