Vapaat kädet kampaajalle ja tämä oli tulos

Kaupallinen yhteistyö Glamour Room

Edellisen kerran kävin kampaajalla helmikuussa, siis PUOLI vuotta sitten. Silloin laitettiin koko pään sinettipidennykset jotka irroitettiin reilu viikko ennen seuraavaa kampaamokäyntiä. Sinettipidennykset kesti siis puoli vuotta päässä, ihan huikeaa! En edes värjännyt hiuksia siinä välissä, värjäys oli tehty niin hyvin jotta tyvispray riitti peittämään juurikasvun.

Menin irroittamaan loput sinetit ja sanoin Selinalle, että hei mitäs jos sie päättäisit mitä hiuksille seuraavan kerran tehdään?

Päädyttiin yhdessä siihen, että kokeillaan koko pään sinettien sijaan tuuhennusta eli osioita laitetaan vähemmän. Hän ehdotti sinettien värisävyä jota miulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut…

Tämä oli lopputulos

Kun tämä oli lähtötilanne

ihan kuin kauhuelokuvasta tuo ennen-kuva 😀

Toteutus tapahtui näin

Tyvi värjättiin tummanruskealla, tuomaan syvyyttä ja kontrastia. Päällisosaan tehtiin muutamat uudet raidat, joilla saatiin nostettua liukua ja raikkautta ylöspäin. Pituuksissa oli vielä reilusti entistä raitaa, joka saatiin hyödynnettyä uuden värin pohjana. Raidat, pituudet ja latvat sävytettiin pidennyksiin sointuvalla sävyllä, lopputuloksesta tuli eläväinen ja monivivahteinen.

Hiuksiin laitettiin tuuhennuksena 1 puntti 45 cm pituista B’longin sinettihiusta sävyssä Pastel Lilac. Hiuksiin kiinnitettiin yhteensä 40 pientä sinettiosiota.

My little pony hiukset, sanon näitä 30-vee kriisihiuksiksi hihi.

Kuvassa hiukset juuri värjäyksen jälkeen, omassa hiuksessa laventeli ei meinaa pysyä joten ostin samalla sävyttävän hoitoaineen.

Hiusten tuuhennus on luonnollisempi, kevyempi ja edullisempi vaihtoehto kun vertaa koko pään pidennyksiin. Tällä kertaa laitettiin vain 1/3 siitä sinettejä siitä määrästä mitä viimeksi kokopään pidennyksessä. Koko pään pidennyspostauksen voit lukea täältä. Lopullinen hinnoittelu riippuu miten paljon sinettejä tilataan ja mitä operaatioita omalle hiukselle pitää tehdä. Mikäli kaipaan myöhemmin lisää volyymia voidaan sinettejä lisätä jolloin hiuksista tulee paksummat.

Ihanaa vaihtelua <3 Ja ennen-kuva on todellakin kuin kauhuelokuvasta haha!

Mitä tykkäät? Oletko koskaan antanut kampaajalle vapaita käsiä?

Lue myös muut hiuspostaukset samasta kampaamosta

Oman elämän Glamour hetki kauniilla hiuksilla

Hyvästi housewifen hirveät hiukset

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *