Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

UUDEN HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN AIKUISENA?

Ruokkistreenejä olen harrastanut nyt marraskuusta asti. Kuntosaliharjoittelun lisäksi harrastan vaan lenkkeilyä ja tykkään myös treenailla kahvakuulalla vaikka leikkipuistossa. Vuosia takaperin ryhmäliikunnat oli miulle number one. Ryhmän tsemppi ja se fiilis. ”Perhana kyllä miekin jaksan kun toikin jaksaa”. Crossfitissa olen käynyt pari kertaa ja kummallakin kerralla olen nauttinut todella paljon. Nyt pelkkä kuntosali+lenkkeily alkaa tuntua jotenkin tylsältä.

Kiinnostaisi kokeilla jotain uutta! Olen aina ollut surkea kehonhuollossa, joten voisi olla hauska ihmiskoe käydä jossain kehonhuoltotunnilla. Monta vuotta sitten kävin Pilateksessa kaverini kanssa ja vaan kikattelimme koko tunnin ajan. Olin niin turhautunut tunnin jälkeen, että lähdin heti juoksumatolle kirittämään. Nyt kun ikää on tullut lisää ja ehkä jopa hiven järkeäkin ( i wish ), niin olisi kiva kokeilla kenties uudelleen.

Jäsenyyttä minnekään en haluaisi ottaa, koska sitten jos ei tulekaan käytyä kuin ykköskertoja. Ykköskerrat on kuitenkin aika kalliita ja monen kerran kortti tulisi edukkaammaksi. Syksyllä kun Kansalaisopiston kurssit taas alkavat, haluan löytää Eetulle ja miulle jonkun harrastuksen. Äiti-lapsi liikuntajuttu voisi olla tosi kiva! Haluan sellaisen, missä voi itsekin osallistua eikä vaan möllöttää nurkassa.

Aikataulut on näin perheellisenä myös iso jarruttava tekijä. Miehen ollessa iltavuorossa, miun pitäisi aina nakittaa joku Eetua kaitsemaan. Kaislalla, tai siis nykyisin Forever kuntosalilla olisi kyllä lapsiparkki. Lieköhän muissa Joensuulaisissa kuntopaikoissa jotka olisivat myös illalla auki? Ajatus siitä, että muksu joutuisi pitkän hoitopäivän jälkeen tuntemattoman hoitoon ei kuitenkaan nappaa yhtään.

Viimeksi kun olin Kajaanissa siskoni luona käymässä, pompin hullun lailla kummipoikani kanssa isolla trampoliinilla. Apinointi, pelleily, pomppiminen, volttien tekeminen -wow vähänkö olisi huippua!

13827358_157978291295025_1738144047_n

Yleensä aina vaan tätä

ratsastus

Harrastin nuorempana ratsastusta

63263_1759820916933_1889116_n

Kiipeily voisi olla hauskaa

tankotanssi-620x930

Polttareissa kävin tankotanssimassa ja se oli ihan älyttömän hauskaa!

TP5D4266-620x930

Silloin tällöin joku oma, tai Eetun kanssa tehtävä harrastus olisi siis erittäin jees. Mies varmaan pyöräytti silmiä päässään kun luki otsikon ”taasko joku uusi kotkotus” :D.  Älä ukko säikähdä, kunhan tässä pohdin! Joku harrastus, joka toisi iloa, aktiivisuutta, ei stressiä eikä veisi liikaa aikaa?

Punainen lanka katosi ehkä kauas, mutta postauksen pointtina oli miettiä -mikä voisi olla perheelliselle, työssäkäyvälle joku kiva, silloin tällöin liikuntaharrastus joka olisi mahdollista ilta-aikaan?

Tästä pohdinnasta intoutuneena päätin varata Eetulle taapero voimistelun joka alkaa tällä viikolla, jej! Pääsen myös ensi kuussa pitkästä aikaa ratsastamaan <3!

Oletko aloittanut aikuisena uuden harrastuksen? Mitä liikuntaa kuntosalin/lenkkeilyn lisäksi SINÄ harrastat?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (8)

 1. Mirkka Lappalainen

  Hei! Suosittelen lämmöllä Foreverin lapsiparkkia, kokemus 4 vuoden ajalta lapsen kanssa, mielestäni ei ole vastaavaa Joensuussa!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos suosittelusta,ite kävin vuosia sitten Foreverin ryhmäliikuntatunneilla ja tykkäsin kyllä :). Voiskin kattoa vähän millasia tunteja nykysin on

 2. Johanna

  Moikka Tiina 🙂 Minä oon kans pitkään pohtinut uuden harrastuksen aloittamista, mut ei keksi mitään. Tosin asun sen verran pikku paikkakunnalla ettei täällä oo mitään muuta kuin kuntosali ja jumppaa… Minä harrastan juoksua ja pyöräilyä ja kaipais jotain lisäksi. Varsinkin talveksi pyöräilyn tilalle.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Pyöräily on kyllä myös hyvä harrastus :). Mitäs jos talvella kokeilisit vaikka luistella tai muuta talviurheilua:)

 3. Kristiina

  Entäs aikuisten telinevoimistelu? JoenVoli järjestää torstaisin ja lauantaisin. Tunnit ovat kertamaksulla ja siellä pääsee temppuilemaan sydämensä kyllyydestä.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   JoenVolin tunteja kattoinkin mutta en saanut aikaseksi toteutettua. Siun kommentin jälleen otin härkää sarvista ja päätin että lähen ens torstaina siihen aikuisten telinevoimisteluun :)! Joten kiitos vinkistä:)

 4. Milla

  Tällä suunnalla mietiskellään myös harrastuksia, sillä jouduin varasijalle balettiin kun muistin ilmoittautumispäivän väärin. :/ Pitää keksiä jotain muuta tilalle, eniten kiinnostaa tanssi ja telinevoimistelukin voisi olla kivaa… Lenkkeily ja kuntosalit ei oo miuta varten, tykkään enemmän ryhmäliikunnasta ja erityisesti tanssista. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Höh voi harmi, jotkut on kyllä niin suosittuja että menee täyteen heti :/. Sama kävi itellä kansalaisopiston taapero-äiti jumppien suhten.
   Tanssi on kyllä kivaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.