Tyhmät jutut jotka ärsytti

Välillä on niitä päiviä kun pienetkin asiat alkaa ärsyttämään. Kuppini on aina puoli täynnä, mutta olen yrittänyt opetella siihen, että myös minun ”iki-pirteän” on oikeus välillä vähän kiukutella. Se hyvä ettei kiukkumuudi jää yleensä pitkäksi aikaa päälle. Tässä tyhmät asiat mitkä ärsytti eilen.

 

Testasin magneettiripsiä ja voi hyvää päivää miten hanurista niiden laittaminen oli! Tutorial videoilla näytti niin simppeliltä jotta. Sitten tämä rähmäkäpälä yritti tunkea räpsyjä silmiin ja vituikshan se meni. Taistelun jälkeen sain ripset silleen ookoosti, että kun silmät oli auki ne näytti hyvältä. Silmät kiinni huomasi miten ulkonurkka tökötti vähän.

Hiukset pysyy huonokuntoisina vaikka miten yritän tunkea niihin öljyjä, hiusnaamioita ja vaikka mitä. Miks joillakin kasvaa omat kutrit niin hienosti ja kauniisti kun itsellä on tälläiset lirut hamppupaskat.

Edellisenä päivänä katoin tutoriaalin ihohuokosten meikkaamiseen ja videolla ne katosi tsip tsap. No, itse kun kokeilin niin eihän  se mennyt niinkuin strömsössä. Meikki lähti rullautumaan parin tunnin päästä ja naama näytti ihan kurppaselta.

Nokka vuotaa, kurkusta lähtee limalönttösiä ja kurkku on saakelin kipeä.

Näppy naamassa.

Kun minkä tahansa kaapin tai huoneen oven aukaisee, Taapero on kärppänä paikalla ja kiskoo ruokakaapista mm. makaronipusseja alas. Tai kiipeilee.

Stressi siitä kiukutteleeko esikoinen kun sanon, että lähdetään käymään keskustassa.

Edellisenä päivänä laitettu kynsilakka on jo lohjennut.

Koira vinkuu ja kyttää koko ajan ulko-oven edessä. Nyt on lähistöllä vissiin jollain juoksut kun Saajo-herra on aivoton kana kävelyillä ja härvää koko ajan.

Jeppis jee, tulipa jo parempi mieli kun kirjoitti nämä tyhmät ärsytys jutut ylös :D. Kotona angstaamisen sijaan lähdettiin käymään keskustassa lasten kanssa. Mentiin linja-autolla ja se oli kerrankin ajoissa, jes! Syötiin lounasta Dollyssa ja se salaattipöytä -ah en kestä miten hyvää! 4 täytteen salaatti maksoi 7,50e ja annos oli oikeasti iso. Valitsin bbq-kana,pähkinä,fetajuusto ja persikan täytteeksi. Niin hyvää! Esikoinen sai lastenaterian ja hampparissa sämpylä oli uudistunut laadukkaammaksi. Ei ollut sellainen perus höttö vaan laadukas. Suosittelen! Käytiin syömisen jälkeen pitkästä aikaa Perheentalolla leikkimässä ja oli ihanan rauhallista. Leikkimisen jälkeen kävin ostamassa uuden suihkusaippuan. Oli tosi kivaa ja aamun tyhmät ärsytyksen aiheet oli poissa <3.

 

Mikä tyhmä juttu kiukutti sinuu viimeksi?

 

Lue myös viikon muut postaukset

 

Tehokas kropan puhdistus -ohjeet

Huomiohuoraaminen lasten kustannuksella

Kylmästä lämpimään -ulkomaanreissu tulossa!

Kommentit (2)
  1. Kotona ollessa tulee väliin kyllä päiviä, jolloin ärsyttää yhtäkkiä kaikki. Mulla yleensä ärsytys johtuu toisten ihmisten ajattelemattomuudesta: esim. postilaatikkojen juureen tai ihmisten pihaliittymiin koiransa kusettavat ihmiset, naapurin rumat jouluvalot ja puutarhatontut, miehen tapa jättää pakkausmateriaalit siihen, missä on pakettinsa avannut, lasten sukat lattioilla jne.

    1. Sukat lattialla on kyllä yks hemmetin työmaa :D! Joo jotkut päivät on vaan niin kökköjä. Onneksi eilen ja tänään oli tosi kiva päivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *