TYYLI ENNEN JA NYT

Alunperin piti tehdä pitkästä aikaa päivän asu postausta, mutta intouduin selailemaan vanhoja kuvia. Oma tyylini on muuttunut aikalailla ja sen hokasin viimeistään katsoessani vanhoja blogikuvia. Tässä siis kuvapommitusta vuodelta 2014 asti tähän päivään saakka.

 

2014

Kengistä tulee mieleen joku kunnon brutskoi venäläinen tyyli (ei pahalla venäläisiä kohtaan, mutta eiks vaan nämä kengät huuda sellaista), huivi ei käy mitenkään päin tähän ja ihan liian liikaa kaikkea.

öö, joo ei..

 

2014 puolelta oikeastaan ainoa asu jonka bongasin jonka voisin tänäänkin laittaa. Tosin nykyisin olen niin mukavanhaluinen, että piikkareita harvemmin tulee laitettua. Noin piikkipiikkinilkkureita miulle ei edes enää ole.

2015

Eij…

Kevään edetessä pikkuhiljaa valitsin myös selkeitä sävyjä yhteen.

Sitten oli myös näitä värikomboja. Punaiset housut on pirtsakat, mutta kaipaisi mielestäni jonkun selkeämmän setin niiden ympärille.

2016

Elin stressaavaa aikaa ja koin, että haluan jotain muutosta elämään. Hiusten suhteen miulla menee monesti samaa sykliä; tummaa, tummaa, mustaa, ehkä ruskeaa. Punaistakin on ollut, mutta keväällä sain inspiksen että nyt rupean vaalentamaan hiuksia.

Miulle tuli nyt kaikki uusiks fiilis ja rupesin vaalentamaan hiuksia + leikkasin lyhyeksi. Kokeilin pitkästä aikaa saappaita ja joo ei…nilkkurit on enemmän miun juttu.

Pidin vaaleita hiuksia keväästä syksyyn ja otin myös pidennykset. Kesällä oli teipit ja sen jälkeen otin vaan klipsit. 

Kunnes syksyllä tajusin, että tumma on todellakin se miun juttu. Syksyllä otin myös sinettipidennykset joita pidin hyvän aikaa ja nykyisin menen klipseillä. Niillä voi feikkaa, mutta olla myös halutessaan omalla hiirenhännällä.

Tällä hetkellä

 

Nykyisin olen ehdottomasti ”tylsempi”, yksinkertaisempi,selkeämpi ja mukavuuden haluisempi kuin ennen. Piikkikorot jää juhlia lukuunottamatta kaappiin, brunette on se miun juttu ja viihdyn melkein aina mustissa housuissa ja joissain yläosassa. Ehkä tylsää, mutta mukavaa. Kesällä tulee varmaan käytettyä enemmän värejä, mutta just nyt tuntuu aika kivalta katsoa vaatekaappiin. Olen saanut karsittua todella paljon vaatteita jotka Konmarin mukaan ”ei tuota iloa”. 

 

Miten oman pukeutumisen/tyylisi suhteen, onko se ollut vuosia sama, vai oletko kokeillut ja kokenut muutoksia lähivuosien aikana?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)
  1. Nykyinen tyylisi on selkeä, rento, aikuismainen 😊 Liekö vanhemmuuten myös jonkinlainen pidätysvaiva kun joka kuvassa on jalat jotenkin ristissä? … Vitsivitsi… 😉

    1. Tiina / Fit Fat Mama
      10.3.2017, 21:53

      Kiitti 🙂 Hehe repesin tuolle pidätysvaivalle :D. Joo se on jostain syystä sellane vakioasento,toivottavasti ei tuukaan mitään pidätysvaivoja hehe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *