Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

VASTAUSPOSTAUS + Video

Just ja just kerkesin tämän päivän puolella! Olikin isompi homma kirjoittaa kysymykset läpi, pälättäminen on niin paljon nopeampaa.Eli lukijat sai kysyä miulta mitä mieleen juolahtaa. Niitä tuli juuri sopivasti ja olitte keksineet todella mielenkiintoisiakin kysymyksiä, kiitos niisstä! Jotkut toivoo videopostauksia, mutta monelle lukeminen on helpompaa, joten ensin vastaukset kirjallisesti ja lopussa webbivideota jossa Eetukin pelleilee vierailevana tähtenä :).

IMG_3512

Millainen olisi unelmaperhe, jos nyt kuvitellaan ettet olisi nykyisessä tilanteessasi?

No en mie oikein tiedä, olen tyytyväinen nykyiseen. Kiva mies ja ihana lapsi, en oikein tiedä mikä voisi olla ”parempi” perhe.

Kerro vähintään 5 asiaa jotka täytyy löytyä miehestä jotta voisit seurustella hänen kanssaan?

Rehellisyys ainakin ehdottomasti! Maailmassa on niin paljon kusipää-äijiä. Luotettavuus. Se, että kelpaan miehelle juuri tälläisenä kuin olen ja kaksilahkeinen on samalla aaltopituudella. Pinnallisena juttuna pakko sanoa, että kyllä ulkonäkö merkkaa myös jonkinverran, en mie susiruman kanssa seurustelisi, koska en alunperinkään kiinnostuisi sellaisesta. Itse olen niin taviksen näköinen, joten ihan tavallisen näköiset miehet on minua kiinnostanu eniten :). Ainiin ja muistinkohan sanoa viidennettä videolla.. Ainiin ja tietysti huumorintaju! Meillä on miehen kanssa yhtä huono huumorintaju ja sillä pääsee pitkälle haha!

Kumman haluaisit osata mielummin, veden alla hengittämisen vai lentämisen, miksi?

Lentämisen, koska en ui usein. Tämä oli hauska kysymys!

Kumpi on mielestäsi pahempi asia jos pakko valita, koulukiusaaminen vai seksuaalirikos?

Seksuaalirikos ehdottomasti. Minuakin on jonkinverran koulukiusattu, ei mitenkään pahasti, mutta pääsin siitä kuitenkin aika helposti yli. Sen sijaan jos kohdalle olisi sattunut seksuaalirikos, en usko että sellaisen voisi niin vaan unohtaa. Vaikkakin raaka koulukiusaaminen on todella pahaa tottakai, mutta seksuaalirikos pahempi.

Kerro max 3 lempijuhlaasi. (esim. vappu, juhannus, joulu, halloween, pääsiäinen, laskiainen….)

Joulu, koska silloin saa syödä paljon herkkuja ja kokoonnutaan perheen kanssa yhteen. Juhannus, koska kesä on ihanaa aikaa. Synttärit! Silloin saa kakkua nams.

IMG_3513

Millainen olisi unelmakoti ja missä se sijaitsisi?

Yksitasoinen rivitalo suht samoilta huudeilta kuin nykyisin, eli Joensuusta. Ei liian pitkä matka keskustaan, mihinkään ihan korpeen en haluaisi muuttaa. Meillä on vain yksi auto ja kuljen matkat pyörällä joten senkin takia sijainti on tärkeää.Haluaisin ison keittiön ja muutenkin kivan pohjaratkaisun.

Jos sinulla olisi paljon rahaa, kuvitellaan vaikka että voitat lotossa, mihin sijoittaisit rahat?

Ensin maksaisin asuntolainan pois, sitten varaisin pankin sijoitusneuvojalle ajan. Luultavasti hajauttaisin eri paikkoihin, esim. erilaisiin rahastoihin. Tileillä ei ole mitään järkeä makuuttaa suuria summia.

Montako lasta aiot hankkia?

Toiveissa olisi joskus saada Eetulle  pikkusisarus, eli 2 lasta. Lapsiahan ei kuitenkaan tuosta vaan ”hankita”, eihän sitä koskaan tiedä suodaanko meille enää enempää lapsia.  Edellisessä kysymyspostauksessa sanoin ehkä kolme lasta, mutta nykyisin olen ehdottomasti sitä mieltä että 2 lasta olisi meille se ideaalein.

Lempi vaatekauppa?

Nykyisin käytän todella paljon nettikauppoja, joten ei ole oikeastaan mitään yhtä tiettyä… Boozt.comista olen viimeaikoina tykännyt tilata :).

Jos saisit tytön ja pojan niin miten nimeäisit heidät?

Hih, en kertoisi! Ollaan siinä asiassaa vanhanaikaisia. Eetun nimi päätettiin aikoinaan jo ennen kuin yritettiin vauvaa ja nimi paljastettiin vasta ristiäisissä. Miettikää; mie pystyin olemaan lipsauttamatta sitä kenellekään, se on jo aika hyvin ;).

IMG_3518

Lempi treeniliike?

Tällä hetkellä olkapäille sivuviparit! Tehokas ja simppeli liike.

Keitä julkisuuden henkilöitä ihailet?

En oikeastaan ketään… ei tule mieleen.

Suurin haaveesi?

Oikeastaan se, että elämä pysyisi perusonnellisena ja palikat koossa. Plus silmäleikkaukseen haluan joskus päästä. Näin suuri likinäkö rajoittaa elämää.

Mikä on suurin asia mikä on muuttunut kymmenessä vuodessa, jos ei lasketa lasta tai perhe-elämää?

Vuosi sitten olin 15vee ja olen muuttunut todella paljon niistä ajoista. Jos perhettä ja lasta ei lasketa, niin suurin muutos oli se, kun aloin kiinnostumaan liikunnasta ja terveellisemmästä ruokavaliosta.

Mikä oli keskiarvosi ylä-asteen päättärissä?

Hmm, olisikohan 7,4.

Lempi tv-ohjelma?

Salkkarit! 😀

IMG_3516

Mistä haaveilet tällä hetkellä?

Ei ole oikeastaan muuta kuin uusista laukuista :D. Ja tulevaisuudessa uudesta asunnosta.

Onko sinulla kesäsuunnitelmia?

Heinäkuussa lähdetään Budapestiin viikoksi koko perhe! Odotan sitä innolla <3!

Minkä uuden taidon haluaisit oppia?

Olisi kiva osata jotain uutta urheilulajia vaikkapa.

Lempivuodenaikasi ja ihanne säätila?

KESÄ ja aurinko! Rakastan lämpöä ja aurinkoa <3

Toivotko Eetulle pikkusisarusta?

Jossain vaiheessa kyllä.

Mitä mieltä olet siitä että ihmiset käyttävät botoxsia ja silikoneja?

Jokaisella on oikeus tehdä omalla kropallaan mitä haluaa. Pienissä määrin mikäs siinä, mutta överiksi vedetty on hieman typerää.

IMG_3521

Millainen fiilis oli kun häämarssinne alkoi soida kirkossa ja piti lähteä kävelemään alttarille?

Jännitti ihan helvetisti. Tärisytti, tuntui että oksennan ja pyörryn :D.

Juotko paljon alkoholia? Entä juoko miehesi paljon alkoholia?

En, käyn viihteellä ehkä pari kertaa vuodessa. Mitään tissutteluja tai ”ykkösiä” en harrasta. Huvittaisi kyllä päästä pitkästä aikaa rimpsalle. Mies käy vielä vähemmän kun mie.

Miten hoidatte siivouksen kotona nyt kyn olet töihin palautunut?

Pari kertaa viikossa imurointi, viikonloppuisin pyrin pesemään vessat sekä hoitamaan pyykinpesun. Miulla oli alussa tarkat pläänit, mutta ne on nyt jääny hieman rappiolle köhköh. Keittiö on miehen valtakunta ja hän siivoaa sen sitten useimmiten.

Oletko saanut kateellisia kommentteja muilta äideiltä jotka eivät jaksa panostaa pukeutumiseen ja meikkiin yhtä paljon kun sinä?

No en oikeastaan. Pinnallinen Äiti postaukseen muutaman, mutta ihmeen vähän…. pynttäydyn ja laittaudun kuitenkin ihan ”normaalisti”, en ole mikään pakkeliprinsessa. Arkimeikkiin menee ehkä 10minsaa jos sitäkään. Pukeutumiseen yritän ja haluan panostaa jatkossa enemmän. Tyyliin liittyvät asiat kiinnostaa paljon :).

Mikä on mieleenpainuvin kommentti lukijalta koko blogihistoriasi aikana? 🙂

Ihana kysymys <3! Eniten on jäänyt mieleen sähköposti jonka eräs lukija lähetti. Siinä hän mm. kertoi pitävänsä blogistani ja miulla tuli melkein itku sen jälkeen. Se, että joku on nähnyt niin ison vaivan ja lähettänyt erikseen vielä sähköpostia. Se, että ruudun takana on oikeasti ihminen (tai ihmisiä) jotka tykkää miun höpinöistä. Siinä tuli tosi jännä ja hyvä mieli. Tallensin sen sähköpostin suosikkeihini ja käyn lukemassa sitä silloin tällöin jos tuntuu, että paskaa vyöryy blogikommentteihin ja tunnen olevani ihan sussurkea bloggaaja.

IMG_3515Takki Vero Moda / Paita Vero Moda / Huivi Burberry / Housut Guess / Kengät Skopunkten / Laukku Louis Vuitton

Jos Tuomaksella ei olisi ollut Saajoa, niin mikä olisi lemmikkitilanteenne nyt?

Luultavasti meillä olisi joku toinen koira sitten :).

Kun karppasit, niin millä tyylillä? Miksi lopetit sen?

Karppasin vaan vähän aikaa, enkä tehnyt sitä edes 100% oikein, koska herkuttelin viikonloppuisin. Vedin vähillä hiilareilla arkisin ja se ei käynyt kropalleni lainkaan. Kroppa ei toiminut ja treeni takkuili.

No mä kysyisin äitiyteen liittyen, että tiesitkö aina haluavas nuorena äidiks?

Olin 24-vuotias kun pullautin Eetun maailmaan joten en koe itseäni hirmuisen nuoreksi. Olin kerennyt elää nuoruuttani ja tehdä tyhmyyksiä, joten aika tuntui juuri sopivalta. Mutta jos 5-vuotta sitten olisi sanottu että miulla on 25-veenä lapsi ja aviomies  -en olisi uskonut. Eli en tienny todellakaan haha.

Voitko kertoa vähäsen Joensuun perheentalosta, jostain kommentista käsitin että oot siellä käynyt 🙂 Meneekö äidit sinne yleensä kaverin kanssa vai ”voiko” mennä vaikka ei tunne ketään? Mitä siellä tehdään?

Joo kävin siellä mammavuotena muutamia kertoja! Itseasiassa kertaakaan en mennyt sinne ilman sovittua miittiä, mutta ehdottomasti suosittelen sinua käymään! Voi mennä yksin ja monet varmasti meneekin. Facebookissa on Joensuulaisille äideille esim. Joensuun äitien apupiiri/ Joensuun hätäkahvit johon kannattaa liittyä. Se on paikka, jossa voi sopia esim. miittejä tai keskustella muiden äitien kanssa :)!

Noniin ja tässä vielä videolla:

 Päivän asusta sen verran, samalla naamalla aamusta asti ja takana salitreenikin joten sori ei-niin-hehkeys, mutta ei elämä muutenkaan ole aina tiptop, joten ei bloginkaan sitä aina tarvitse olla.

Kiitos kysymyksistä ja mukavaa viikon jatkoa <3!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.