Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

TURKKI SIDE -MEIDÄN HOTELLI

Kerroin Turkin matkastamme tässä postauksessa ja päätin jakaa hotellikertomuksen toiseen osaan. Lapsiperheelle hotellin laatu ja palvelut ovat tärkeitä, joten googlettelin ahkerasti valittua hotellia ennen lähtöä. Halusin tehdä erillisen postauksen Sun Connect Side Resort hotellista, jospa tästä olisi muillekin Sideen matkustaville apua!

uimaallas

sideresorthotel

turkeysidehotelliuimaallas

turkeysideresortbreakfast

HOTELLI

Hotellimme oli Sun Connect Side Resort joka oli 4½ tähden arvostelulla ja todellakin allekirjoitan tämän! En ole koskaan aikaisemmin ollut niin monipuolisessa hotellissa.

Palveluihin kuului ruokailujen suhteen lähes koko hoito; aamupala jokaisena päivänä, aamupala+lounas sekä päivällinen kaikkina muina paitsi sunnuntaina ja lähtöpäivänä. Ruokailujen suhteen pääsimme siis todella helpolla kun ainoastaan sunnuntaina meidän piti käydä muualla syömässä. Lähtö pois päin oli nimittäin jo aamulla.

päivällinen

vesimeloni

turkinhotellinravintola

hedelmäpöytäsidehotelliaamupala

Aamupalalla söin enimmäkseen kananmunia, jogurttia ja jälkkäriksi hedelmiä ja amerikkalaisia pannareita.

Ruokia oli valikoimassa todella, todella runsaasti. Maistelin avoimesti kaikkea mitä pystyin. Hieman harmitti jättää väliin tuoresalaatit yms, mutta onneksi kokit olivat loihtineet runsaasti keitettyjä/paistettuja kasviksia. Lihat oli paistettu ihan älyttömän mureiksi, en ole koskaan syönyt niin pehmeää lihaa, nams! Etukäteen hieman jännitti onko meny täynnä ranskalaisia, Istanbulissa kun survoivat niitä joka ruokaan, mutta onneksi huoli oli turha. Toki valikoimasta löytyi myös hamppareita, ranskalaisia ja muuta, mutta niitä ei edes syöty. Ihan idiotismia mennä ulkomaille syömään samaa höttöä mitä saa omasta maasta… jotkut nimittäin söi vaan ja ainoastaan niitä ja nyrpistelivät herkullisille ruuille nenäänsä. Lounaalla, sekä päivällisellä oli myös paljon jälkiruokia, mutta tiramisua lukuunottamatta en niistä paljonkaan välittänyt. Pääruuat oli päivän ehdoton nams hetki! Eli todellakin suosittelen ruokia, erittäin hyvää.

b

TP5D7952b

TP5D7958b

TP5D7921

Huone oli simppeli kaksio. Siitä en edes ottanut kuvia, koska sotkettiin se heti ekan päivän aikana haha! Jääkaappi, pieni keittiönurkkaus ja parveke. Ilmastointi toimi hyvin, mikä oli luksusta lähes 40-asteen helteellä.

Hotellin yleisissä tiloissa oli pingis ja pari muuta pöytää. Vedettiin pari erää pingistä ja oltiin niin surkeita, että vaan nauratti :D. Isommille lapsille oli pelihuone ja pieniä lapsia muistettiin leikkipuistolla ja leikkihuoneella.

TP5D7998b

TP5D7997

leikkipaikka

sideresortohjelmaa

Kuntosali ja Spa löytyi myös palveluista. Kävin kerran salilla ja sieltä löytyi muutamia käsipainoja sekä lämmittelylaitteina pari stepperiä ja juoksumatto. Vedin lämmittelyn stepperillä ja koko kropan treeniä kevyesti käsipainoilla.

Kokeilin myös vesijumppaa ja se oli älyttömän kivaa! Yllättävän raskastakin. Vesijumppaa en ollut aikaisemmin kokeillut, eikä lainkaan pelkkää mummojen juttuja kun vetää täysillä. Muutamaa ryhmäliikunta aktiviteettia löytyi myös, esim. zumbaa, mutta siinä en käynyt.

TP5D8016b

uima-allas

TP5D8030b

Altaita oli kaksi. Sekä lastenallas liukumäen kera, sekä aikuisten allas. Aikuisten altaassa vettä oli 140cm, olen itse niin lyhyt että piti suurinosa ajasta hengailla varpaillaan haha! Altailla soi menevä musiikki, josta tuli niin lomafiilis että.

Myös minimarketti löytyi hotellin vierestä. Kaikki palvelut pystyi maksamaan näyttämällä huonekorttia ja lähtiessä lasku kuitattiin. Uusi juttu meille, mutta kätevä sinällään jos käteistä ei ollut juuri mukana.

Todellakin suosittelen tätä hotellia jos olette Sideen suuntaamassa! Mikäli olisi halunnut, loman aikana hotellialueelta ei olisi tarvinnut poistua ollenkaan, koska kaikki palvelut oli hotellialueella. Ihan älyttömän hyvä ja helppo systeemi!

Lapsiperheelle oikein sopiva hotelli. Tätä en suosittelisi kahdestaan matkustaville lapsettomille, koska valtaosa vieraista oli nimenomaan perheellisiä. Kuvia räpsin ihmeen vähän reissun aikana, halusin keskittyä olennaiseen, eli rentoiluun. Parasta.

Seuraavaa ulkomaanreissua odotellessa <3.

pusu

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Milla

  Ihanat nuo siun uikkarit! 🙂 Kiva postaus, vaikuttaa tosi hyvältä kohteelta lapsen kanssa liikkuessa. Seuraava reissu tehdään miehen kanssa kaksin, mutta ensi vuonna voisi lähteä koko perheen kesken ulkomaille! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Milla, noi on ihan vaan hm:ltä mutta tykkään kyllä itsekin :). Pirtsakat (:
   Oi että, mekin suunniteltiin että joskus käytäisiin Tuomaksen kanssa kahdestaan reissussa, saa nähdä milloin saadaan aikaiseksi 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.