Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

TREFFIT

Ajatuksena on käydä ainakin kerran kuukaudessa miehen kanssa treffeillä, mutta todellisuudessa käymme ehkä joka toinen kuukausi. Eilen minimies meni ensimmäistä kertaa porukoilleni yökylään ja pidettiin miehen kanssa treffit.

Käytiin ensin ampumassa ampumasimulaattorissa tunnin verran. Simulaatiossa oli erilaisia ampumistilanteita, kuten vaikka villisikajahti, sorsajahti ja tekniikka ammuntaa tauluun. Luulin olevani ihan jees tähtääjä, mutta todellisuus olikin toista hah! No sain sentään yhden kunnollisen osuman joten ihan nollille en mennyt. Enemmän tuo simulaatio olikin miehen mieleen, hän kun on aloittanut metsästysharrastuksen tänä syksynä. Sanoinkin, että ensi kerran mennään joko seinäkiipeilyyn tai sulkapalloon -niissä olen satavarmasti parempi hihhii.

Nälkä kiehui jo sisällä ja seuraavaksi käytiin hätävara burgereilla Hesessä. Pikaruokapaikoissa ei tule usein käytyä ja Hesessä istuessa mietittiin milloin ollaan käyty vaikka Buffassa tai Raxissa viimeksi ja siitä taitaa olla 4-vuotta aikaa.

illallinen

paholaisenkana

Prismasta käytiin katselemassa Vallilan verhoja ja nappaamassa pari tavaraa illallista varten. Vähän väliä unohtui ettei Eetu olekaan mukana, kuten lähtiessä kotiin käännyin melkein takapenkille kysyäkseni ”onko pissahätä” :D.

Päätettiin tällä kertaa syödä ihan kotona ravintolan sijaan. Tein salaatin ja kanat, mies väsäsi valkosipuliperunat. Kaivettiin viinilasit kaapista ja tajuttiin ettei oltu koskaan aikaisemmin edes käytetty niitä. Viinin sijaan juotiin ihan vaan appelsiinin makuista kivennäisvettä, kummatkaan ei tykätä viinin mausta niin paljoa että huvikseen juotaisi. En muutenkaan tykkää juoda alkoholia ”huvikseen” vaikka saunan jälkeen tai ruuan kanssa tuolleen.

Ruokana oli siis Paholaisen kanaa valkosipulikermaperunoilla, lisukkeena salaatti mansikka balsamicolla. Jälkiruokana valkosuklaavanukasta kinuskin ja karpalokastikkeen kera. Yleensä en tykkää ollenkaan vanukkaista niiden rakenteen takia, mutta Tuomas osasi tehdä tuon perfectoksi ilman kökkeröitä.

Eetulla meni ukkilassa todella hienosti. Yhtään itkua ei tullut ja tekemistä oli riittänyt yllin kyllin. Oli kyllä kiva tälläiset ”kotitreffit”, jotenki paljon paremmin ja vapautuneemmin pystyy juttelemaankin kun jossain meluisassa ravintolassa <3.

valkosuklaavanukas

tp5d9016

Milloin olet viimeksi käynyt treffeillä vakkarikumppanisi kanssa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (8)

 1. Johanna

  Kuulostaa kivoilta treffeiltä 🙂 Me on käyty viimeeksi treffeillä joskus kolme vuotta sitten 😀 Nykyään nauttii jopa siitä, että saa illalla lapset ajoissa nukkumaan ja voi yhdessä istahtaa sohvalle ja vaikka syödä jotain yhdessä. Tämmönen elämänvaihe 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oli kyllä kivaa :).
   Ohoh teillä on edellisistä treffeistä sit aikaa :o. Eikö teillä ole hoitajaa vai ettekö ole halunnut mennä :)?
   Joo se on kyllä kiva hengailla ja katsoa vaikka sarjaa kun lapsi menny nukkumaan:)

 2. Anna^

  Joka viikko tehdään kotiin vkl:na spessumpia illallisia ja viiniä <3 Jotenki aina ollut tapana vkl:sin tehdä kaksin ruokaa ja nauttia illalla kaksin kyntyilöiden valaistessa, kun poika nukkuu tai joskus on yökylässä mummin ja ukin luona. Kerran kuukaudessa ollaa käyty sitten iha raflassakin syömässä. Ehkä me ollaan sen verran höpöjä, että parisuhdetta vaalitaan joka vkl näin kynttilä illallisin 🙂

  Että tollei mekin tuossa keittiössä kippisteltii ja nautittiin 😀 Niin outoa katsoa paikkaa joka oli ennen meidän koti niin joku toinen pariskunta istuu nyt siinä samassa asunnossa 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mekin tykätään monesti viikonloppuisin muutenkin panostaa enemmän ruokiin kun arki on niin arkea :). Se on just hyvä että vaalitte parisuhdetta <3

   ja heh uskon että on outo katsoa,ois itestäki outo nähä meidän ex-asunnolta kuvia joissa nykyinen pariskunta hengaa 😀

 3. Lotta

  Missä kävitte ampumasimulaattorissa? Mieheni on juuri aloittanut metsästysharrastuksen, joten tämä voisi olla kiva yllätys isänpäiväksi.

 4. Nappi

  Treffeille peukkuja! Täällä päässä edelliset treffit ollut alkuvuodesta? nyt on joulukuun alkuun suunniteltu vihdoin treffejä. Ajateltiin lähteä ihan kotoa pois, että pääsee kunnolla irtautuminen. Vuorotyö ja kaikenmaailman kissanristiäiset tuo oman haasteensa treffien sumplimiseen. Pitäis vaan yrittää muistaa tässä lapsiperhe arjessa että olen ihana äiti ja toinen on upea isä mutta toisillemme olemme myös ne mies ja vaimo 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kotoa pois lähteminen kyllä irtauttaa ihanasti arjesta -suosittelen :). Me käytiin viimeksi elokuussa treffeillä Hotelli-Kylpylässä hääpäivän kunniaksi. Vuorotyö varmasti vaikuttaa tosi paljon aikataulujen sumplimiseen. Meillä mies tekee vuorotyötä, mutta viikonloput vapaat kummallakin onneksi (:

   Hyvin sanottu tuo, että toisillemme myös mies ja vaimo -ehdottomasti hyvä muistaa tuo seikka eikä jumahtaa vaan Äidiks ja Iskäks 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.