Työpaikan yt-neuvottelut

On yksi asia jota en ole julkisesti kertonut sosiaalisessa mediassa. Meillä oli töissä YT-neuvottelut.

Jotenkin tuntuu, että työelämä on jossakin murroksessa kun jatkuvasti jossakin on menossa YT-neuvottelut.

Kun info neuvotteluista tuli, en oikeastaan stressannut asiaa lainkaan. Teen jo nykyisin osa-aikaisesti 30-tuntia viikossa ja voin sanoa olevani hyvä työntekijä. Mutta sekään ei aina riitä.

Googlettelin mollin ja duunitorin sivuja lähes päivittäin pieni pala kurkussa. Yleisesti ottaen mietin kuitenkin itselleni tyypillisesti ehkä liiankin ruusuiset lasit silmillä.

Viimeisenä päivänä ennen tuloksia ahdistus iski kunnolla.

Entä jos tuleekin potkut? Pitääkö meidän myydä asunto? Pitääkö lapsille etsiä sitten uusi hoitopaikka? Entä jos ei ole vara käydä kohta ulkomailla? Entä jos pitää käyttää kaikki säästöt? Mihin työpaikkaan sitten pääsen? En halua täyteen oravanpyörään vaan haluan tehdä edelleen 4-päivää töitä. Kuka miut palkkaisi osapäiväiseksi ja onko pakko etsiä homma mitä tehdä viitenä päivänä viikossa 8-tuntia kerralla?

Tulokset saatiin maanantaina ja minua ei irtisanottu.

Tuosta oppi, että mitään ei voi pitää itsestäänselvänä. Tuntuu kuin kivi oli tippunut sydämeltä. Juhlistettiin uutista kirjoittamalla kaupat uudesta (2013 mallin ja rahoituksella) autosta hiphei!

 

Onko työpaikallasi ollut YT-neuvottelut? Miten niissä kävi? Jouduitko itse tai joku hyvä työkaveri lähtemään?

Lue myös

Ensimmäinen työviikko äitiysloman jälkeen

Kuukausi työ-ja päiväkotiarkea takana

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (8)
  1. Yyteet on tuttua juttua. Syksyllä 2016 tuli irtisanominen. Olin kaiken lisäksi AINUT joka irtisanottiin n 20 hengen porukasta. Lotto anyone? 😀 Silloin ei kyllä paljoa naurattanut. Onneksi sain uuden työn vain 4kk työttömyyden jälkeen.

    1. Voi ei on tuntunut varmasti tosi ikävältä :(. Onneksi sait nopeasti uuden työpaikan 🙂

  2. Yt koettu mut ei vaikuttanut minuun. 😅 hyvä ettei sinunkaan lopulta. Voitko tehdä postauksen työhistoriastasi? Sekä missä kaikissa olette olleet reissussa? Parhaat kohteet, miksi? Ja lastan ulkovaatepostaus. 🤗

    1. Huh no hyvä että ei vaikuttanut sinuun :). Työhistoriasta olen joskus postaunnut, mutta pähkinänkuoressa :pikaruokalassa, yökerhossa, erilaisissa työtehtävissä eri asiakkuuksilla puhelinpalvelukeskuksissa (mm. pankki ja operaattoriala).
      Reissupostauksen voisinkin tehdä että missä kaikkialla olen käynyt :). Talvivaatteista meinasin muutenkin postata, kiitti toiveista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *