Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Treffit ampumaradalla

Vietimme tällä kertaa hääpäivää hieman erilaisissa merkeissä ja käytiin miehen kanssa ampumaradalla! Sain toiveen postata kokemuksesta, joten tässä meidän deiteistä postausta.

Joensuun ampumarata sijaitsee Prisman lähellä, samassa rakennuksessa kuin Vallilan kauppa.

Ampumaradalla on valittavana erilaisia settejä jotka sisältävät useita erilaisia aseita, tai sitten voi valita jonkun tietyn pyssyn.

Me valittiin setti, jossa oli 3 erilaista asetta. Kaupan päälle sain paukutella ”tyttöjen suosikilla” etten olisi säikähtänyt jos heti ensimmäinen ammuttava olisi ollut kovasti potkaiseva pyssy. Hyvää asiakaspalvelua! Meillä olikin ohjaajan sanojen mukaan aika miehekäs setti valittuna.

Käveltiin kuulosuojaimet päässä halliin -ja ymmärsin heti hallissa miksi korvat piti suojata. Hitto miten kova ääni aseista lähti! Säpsähdin alussa jokaisen pamauksen jälkeen.

En ollut aikaisemmin edes nähnyt käsiasetta. Miehen metsästyshaulikolla olen pari kertaa pasauttanut (ihan vaan kokeillut, en todellakaan ampunut eläintä).

Ohjaaja osasi todella selkeästi neuvoa tähtäämisen ja ampumisasennon. Tähtäämiseen piti oikeasti keskittyä täysillä. Yleensä miun päässä surisee vaikka mitä pitäis pitäis ja muita ajatuksia, mutta kun tähtäsin – en miettinyt mitään muuta. Aika rentouttavaa toisaalta.

Maalitaulu oli 20metrin päässä ja ensin ammuin kevyellä .22 pienoispistoolilla ”tyttöjen suosikilla”. Sain osumia ja luodit meni tietylle alueelle, eikä summan mutikassa ympäri taulua. Mistä kuulemma huomaa sen, että ohjeita on kuunneltu ja yritetty viedä käytäntöön.

Muut aseet joita kokeilin oli ysimillinen sekä .40 ja .45 kaliberiset pistoolit.

Lopuksi kokeilin setin isointa pyssyä. Sillä sain parhaimman osuman: 8! Hitsi vie tuli hyvä fiilis!

Tavoitteena miulla oli saada edes yksi osuma sekä pienellä että isolla aseella tauluun ja onnistuin yli sen.

Vaikka pyssy ei ollut painava, olkapäät väsyi paljon johtuen jännityksestä ja uudesta asennosta.

Tuli aika äijä olo, kun savu nousi ja luodit lenteli hihi. Radalla oli samaan aikaan joku toinenkin nainen, joka ei uskaltanut ampua sillä äijäpyssyllä, niin tulipa vielä enemmän baddääs fiilis.

Hintaa setillä oli 116,50e . Settiin kuului 3 eri pistoolia ja 50kpl paukkuja kaikkiin -eli yhteensä 150kpl. Kiva kokemus!

Ampumisen jälkeen käytiin miehen kanssa vielä kiinalaisessa syömässä ja Roberts Coffeessa gelatolla. Tummasuklaa gelato oli niin hyvää!

Oletko itse käynyt treffeillä tekemässä jotain vähän extremea?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Kwist4

  Me ollaan käyty pari kertaa lentämässä tuulitunnelissa ja surffaamassa Sirius Sportissa, Pyhtäällä. Aivan mahtava kokemus, varsinkin kun en ikinä uskaltaisi hypätä laskuvarjohyppyä 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Wau oispa hauska kokeilla joskus itsekin noita 🙂

 2. Riina

  Mistä toi hame ja toppi on ostettu? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi,toppi on mangosta ja hame HM:ltä 🙂

 3. Jenni

  En tiedä uskaltaisinko itse ampua.. hauskaa, kun pääsit kokeilemaan uutta juttua. Ja vielä hauskempaa onnistua noin hyvin! Hienoa Tiina 😄

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hih oli kyllä hauskaa, seuraavaksi pitää kokeilla jotain muuta uutta kivaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.