Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

UUDET HIUKSET JA MEKKOASU

Monet vaalentaa kesää kohden ja niin tein itsekin viime vuonna.  Tällä kertaa kuitenkin huvitti palata ihan perus yksiväriseen tummaan ja niinpä hieman extemporena menin ja värjäsin. Kokeilin kampaamo käynnin sijaan pitkästä aikaa värjätä ihan itse kaupan värillä. Menin ehkä hieman riskillä kun värjäsin myös clip on pidennykseni, mutta sehän meni ja onnistui ihmeen jees!

Omat hiukseni ovat Eetun synnytyksen jälkeen kokeneet kunnon inflaation ja ovat todella ohuet. Onneksi on olemassa clipsit!

Leikkasin myös pituutta melkein 10cm, nyt clipsit ovat vain 30cm kun aikaisemmin olivat melkein 40cm. Ilme on heti paksumpi ja ryhdikkäämpi. Vaihtelua myös siinä mielessä kun olen pitkästä aikaa voinut suoristaa hiuksia ilman, että hiukset näyttää hirmuisen ohuilta. Tällä kertaa tein itse ja säästin ei mennyt ihan plörinäksi jej!

Mahan kasvamisen takia enää vain muutamat housut mahtuu päälle, joten mekko+legginsit on nykyisin kova sana. Voisi vaan kevätlämpö tulla jo enemmän, niin pyöräilykin onnistuisi kevyemmässä vaatetuksessa töihin. Mekko on Gap:n, ostettu Budapestin reissulta pari vuotta sitten. 100% puuvilla on mukava päällä, mutta en voi tajuta miten helposti kangas kerää kaiken koirankarvan! Saajolla on kaikenlisäksi karvanlähtöaika, joten teippirulla on kovassa käytössä mitä vaatteisiin tulee… Legginsit ovat Vimman. Laadusta olen kuullut vähän ristiriitaisia kokemuksia, mutta itsellä ei mitään valittamista. Pesuista huolimatta ei kankaaseen ole tullut mitään jälkiä, eikä myöskään saumat ole venyneet. Minimiehellä on myös letit, tosin vanhemmasta mallistosta joten kangas on hieman erilainen. Niken Tanjunit ovat uusi hankinta ja niille iso peukku! Ostin myös minimiehelle samanlaiset.

Nyt alkaakin pidennetty viikonloppu ja vapunkin juhliminen. Ei vaan tunnu yhtään keväiseltä kun taivaalta on tupruttanut useana päivänä lunta. Ei saisi valittaa, mutta tsösses saatana. Lumentulo voisi riittää jo. Viikonloppuna on menoa ja meininkiä, postausta tulee taas tuttuun tapaan maanantaina.

Kivaa vappua <3.

ps. Intouduitko itse yleensä uudistamaan hiusilmettä keväisin?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Johanna

  Ihana raskaus-asu 🙂 Rento, muttei tylsä. Mukavaa Vappua teille!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Johanna ja ihanaa vappua sinneki <3

 2. Maiju

  Sulle sopii tumma tosi hyvin! Minä kävin ottaa just vaaleat raidat eli perinteiseen tapaan vaaleempaa kesää kohti 😀 mukavaa vappua!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Maiju :). Miullakin menee tosi monesti silleen, että keväällä vaalennan,raidat on kyllä kivoja 🙂 Kivaa vappua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.