Vuoden suosituimmat postaukset tulee tässä!

Tervetuloa vuosi 2019! Halusin kurkata blogin kävijähistoriaa läpi ja katsoa mitkä oli TEIDÄN mielestä vuoden 2018 kirjoitetuista postauksista parhaat. Postauksia vuoden aikana julkaisin 181 kpl, huh aikamoinen määrä. Tässä niistä 10 suosituinta.

1. Maha hurjassa kunnossa?!

4-kuukautta synnytyksen jälkeen sain kommenttia yhteen mahakuvaan Siis onko nää kuvat ihan reaaliaikaisia? Vai onko nää viime kesältä. Jos tuoreita niin aika hurjassa kunnossa maha edelleen.

Kirjoitus oli itselleni sekä monelle muulle Äidille tärkeä. Toisen raskauden kohdalla otin palautumisen todella iisisti, en ladannu samanlaisia paineita kuin esikoisen synnytyksen jälkeen. Tämä teksti oli ehdottomasti yksi omakin lemppari vuoden postauksista.

2. Vauva tippui sängystä

Noudatetettiin perhepetiä onnellisesti siihen asti, kunnes vauva tippui sängystä. Silloin päätin, että jatkossa nukutan lapsen pinnasänkyyn. Pinnasänkyyn siirtymisestä kirjoitin täällä. Postaus keräsi kivasti kommentteja sekä blogin, että somen puolella. Aika harva voi välttyä vauvan tippumisesta jostakin paikasta sen jälkeen kun he oppii liikkumaan.

3. Sain järkyttävän huonoa asiakaspalvelua

Sain puhelimitse varmaan elämäni huonointa asiakaspalvelua. Itse asiakaspalvelua jo vuosia tehneenä olin ihan monttu auki puhelun jälkeen. Jaoin postauksen Joensuun ryhmässä ihan vinkkinä muille paikallisille yrittäjille, että kannattaa oikeasti panostaa asiakaspalveluun. Sama tyyppi on käyttäytynyt myös muille huonosti, ilmeni tuon postauksen jälkeen..

4. En jaksa enää! Unikoulu edessä

Olin totaalisen väsynyt yöheräämisiin. Kommenttiboksi poksahteli paljon kun kerroin, että mie pääsääntöisesti hoidan yöt.

5. Tämän kaiken sai lidlistä 124:ella!

Ruokakauppa postaukset on aina olleet suosittuja blogissani ja tykkään kyllä lukea itsekin niitä muiden blogeista. Kauppakassi kyyläys on kivaa haha! Voisikin tehdä pitkästä aikaa ruokakauppa ostospostausta.

6. Kroppa 6-kuukautta synnytyksen jälkeen

Raskaudesta palautuminen kiinnosti ja tämä oli niistä postauksista luetuin. Kirjoitin tosin melko vähän palautumispostauksia.

7. Sain kasvohalvauksen

Vuosi sitten sain kasvohalvauksen. Tuli ihan puskista ja välillä pelottaa tuleeko se uudelleen pahempana.

8. Pahin turvotus pois alle viikossa

Tein tavoitteen mahtua mekkoon paremmin neidin 1-vuotissynttäreitä varten. Tavoite onnistui ja sain pahimman turvotuksen viikossa pois.

myös surkeita kuvia mahtui joukkoon 😀

 

9. Surkeat tuotteet x 4

Yleensä blogeissa hehkutetaan tuotteita. No, tässä tein päinvastoin ja kerroin teille 4 surkeasta tuotteesta.

10. Ulkonäön muutos 10-vuodessa

Instagramissa oli haaste laittaa vierekkäin laittaa kaksi kuvaa vierekkäin joilla on 10-vuotta eroa. Huh aikamoinen ero oli ja näin 29-veenä muutamista juonteista huolimatta näytän paremmalta kuin 19-vuotiaana baaripirkkona.

 

Oliko joukossa joku oma lempparisi? Tai onko joku muu postaus jäänyt mieleesi viime vuodelta :)?

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Muistan tuon numero ykkösen! Mie olin ihan järkyttyny, miten joku voi sanoa noin ylipäätään toiselle ja ylipäätään, kun et tosiaankaan ollut missään huonossa kunnossa!! Ihmisten ajattelu jaksaa aina hämmentää tälläisissä tilanteissa..

    1. Joo olin kyllä kommentista itsekin tosi pöyristynyt, mutta saipahan keskustelua ja hyvän postauksen aikaiseksi heh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *