Viikonlopun kuulumisia ajatuksen virralla

Heippa hei ja mukavaa sunnuntaita! Halusin tulla old-blogimaailma tapaan kertomaan ihan vaan ajatuksen virralla kuulumisia ilman sen miettimisiä. Istun juuri YKSIN kotona suihkun raikkaana kun lapset on miehen kanssa käymässä mummolassa. Kohta he varmaan tulee, saa nähdä ehdinkö napsuttaa tämän julkaisemiseen asti.

Tänään sunnuntaina sain nukkua pitkään, heräsin vasta yli 10 siihen kun Taapero paukuttaa ovea ”ikävä äitiä”. Mies nousi tekemään siis lasten aamuhommat ja mie sain jatkaa koisaamista. Teki kyllä hyvää. Jotenkin arkena en koskaan mene tarpeeksi ajoissa nukkumaan, koska haluan saada sen hetken omaa aikaa sen jälkeen kun lapset ovat menneet nukkumaan.

Käytiin ulkona ja tehtiin tämän vuoden ensimmäinen lumiukko, porkkananenä ja kaikki. Kävin 2veen kanssa kävelyllä niin, että työnsin häntä sellaisessa istumapyörässä ja hän päätti aina mihin suuntaan mennään. Kiva pieni aamu-ulkoilu ja kävely <3.

Lounaan jälkeen mies lähti lasten kanssa äitinsä luokse ja mie menin pitkästä aikaa kouluratsastustunnille. Edellisestä ohjatusta tunnista olikin jo kuukausi. Normaalisti olen käynyt n. kahden viikon välein, mutta nyt harmillisesti venähti.

Menin Maukka-nimisellä valkoisella hepalla jonka myös laitoin valmiiksi ennen tuntia. Heppa oli tosi ruuanhimoinen ja vaikutti tosi ärsyyntyneeltä kun tulin häiritsemään herran ruokailua haha! Luimi tosi paljon ja mietin millainenkohan tyyppi tämä on.

Ratsastustunti meni kyllä tosi hyvin! Yhtä tehtävää mentiin pitkä aika ilman jalustimia, jalat ja vatsalihakset tuntuu jo nyt helliltä joten saa nähdä mikä fiilis huomenna on haha! Lempparijuttu oli pääty-ympyrällä työskentely sekä laukassa, että ravissa jonka menin ilman jalustimia.

Noitalookissakin meni sieltä mistä aita on matalin; silmiin tummaa ja tarkoituksella tuolleen yli. Huulet tein niin, että ensin laitoin punaista huulipunaa ja sen päälle mustalla kajaalilla.

Eilen lauantaina pidettiin parin mammakaverin ja lasten kanssa halloween juhlat joita ennen nämä kuvatkin on räpsitty. Esikoisen asun suhteen olin kerrankin ajoissa liikenteessä kun ostin pääkallopuvun kirpputorilta yli kuukausi sitten alle 3e:lla. Oman noitahatun ostin Prismasta alle 3e:lla ja Taaperon ihana kissa-asu löytyi lidlistä. Asu oli viimeinen lidlissä eikä ollut edes paketissa, mutta onneksi myivät sen silti, Miina oli niiiin söpö <3.

Halloween juhlissa lasten ikähaarukka oli alle 2-vuotiaasta 6-vuotiaisiin ja kaikki leikki tosi nätisti keskenään. Kaveri oli laittanut kodin tosi kivasti halloween tunnelmaan ja syömiset hoidettiin nyyttäri periaatteella jolloin kaikki toi jotakin. Itsellä oli missiona tehdä kääretorttu, mutta meninkin sieltä mistä aita on matalin ja toin 3 eri jätskiä, eri strösseleitä ja lakritsikastiketta. Maistui kaikille ja eniten loppujen lopuksi me aikuiset varmaan vedettiin niitä haha!

Tänään on vielä tarkoitus käydä isosti kaupassa ja miettiä ensi viikon ruuat ennen arkiviikon aloitusta. Tänään myös yritetään varata siskon kanssa ensi pääsiäiselle matka Lontooseen. Lähdetään sinne poikien (meidän esikoinen ja siskon 8v) kanssa ja neiti jää sitten kotia miehen kanssa. Jee en malttaisi odottaa. Tämä viikko on kokonaisuudessaankin ollut hyvä; en saanut potkuja kun YT:t loppui, ostettiin uusi (käytetty) auto, pääsin ratsastustunnille ja vielä tuo matkan varaaminenkin. Jotain valoa risukasaankin <3.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja toivottovasti teilläkin oli kiva viikonloppu!

Lue myös viikon muut postaukset

Työpaikat yt-neuvottelut

Näissä asioissa äidit kokee huonoa omatuntoa vanhemmuudessa osa 2

20-minuutin tehokas voimajooga

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Minkä auton ostitte, jos saa udella 😁 Kiinnitin huomiota sun yhteen ig kuvaan jossa Eetu istui turvavyöistuimessaan. Kannattaa tarkistaa, että niskatuki on oikealla korkeudella, kuvassa näytti että olisi liian matalalla.

    1. Volswagen Golf 2013 automaattivaihteisen auton, vähän on opettelua kun aina aikaisemmin ollut manuaali :D. Hmm en muuten tiedä saako tuossa turvavyöistuimessa säädettyä sitä, pitäisikin tarkistaa asia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *