Uusi Tatuointi!

Kävin eilen ottamassa uuden tatuoinnin. Tämä oli neljäs yksilö, tatskoihin todellakin jää koukkuun! Seuraava kuva on jo nyt päätetty, hehe. Edelliset tatuoinnit voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

IMG_6678

Halusin jonkun tekstiaiheisen tatuoinnin joka liittyy Eetuun. En halunnut perinteistä lapsi + syntymäaikaa, vaan jonkun muun. Äidin rakkaus on ikuista, eikä se koskaan kuole, joten valitsin tekstiksi Ikuinen rakkaus.

Etsin eri maiden versioita siitä lauseesta ja kysyimme myös Tuomaksen siskolta mitä se meinaa ranskaksi:

l’amour eternel

Se kuulosti ja näytti kivalta, joten valitsin sen. Ranskan kieli on niin kaunista!

IMG_6679

Halusin tatuointiin koristeellisemman, ison L -kirjaimen ja heittomerkki jätettiin tarkoituksella pois. Mieleeni olisi tullut pisteestä pikemminkin roska. Sovittiin tatuoijan kanssa, että jos muutan mieleni, se voidaan lisätä siihen tarkistuskäynnillä.

Olisin ottanut tatuoinnin jo aikaisemmin, mutta sieltä sanottiin ettei imetyksen aikaan niitä mielellään tehdä. Etsin siitä aikaisemmin tietoa ja vastaan tuli ristiriitaisesti infoa mikä on oikein ja mikä väärin. Eli imetyksen aikana ei kannata ottaa tatuointia, näin minulle kerrottiin. Varmuudessa vara paras, en pökrännyt siihen että jouduin odottamaan.

IMG_6682

Liike jossa kävin, on Joensuulainen La Escobar Familia. Ajan sai todella nopeasti (olikohan about 2-viikkoa odotusaika). Yksinkertaiset tatuoinnit on tietty nopeampi tehdäkin, joten sellaisiin saa ajan nopeammin. Yhtä tatuointia lukuunottamatta olen ottanut kaikki tatskat täällä. Ennen liikkeen nimi oli eri, mutta omistajat samat. Joten voin todellakin suositella :).

Ja kaikista kiinnostavin juttu varmaan, sattuiko? ; EI SATTUNUT PALJON MITÄÄN! Kaikilla on erilainen kipukynnys, mutta itse ihan yllätyin miten iisiltä se tuntui. Ainoastaan viimeinen l-kirjain joka oli lähimpänä rannetta, sattui. Muuten olin vaan laa laa, höpöttelin ja laitoin instaankin muutamia kuvia.

Ajatuksena on ehkä jossain vaiheessa jatkaa tatuointia lisäämällä Eetun nimi jotenkin köynnösmäisesti. Tykkään ns. kauniista ja siroista tatuoinneista. Käsikalsari-tatuoinnit ei ole ihan oma juttu.

Tatuointi voi kertoa jotain tarinaa, tai sitten se otetaan vaan kun se on hienon näköinen. Itselläni on valintaperusteet ollu näitä kumpaakin.

Myöhemmin kävin lisäämässä heittomerkin l:n eteen, eli l’amour eternel.

Mitä mieltä olet itse tatuoinneista? Onko itselläsi lapseen/äitiyteen liittyvää tatuointeja?

 

-Tiina

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Kommentit (19)
 1. Se on jännä tosiaan miten erilaiset kipukynnykset on ihmisillä, mulla itellä sattu tuo käden tatuointi niin paljon että piti pyytää tatuoitsijaa hetkeksi lopettamaan kun taju meinasi lähteä. Voi tietty vaikuttaa sekin että mulla on vähän paksumpi ja pidempi tuo teksti niin meni pidempään ja ”kivuliaammalle” alueelle. Mut tosi hyvältä näyttää tuo siun 🙂 itellä oli tarkoitus Nyytin syntymän jälkeen mennä jollain aikaa jatkamaan vanhaa tatskaa johon sitten liitetään tuleva pienokainen jollakin tapaa 🙂

  1. Miulla oli tosi ohut terä (tai mikä lie onkaa) millä nakutettiin ja väritettävää aluetta ei ollu niin paljoa, niin se voi kyllä myös vaikuttaa :)!
   Kiitti! =)

   Hihii, ei ookaan enää pitkä aika kun teidän Nyytti tulee <3. Onnee loppu odotukseen :)!

 2. Toi on tosi nätti! Sopii hyvin sun tohon alaselän tatskaan, koska on samanlaista fonttia. Ihana :)!

  1. Kiitos <3! Niin ne on aika samankaltaisella fontilla :). Jatkaa tavallaan sitä "tarinaa" .Elämä voi muuttua -ja niin se teki vielä enemmän Eetun myötä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *