Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

VATSA 4 VIIKKOA SYNNYTYKSESTÄ

Mukavaa maanantaina! Meillä oli viikonloppuna muksun 4-vee partyt ja nyt arki taas alkoi. Oli kyllä ihan mahtista! Julkaisen sen  keskiviikkona, nyt asiaa raskaudesta palautumisesta.

Kirjoitin vatsa viikko synnytyksen jälkeen 3-viikkoa sitten ja nyt on seuraavan katsauksen aika. Sain tuolloin muutaman kommentin, jossa kummasteltiin miksi halusin kirjoittaa –saati kuvata raskaudesta palautumista niin nopeasti. Miun mielestä on vain hauskaa ottaa silloin tällöin palautumiskuvia. Se ei tarkoita sitä, että maailmani pyörisi palautumisen ympärillä tai että en mitään muuta miettisi.

Stressiä en edelleenkään ole ottanut ja käynyt vain kerran viikossa vaa’lla – itseasiassa viime viikolla unohdin koko jutun. Vaunulenkeillä miulla oli ajatuksena käydä joka päivä vähintään 20-minuuttia, mutta arvatkaa vaan onko onnistunut/onko muistanut/pystynyt/huvittanut. Ei. Varmaan ehkä 4 kertaa olen käynyt mitä voi kävelylenkiksi sanoa haha. Eikä kyllä haittaakaan. Meidän neiti on niin kova syömään, että vaikka olen syönyt miten sattuu ja herkkuja ihan liikaakin, paino on tippunut silti.

Painoa tippunut viimeisestä neuvolakäynnistä -8kg

Paino alkaa nyt vitosella, jej!

Vatsa 4 viikkoa synnytyksestä näyttää tältä:

Enää 3kg matkaa siihen mitä vaaka näytti ensimmäisellä neuvolakäynnillä. Ensimmäiseen neuvolakäyntiin paino oli noussut tosin jo paria kiloa. Tarkkaa kilotavoitetta miulla ei kuitenkaan ole, vaaka ei kerro kaikkea. Vaatekaappi on hyvä tavoite; että useampi vaate istuisi kivasti päälle.

Kivaa maanantain jatkoa,

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.