Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Vauvajumppa

Pitkästä aikaa vauvajumppa-postausta. Mie oon käyny myös muutaman kerran Kansalaisopiston järjestämässä vauvajumpassa. Makso vaan 20€ ja sisältää 6 kertaa, ei paha! Vauvajumppa on aina keskiviikkoisin, just kun miulla on edellisenä päivänä ollu salilla selkä/olkapääpäivä joten kädet huutaa hoosiannaa kun Eetuu pitää pyöritellä ees taas. Heittelyt nostaa hikeäkin pintaan, mutta lihaskunto osuudelle voi vaan nauraa. Muutama vatsalihas ja pari peppuliikettä, hip hei. Kiva silti kun on joku vauva aktiviteetti ja pääsee pois neljän seinän sisältä. Ja onneksi voi aina jumpata kotonakin babyn kanssa!

Mutta niin, se miun vauvajumppa. Tee jokaista liikettä kolme sarjaa ja toistoja 10-12. Tietenkin vauvan ehdoilla. Jos babyllä iskee kiukku, tee vaikka loput toistot myöhemmin.

Tässä pieni videoklippi liikkeistä:

 

alussa säädin kännykkää oikealle paikalleen ja lopussa se vielä tippu lattialle :D.

Leveä kyykky

Laita jalat normaalia kyykkyasentoa leveämmälle ja purista ylhäällä pakaroita yhteen. Liike tuntuu pepussa ja takareisissä.

 1 jalan kyykky ja työntö

Teholiike pakaralle. Jos et ole aikaisemmin tehny liikettä,kokeile ensin ilman vauvaa. Niin et ainakaan vahingossa kellahda nurin.

 Ranskalainen punnerrus

Älä anna kyynärpäitten sojottaa sivulle, vaan pidä ne vartalon myötäisesti ja laske vauva alas. Vauvan pitää olla riittävän jäntevä, että liikettä voi tehdä.  Tässä voit leperrellä ja lässyttää helposti vauvalle, itse en vain videolla kehdannut :D.

 Vatsarutistus

Laita vauva istuma tai makuuasentoon, kummassa hän paremmin viihtyykään ja nosta lapaluut irti lattiasta. Voit tehostaa liikettä jättämällä liikkeen hetkeksi yläasentoon eli tekemällä pidon.

Eetu ainakin tykkää kovasti jumppailusta, niin kotona kuin ohjatussa jumpassakin. Minimies oppi hylskymään raskausaikana mukana salilla, joten varmaan senkin takia tykkää heilutteluista jne :).

 -Tiina

Kommentit (5)

 1. Jannina

  Hei huippu! Ekaa kertaa näky suoraan kännyn bloglovinissa video! Tokikin siirty youtubeen, mut pysty painaa kuvasta, eikä tarvinnu kaivella selaimen kautta postausta ja sieltä videoo! 🙂

  • Tiina

   Jee hyvä et homma pelitti :D. Sit vaan tytsin kanssa vauvajumppailee 🙂

 2. Saija

  Pakko testaa itekin oman beibin kanssa noita liikkeitä – mukavaa, kun on oma, tasaisesti painoaan kasvattava ’ihmiskahvakuula’ 😀

  • Tiina

   Testi ihmeessä :).
   Joo on kyl kätevää :D. Pari kuukautta sitten kun tein Eetun kanssa jumppailua nii oli ku höyhentä ois heilutellu, nii kiva kun nyt alkaa jo ees vähän tuntuu :).

 3. Viikonlopun asuja ja treeniä | Fit Fat Mama

  […] stairmaisterissa vai smithissä vielä peppurääkkiä. Peppurääkki voitti ja kokeilin Vauvajumpassakin ollutta 1 jalan kyykkyä työnnöllä. 15 toistoa, 3 sarjaa ja voin kertoa että tuntui pikkasen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.