Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

#VAIN RASKAUSJUTUT

Instaan olen tägäillyt #vainraskausjutut tägillä juttuja, jotka on tulleet tämän odotuksen aikana mieleen ja tässä niitä #VAIN RASKAUSJUTUT kohtia bloginkin puolelle mitkä on tulleet mieleen raskausajasta.

Kun on jatkuva pissahätä

Kun kusihätä iskee, niin se iskee. Monesti kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kävin tässä yksi päivä kävelyllä koiran kanssa, nautin ulkoilmasta ja siitä ettei lonkkiin koskenut. Kaunis luonto ympärillä ja diipadaa. BUM -karmea pissahätä ja tyyliin jalat ristissä ankkakävelyllä kotia kohti. Herään myös lähes joka yö vessaan.

Kun ruokahimo iskee

Arvaa mitä miulla tekee mieli? Lause joka toistui jossain vaiheessa päivittäin monta kertaa. Nyt mieliteot on vähentyneet, tosin vasta viime viikolla iski BUM jäätävä sipsihimo. Soitin miehelle joka oli kaupoissa, hän vei pisteet kotiin ja totteli kiltisti vaimoa, kotiin tuli sipsipussin kanssa hihi <3.

Kun ei vaan voi treenata kunnolla

Ennen raskautta pyöräilyä melkein 10km päivässä plus kuntosali n. 4 kertaa viikossa on vaihtunut hyötyliikuntaan. Oi että miulla on pyöräilyä ikävä <3!

Kun vaatevarasto pienenee

Maha kun kasvaa, vaatearsenaali jää vääjäämättä pienemmäksi. Napapaita lookki kun ei ole niin hieno pallomasulla. Miehen vaatteita olen myös silloin tällöin lainaillut.

Kun paidat menee hetkessä sotkuun mahan kohdalta

Kun teet ruokaa, syöt, tai mitä vaan, katsot parin tunnin päästä paitaa mahan kohdalta niin se on ihan sottainen.

Kun itkettää

Mies sanoi menevänsä kauppaan. Pyysin, että hän kävisi miulle samalla jotain herkkua. ”No en oo menossa ruokakauppaan” .Vastaus ”yhyy, sie et yhtään tue minuu, yhyy itken enkä voi tälle mitään”.

Kun turvottaa

View this post on Instagram

#vainraskausjutut vol satayks

A post shared by Fit Fat Mama/ Tiina (@fitfatmamatiina) on

Kun odotus -sana saa todellisen merkityksen

Ensin odotin plussaa, sitten 12 viikon riskirajan täyttymistä, sitten rakenneultraa, sitten potkuja, sitten mahan kasvua, sitten vaan sitä, että saisi sen palkinnon syliinsä.

Kun bikineissä ei ahdista

Bikineissä on pallomahan kanssa ihanan luontevaa -ei ahdista mahdolliset jenkkakahvat, eikä näy vatsasta turvotus jos on syönyt pari ylimääräistä pullaa

Kun alussa potkuja odottaa, mutta lopussa niitä melkein pelkää niiden sattumisen takia

Kun et nää värkkiäsi ja mies joutuu sheivaamaan bikinirajan

Kainaloiden sheivaaminen onnistuu kyllä, mutta bikinirajaa hell no.

 

Siinäpä muutama #VAINRASKAUSJUTUT kohta. Samaistutko :D?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (9)

 1. mammeLi

  Samaistun, paitsi että ” herään myös lähes joka yö vessaan” mä käyn kyllä vähintään kolme kertaa yössä vessassa. Tai sitten valvon yhteen asti, niin ei tarvi käydä ku kaks enää sen jälkeen. 😀 mulla on kipeitä supistuksia joka päivä muutaman tunnin säännöllisesti ja häpyluu lähtee kohta irti. Argh. 😀 tää on neljäs raskaus, ni sen kyllä huomaa.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Miulla ei onneks oo ollu kipeitä supistuksia, pidän tosin tukivyötäkin koko ajan melkein :D. Vois melkein heivata sen loppuodotuksen ajaksi pois jos auttaisi vaikka synnytyksen käynnistykseen =D.
   Outs, neljännellä kerralla kroppa onkin varmaan aika koetuksella 🙂

 2. taika

  Oi, tuli ikävä viime talvea ja näitä fiiliksiä! Paitsi toi yövessailu!! Kuinkahan monta kertaa mä kävin, varmaan 7-10 kertaa öisin vessassa. Ja yleensä se olikin sitä et tuntui kuin pissattais kovasti mutta sit ei tuu mitään. Ilmeisesti vauvan pää painoi koko ajan rakkoon.

  Ja se oli ihanaa kun ei tarvinnu vetää mahaa sisään enää. Sai pömpötellä ihan luvan kans.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niin tiiän ton pissahätä tunteen, mutta ei välttis tuukaan mitään :D. Myyn pää on ollu monta viikkoa todella alhaalla niin painaa just virtsarakkoon…kiltti tyttö kun ei herätä useamminkin ku 1-3 kertaa yössä :). Joo se on ihanaa kun ei turvotus näy :)!

 3. Sussu

  Voin samaistua kyllä ihan joka kohtaan! Mutta ehdottomasti parasta raskausaikana oli juuri se, että pystyi olla rennosti mitkä tahansa vaatteet päällä, kun isolle mahalle oli pätevä syy ☺ En ole koskaan ollut tyytyväinen kroppaani, en edes ”ihannepainossa”. Mutta raskaana oli vapauttavaa olla ❤ Kuten sanoit, ei paljoa näkynyt parin pullan syönti 😂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tää on kyllä ihanaa kun ei maha pullota pullankaan jälkeen 😀 <3. Kauhulla odotan sitä välivaihetta synnytyksen ja oman itsen välillä kun on sellainen löysä löllötaikinamaha :D.

 4. Rakkaudella, Hannele

  Voi ihanaa, teille tulee vauva! Ihan mahtavaa. Onnea <3. 🙂

  Ja joo, en ole näköjään hetkeen käynyt vieraisilla, haha! 😀

  <3 Hanettaja
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hihi joo baby on board vihdoinkin <3. Kiitti Hannele 🙂 Pakko myöntää, että blogien lukeminen on vähentynyt itelläki aika paljon, tuunkin vastavierailulle :)!

 5. LAPSI HOIDOSSA ÄITI YKSIN KOTONA – Fit Fat Mama

  […] #VAIN RASKAUSJUTUT […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.