Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

VUODEN 2016 SUUNNITELMAT

Aina vuoden alussa tuntuu jotenkin raikkaalta. Voi aloittaa tavallaan tyhjältä pohjalta rakentamaan uutta tulevaisuutta. Vuosi sitten se oli kotiäitiyden päättyminen kun aloitin 1v4kk jälkeen uudestaan työt. Nyt vuosi on vasta aluillaan, joten varmuudella ei voi tietää mitä tapahtuu, mutta suunnitella voi.

Aikaisemmin en osannut, tai uskaltanut pahemmin unelmoida. Nyt olen avartanut ajatusmaailmaani ja mietin asioita myös vähän eri vinkkelistä. Tein tähän hieman ajatuksen lennolla listaa mitä vuoden 2016 suunnitelmia miulla on.

vuosi2016

Parisuhde. Se on arjen kantava voimavara ja siihen pitää ehdottomasti tänä vuonna panostaa enemmän. Arki on ollut suoraansanottuna aika hanurista välillä ja selkeästi kaipaamme enemmän sitä Tiina-Tuomas aikaa. Uusi koti on myös meidän yhteinen unelma, mutta sitä ei tiedä onko se vielä 2016 projekti. Matkustus, toivottovasti pääsemme johonkin rantalomalle yhdessä koko perhe <3.

vuosi2016b

 Hyvinvointi. Keväällä osallistun pari päivää kestävälle hyvinvointivalmennukseen jota odotan tosi innolla <3! *Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -koulutuksessa opit hyvinvoinnin tärkeimmät asiat napakassa paketissa ja rennossa opiskelijaporukassa. Koulutus sopii jokaiselle oman hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. -*Trainer4youn sivulta

Haluan oppia enemmän hyvinvointi ja liikunta-alasta. Foreverin mahdollisuus ja asiakkaiden auttaminen jotenkin avasi silmiä. Unelmana on, että voisin oikeasti auttaa ihmisiä löytämään sen liikunnan ja ruokavalion ilon ja hyvinvoinnin.

vuosi2016c

Blogi. Kirjoittamista jatkan edelleen, mutta olen itselleni armollisempi -ja samalla haluan panostaa tähän enemmän. Kuulostaa ristiriitaiselta, mutta tarkoitan sitä, että mieluummin postaan harvemmin kuin joka päivä väkisin piiperrettyä potaskaa. Blogin kuviin haluan panostaa jatkossa enemmän, meillä on kotona nyt 3 eri kameraa kun mies just osti itselleen uuden minijärkkärin joten valinnanvaraa on hah! En halua ottaa liikaa paineita siitä, miten usein ja mistä kirjoitan. Jos asetan itselleni liian tarkat raamit, maalauksesta tulee huono. Edelleen näytän niitä kökköpuolia jos siltä silloin tällöin tuntuu, mutta negatiivisuutta ei enää kiinnosta survoa niin paljoa tänne. Joskus vituttaa, mutta se on elämää.

Vielä yksi asia tuli mieleen näin äkkiseltään ja se on haluan välttää ylimääräisen tavaran hamstraamista. Tammikuun ensimmäisinä päivinä heitin surutta kierrätykseen ihan helkutin ison kasan tavaraa ja lisää kaappien raivausta pitäisi tehdä. Yritän myös koostaa vaate/kenkä/asustevalikoimaani pikkuhiljaa kokonaan laadukkaampaan ja selkeämpään suuntaan. Hiljaa hyvä tulee ja siinä miulle projektia kerrakseen. Olen koko elämäni ollut hirveä sottapytty ja jotenkin kun karsin vaatekaappia ylimääräisistä, tuli silleen fressi olo.

Sellaisia tuli mieleen. Mitä suunnitelmia siulla on tälle vuodelle?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. minimutsi

  Onpa samankuuloiset tavoitteet: parisuhde ja hyvinvointi nyt päällimmäisenä ja näihin liittyen myös tuo positiivisuus, kun välillä negatiivinen ajattelu tuntuu vievän mukanaan…:)

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Negatiivisuutta kannattaa vältellä, syöpi iloa jos liikaa negistelee 🙂 kiva blogin nimi siulla 🙂

 2. Elina

  Miusta nuo kaikki oikein hyviä kohteita, mihin kannattaa panostaa:)! Erityisesti tuo viimeinen, hamstraus kolahti. Itsekkin olen nyt varannut monta kertaa kirpparipöytää ja myynyt käyttämätöntä kamaa pois. Siitä tulee super hyvä fiilis kun saa selkeyttä kotiin ja ylimäärästä tavaraa pois. Keväämmällä olisi taas tarkoitus varata pöytää. Ja kun minikakkonen syntyy niin panostaa sitten tulevissa vaate yms ostoksissa laatuun, ei määrään:)

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Laatu monesti korvaa määrää ja jälleenmyyntiarvo on myös parempi 🙂 miekii pikkuhiljaa Eetun vaatteita siirrän eettisempiin ja laadukkssmpiin 🙂

 3. SHITTIA, ASUA JA KUULUMISIA | Fit Fat Mama

  […] joku teksti on väkisin väännetty. Itsekin olen sortunut väkisin vääntämiseen, ja teinkin uudenvuoden lupauksen että jatkossa haluan välttää sitä. Panostaa mieluummin myös niihin kuviin ainakin […]

 4. VUOSI 2016 LÄPILEIKKAUS – Fit Fat Mama

  […] VUODEN 2016 SUUNNITELMAT […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.