Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Ulkomaanmatka varattu -minne mennään?

Kirjoitin blogiin aikaisemmin postauksen,jossa pohdin tulevaa ulkomaanmatkaa.

Nyt ulkomaanmatka on varattu!

Lähdetään heinäkuun lopussa Kyprokselle Protarakselle. Monta vuotta ollaan haaveiltu Kyprokselle pääsystä ja nyt sinne päästään,ihan huippua!

Mies saa pitää loman vasta heinäkuussa,toiveissa olisi ollut päästä matkaan jo toukokuussa. Odottamista pari kuukautta enemmän,mutta onpahan vedet satavarmasti lämpimiä tuolloin.Budjettia piti nostaa hieman ylöspäin, heinäkuussa oli kohde mikä tahansa, niin hinnatkin oli korkeampia. Koko porukan matka maksaa yhteensä n. 3000e. Katsottiin myös muut ajatuksissa olevat kohdemaat kuten Bulgaria ja Kreikka, mutta heinäkuussa hintataso oli joka paikassa melko samaa meidän kriteereillä. Kriteereitä oli mm. vähintään 4-tähden hotelli, vesiliukumäkiä, all inclusive ja perheystävällinen paikka.

Hotellina tulee olemaan Blue Star St. Elias Resort joka on 4+ tähden All Inclusive ja se on saanut hyviä arvosanoja arvosteluissa. Kolme vesiliukumäkeä, spa, kuntosali ja ohjelmaa. Keskustaan 1km, rantaan 1,5km. Odotan ihan hulluna noita vesiliukumäkiä, nyt kun ei ole raskaana niin voi mennä vaikka mahaplätskyllä jee!

Lennotkin menee aika järkevästi, tosin paluumatkalla pitää olla yö Helsingissä kun tänne huitsinkuukkeliin menee niin pitkä aika ajaa etelä-suomesta.

Ai että niin siistiä! Huippua, että on nyt joku juttu mitä odottaa. Myös muutama lukija kehui Kyprosta ja odotan innolla päästä itse kokemaan maan <3.

Oletko sie lähdössä reissuun kesällä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Tytti

  Ollaan oltu miehen kanssa kahdestaan Kyproksella ennen lapsia, oltiin aya napassa, mutta käytiin protaraksella muutamana päivänä 😊 ihana paikka! 😊 nyt lähdetään koko perhe Espanjaan äitienpäivänä kahdeksi viikoksi, torreviejaan. Vuokrattiin Tälläkertaa oma rivari kolmio eikä hotellia, mukana reissussa 2 ja 4 vuotiaat lapset, ihan täpinöinä odotetaan lähenevää reissua 😃 terkuin, aktiivinen lukija Turusta 😊

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oi kiva kuulla että oli ihana paikka,niin innolla odotan :).

   Kahdessa viikossa kerkee kokea varmasti paljon kaikkee,huippu ois joskus päästä iteki pariks viikoks :).
   Ihanaa reissua ja terkut takasin turkuun:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.