Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

NOPEA VATSATREENI SEISTEN

Pyrin saamaan mahdollisimman paljon hyötyliikuntaa, joten kehittelen mielelläni erilaisia treenejä sekä liikkeitä, joita voi tehdä vaikka leikkipuistossa. Vatsatreeni mielletään yleensä lattialla tehtäväksi miljoonan toiston treeniksi, mutta nämä muutamat liikkeet on erittäin helppo ujuttaa leikkipuistoon, lenkille, tai muuhun paikkaan jossa ei mielellään mene selälleen könyämään. Nämä käy myös heille, jotka eivät selkäongelman takia tykkää maassa tehtävistä liikkeistä.

Liikkeet keksin sovellettuna eräästä Zumba dvd:stäni jota aikoinaan veivasin hyvinkin paljon.

vatsatreeniulkona

  1. Sivupotku 3×15

Kurota vastakkainen käsi ja vastakkainen jalka yhteen. Potkaise jalkaa yläviistoon, taivuta ylävartaloa alas päin. Yksi toisto on kun olet tehnyt potkun kummallekin puolelle.

vatsatreeniseisten

2. Rutistus 3×15

Laita sormenpäät vastakkain ja nosta kädet leuan korkeudelle. Nosta jalkaa polvi koukussa kohti käsiä ja taivuta samalla ylävartaloa. Liike on samantyylinen kuin monelle kuntosalilla oleva vatsalihaslaite. Yksi toisto on kun olet nostanut jalan kummallekin puolelle.

vatsatreenisivutaivutus

3. Sivutaivutus 3×20

Taivuta vartaloa sivulle, liuta sormenpäät n. polvitaipeeseen asti. Pidä alavatsa tiukkana. Voit tehdä liikkeen joko vuoroperin, tai toistot toiselle puolelle putkeen ja sitten vaihto.

Tässä vielä video jossa vieraileva tähtikin mukana 😀

Selkä on vatsojen vastavaikuttaja ja liikkeet antaa tässä myös miellyttävää liikettä selälle.

Meillä oli muuten tosi kiva viikonloppu Kajaanissa siskon luona <3. Vaikkakin Eetu-herra oli ihan ihmeellisellä tuulella. Yleensä hän pikemminkin vieraskoreilee, nyt siitä ei ollut tietoakaan ja sai ihme uhmakohtauksia. No, kuuluu ikään.  Mutta eikun jumppaa testaamaan :)! Voitte laittaa muuten nilkkapainot jalkaan mikäli sellaiset omistatte, itse käytän niitä usein lisäbuustina.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. ida

    Mahtavaa, ite en yhtään tykkää tehdä maassa vatsoja ja varsinkin kaikki pään ja ylävartalon nostot käy ikävästi niskaan. Kiitos tästä, niin ja ihana video! 🙂

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Olepa hyvä,kiva kuulla että tykkäsit :)! Heh,joo video oli hauska kun Eetu veti shown:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.