VIIKONLOPPU JUTTUJA

Yleensä viikonloput menee melko löysäillessä, mutta nyt oli hieman erikoisempi meininki. Työskentelen kokopäiväisesti  callcenterissä, mutta nyt pääsin face-to-face tapahtumaan, jossa olin sekä perjantaina, että lauantaina. Perjantaina oli ihan huikea sää, aurinko paistoi ja 9-tunnin työrupeama meni kuin siivillä. Juttelin asiakkaiden kanssa naama näkkärillä ja aika meni ihan huisin nopeasti.

Eilen olikin rauhallisempi ja huomattavasti sateisempi päivä. Vettä tuli kuin esterin pyllystä, mutta meininki oli silti hyvä. Kyllä huomasi miten kroppa väsyi koko päivän seisomisesta ja olin kumpanakin päivänä illalla ihan naatti. Positiivisesti väsynyt. Olin viime vuonnakin firman face-to-face tapahtumassa ja ilmottauduin nytkin vapaaehtoisesti että millon vaan vastaavia on, i’m in! Olen jopa miettinyt josko rupeaisi joskus tekemään promokeikkaa, mutta toistaiseksi se on jäänyt ajatuksen asteelle.

Eetu oli ensimmäistä kertaa jonkun muun kuin jomman kumman vanhempien luona tai päiväkodissa useamman tunnin hoidossa. Minimies meni kumminsa luokse hoitoon jolla on 5-vuotias tyttö. Meni todella hyvin, toinen oli vain aika väsynyt leikeistä ja rupesikin kiukkuamaan heti kotona.

noshnaistenmallisto

noshlastenmallisto

noshkutsutilauslomake

Lauantaina mies meni ensimmäistä kertaa ikinä metsästämään ja hän riekkuikin siellä yllättävän pitkään. Sain omaa aikaa jolloin kirjoittelin tätä postausta ja yritin tapella videonmuokkausohjelman kanssa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Tänään kävin Karinan luona Nosh-kutsuilla, jossa Suvi esitteli syksy-talvimallistoa. Postauksen kuvitukset kutsuilta, töissä en tietenkään kuvia räpsinyt. Karina oli tehnyt ihan superhyvää kolmen suklaan juustokakkua ja sääkin suosi. Kiitos kutsuista <3

peiliasukuva

noshbaggyhousut

noshkutsut

noshlegginsit

noshpaitalapsen

noshnaistenmekkoja

 

Tilasin tällä kertaa Eetulle pitkähihaisen peruspaidan ja itselleni yhden mekon sekä VIP-puolelta paidan. Himoitsin yhtä harmaata taskumekkoa, mutta harmillisesti hukuin siihen. Kirottua välillä tämä 157cm pätkyys. Aamulla tuli lievästi sanottuna kiire, herättiin vasta 8.45 ja lähtö oli jo 9.30. Ennätettiin kuitenkin, vaikka aika tukka putkella sai valmistelut tehdä. Laitoin kutsuille Gantin t-paita mekon, Vimman lettilegginsit ja Balmuirin huivin.

Touhukas viikonloppu takana, lepäily jäi vähän vähemmälle. No ensi viikonloppuna sitten!

Tälläistä perus kuulumispostausta tällä kertaa, kivaa sunnuntaita ja viikon alkua just sinne <3

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (1)
  1. PÄIVÄ REISSU+PÄIVÄN ASU - Fit Fat Mama
    4.9.2016, 20:36

    […] pitkähihainen versio joka houkuttelisi paljon. Lokakuussa tulee varsinainen naisten mallisto, hiljattain julkaistussa oli vain muutamia juttuja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *