Viikonlopun kuulumisia

Viikonlopun kuulumisia; pitkästä aikaa ihan perinteinen mitä kuuluu ja mitä ollaan tehty postaus.

 

Perjantaina oli vapaapäivä joka oli hyvin hyvin tehokas isolla Teellä. Aamu aloitettiin ihan rauhallisesti. Syötiin aamupalaa ja aamuohjelman jälkeen mentiin hetkeksi ulos.Ulkoilun jälkeen lähdin ajamaan noin parikymmentä kilometriä kun vein Eetun kaverinsa luokse leikkimään. Jäätiin neidin kanssa hetkeksi ulos pihalle ja moikattiin niiden pupua ja koiraa. Meidän neiti rakastaa eläimiä ja hän oikein hermostui kun meidän piti lähteä jatkamaan matkaa seuraavaan paikkaan.

Ajettiin Kontin kirpputorille josta löysin mm. ihanat raidalliset verhot kolmella eurolla ja esikoiselle frisbeen parilla eurolla. Käytiin myös Prismassa Taaperon kanssa ja Miina käppäili siellä ihan rauhassa hetken aikaa. Niin mainion näköinen pikku-kulta kun tsippaili niin reippaasti <3. Ostettiin Prismasta pientä välipalaa jonka jälkeen menin ostamaan minimimmille isojen tyttöjen sängyn. Tuon jälkeen Miina nukahti autoon ja kotona jätin hänet koisimaan itkuhälyttimen kanssa. Ennätin silittää verhot ja syödä lounaan ja hurjien 45-minuutin unien jälkeen Miina jo heräsi.

Samassa mies heräsi yövuoron jäljiltä ja lähdin sitten hakemaan esikoista kaverinsa luota. Pojat olivat leikkineet todella hienosti. He mm. hyppivät trampalla, leikkivät leikkimökissä ja ampuivat nerf-pyssyillä. Tuon jälkeen ajettiin ostamaan turvavyöistuin jonka jälkeen ajoin kotiin. Vaihdoin vaatteet, jätin lapset kotia ja lähdin pitkästä aikaa ratsastamaan. Huh tuli kyllä ajettua autolla niin paljon joka paikkaan ja päivä oli täynnä touhua.

Lauantaina mentiin ulos heti aamupalan jälkeen ja hypin 5veen kanssa pitkän tovin trampoliinilla. Tuolla aikaa Taapero teki hiekkakakkuja ja kävi myös välillä trampalla. Neiti halusi käydä leikkipuistossa joten mentiin seuraavaksi sinne. Myös naapuri tuli puistoilemaan ja vaihdettiin kuulumisia samalla kun lapset leikki.

Lounaan jälkeen menin lasten kanssa kaverin luokse, jossa vaihdettiin kuulumisia ja syötiin jätskiä. Eetu heitteli frisbeetä miun kavereiden kanssa ja kummatkin lapset onneksi käyttäytyi hyvin, niin sain höpötettyä kavereiden kanssa samalla. Tuossa kaveriporukassa olen ainoa jolla on lapsia ja ihan huippua miten he suhtautuvat lapsiin tosi hyvin. Yksi ystävä sanoi ihanasti ”sie handlaat tuon homman kyllä tosi hyvin ja rennosti, tiiän kyllä kenelle sitten soittaa jos itelle tulee joskus lapsia <3”.

Kurvattiin kotiin ja otettiin tavarat mukaan josta lähdettiin toisen kaverin luokse. Oltiin paljussa (itse ehkä n.2-minuuttia kun Taapero ei sitten viihtynytkään haha) ja saatiin vaihdettua lasten härväilyn ja komentamisen seassa onneksi kuulumiset. Vietettiin siellä muutama tunti oli kyllä niin ihana kesäpäivä <3. Kyläilyn jälkeen käytiin vielä extemporena lidlissä ja mäkkäristä iltapalaa.

Nyt kun on ollut pari hektisempää päivää ja elänyt oikeaa elämää vauhdikkaasti, ei ole ollut virtaa pahemmin sometella. Tänään menen vielä yhden kaverin luona käymään samalla kun mies käy kaupassa, mutta muuten otetaan ihan chillisti.

Vauhdikas viikonloppu, paljon tekemistä, ystäviä, lasten kanssa hengailua ja ihanaa kesäsäätä <3.

Lue myös viikon muut postaukset

Äitienpäivän päivän ruuat

Lapsiperheen asumiskulut kuukaudessa

Tein persoonallisuustestin ja tämä oli tulos

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Olipas ihana ja touhukas vkonloppu sulla 😊
    Välillä on mukava touhuta ja mennä. Ja välillä ottaa rennosti kotona.
    Ihanasti myös kaverisi sanoi sulle. Olet kyllä semmoinen sopivan rento mutsi 😍

    1. Oli kyllä touhua täynnä todellakin :D. Kiva välillä noin, mutta joka vkl ei jaksaisi noin härdelliä :). Hih kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *