Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

UUDET IHONHOITOTUOTTEET X 3

Kun ikää on lähemmäs 30-vuotta, kuin 20-vuotta, ihonhoidolla on ihan eri merkitys. Nuorena menin monesti meikit naamassa nukkumaan, eikä haitannut mitään. Nyt on pakko huoltaa kasvojen ihoa enemmän.

Kokosin tähän miun uudet lemppari ihonhoitotuotteet x 3 !

*MOSSA Vitamin Cocktail Energy Boost Multi-Use Mask&Night Cream 

Voide, jolla on 2 eri käyttötarkoitusta: sitä voi käyttää joko kosteuttavana naamiona, tai yövoiteena. Parempi lopputulos tulee omasta mielestäni yövoiteena. En tiedä onko plaseboa vai mitä, mutta aamulla varsinkin nenän vierustassa olevat juonteet näyttää pienemmiltä. Mossan tuotteet on luonnonkosmetiikkaa ja tämä oli ensimmäinen kyseisen sarja tuote jota olen kokeillut. Yön aikana iho uusiutuu ja tarvitsee eri hoitoa kuin päivällä. Mitään kosteuttavia tuotteita en päivällä todellakaan voisi käyttää kun ihotyyppini rasvoittuu helposti, mutta yöllä kosteuttava voide on pop. Levitän tämän aina iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Voide tuoksuu raikkaan marjaisalta, on todella pehmeä ja tykkään kyllä kovasti :). *tuote saatu

Hinta sokoksen verkkokaupassa 18,90e.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream silmänympärysvoide

Lidlistä ostettu Cien Eye Creamista luin hyvää kosmetiikkablogista Karkkipäivä joten ostin kyseisen silmänympäryysvoiteen lidlistä matkaan. En ole mikään kosmetiikkatuotteiden expertti, mutta sen tiedän, että Q10 termi jos tulee, niin voide on kosteuttava. Silmänympärysiho on ohutta ja kuivaa ja siihen se on todella hyvä. Voide tuntuu sopivan paksulta, mutta levittyy ja imeytyy kuitenkin hyvin. Karkkipurkissa luki termejä enemmän, mutta tälleen perus tantteronkin sanoin; erittäin hyvä silmänympärysvoide. Parempi kuin monet kalliimmat purkit joita olen kokeillut. Kannattaa kokeilla!

Hinta lidlissä 2,89e.

The bodyshop Seaweed kuorinta

Tykkään todella paljon asioida bodyshopin myymälöissä, tuotteet eivät ole eläimillä testattuja ja ovat erittäin hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Ostin ihan hiljattain tämän seaweed kuorinnan ja halusin ottaa tämän ehdottomasti mukaan tähän postaukseen! Ensivaikutelma tuotteesta on todella hyvä, ensin pesin kasvot ihan normiputsarilla, jonka jälkeen hieroin Seaweedilla kasvot. Tuli niin pehmeä iho ettei tosikaan. Ihana! Seaweed tarkoittaa siis merilevää. Tämä kuorinta on tarkoitettu seka -ja rasvaiselle iholle, normaali/kuivalle se on liiankin tujakka.

Hinta bodyshopissa 18,50e.

Siinäpä 3 eri lempparia ihonhoitotuotetta, löytyikö noista joku mitä itse käytät?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Tiisu

    Onkohan vahingossa lipsahtanut Karkkipurkki -blogin nimi tuonne? Tarkoitit varmaan Karkkipäivä -blogia ja sinne näyttää linkkikin vievän. Jos et ole huomannut itse vielä ja haluat korjata :).

    • Tiina / Fit Fat Mama

      hups äitiaivot ollu päällä taa 😀 kiitos huomautuksesta niin korjaan sen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.