Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Näin ulkonäköni on muuttunut 10-vuodessa!

Ensin iso kiitos edelliseen postaukseen kommentoijille <3. En ole ennättänyt vielä kommentteihin vastata. Meidän neidin 1-vee juhlia vietetään huomenna, tänään hän täytti vuoden! Apua miten hurjaa. Mutta takaisin postaukseen;

10-vuodessa elämäni on muuttunut todella paljon. Ulkonäön lisäksi elämäntilanne ja elämänasenteeni on eri kuin 10-vuotta sitten. Täysi-ikäisenä sitä oli olevinaan niin aikuinen, vaikka oikeasti silloin on vielä aika pentu. 

Karinan instagramissa oli haaste, jossa verrattiin kuvia 10-vuotta sitten nykyhetkeen ja tässä muutama ennen jälkeen kuva. Kuva-aarteet löysin ihkupihku irc-galleriasta, joka oli IN silloin 10-vuotta sitten. Ai kamala kun tuli niin myötähäpeä kuva-kansioita ja varsinkin kommentteja lukiessa haha! Saatiin hyvät naurut kavereiden kanssa kun juteltiin niistä viime viikonloppuna.

Vaikka iän ja univelan mukana on tullut muutama juonne naamaan lisään, mielestäni jälkeen kuvat ovat noista itseasiassa parempia. 

Vai mitä mieltä olette?

18-veenä. Kuva otettu Giggling Marlinissa, joka oli sen ajan vakiopaikka. Voi nolous niitä aikoja :D.

Kuva otettu kun oltiin lähdössä miehen kanssa treffeille. Treffit ampumaradalla postauksen voit lukea täältä.

Olin myös punapäänä 18-veenä.

Arkiräpsy parin viikon takaa.

18-veenä miulla oli myös huulilävistys.

Vuoden sisällä miulla oli 3 eri hiusväriä päässä, värjätty tietenkin itse. Auts ja voi hiusparat.

Oletko itse muuttunut paljon 10-vuodessa ulkonäöllisesti/henkisesti/elämäntilanteellisesti?

Lue myös :

Kuulumisia ja kuvia instagramista

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Emma

  Kieltämättä uusissa kuvissa olet hyvinvoivemman näköinen! ❤ Mutta ihania nuo ”teinikuvatkin”, monessa teemana hyvin kohtalokas katse, mikä tuntuu hauskalta, kun siusta on tottunu näkeen lähinnä hymykuvia 😀

  Mie olin 10 vuotta sitten 14, joten onhan se elämänasenne, ajatukset ja ulkonäkö muuttunut paljonkin noista ajoista 😀 Eniten ehkä kuitenkin ne ajatukset!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos ja niin miunkin mielestä :). Vaikka miten olisi nuorempi niin alkoholi ja tupakointi ei varmasti ainakaan kaunista:D 18veenä tuli niiden kanssa kaverattua paljon.

   Heh totta että tuimat ilmeet 18vee kuvissa,en aikaisemmin osannut hymyillä oikein kuvissa:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.