Treeni joka vähentää v*tutusta olkaa hyvä!

Mieli oli väsynyt, kiukkuinen ja hieman maassa aamusta asti. Olin syönyt edellisenä iltana suklaata ja aamulla herätessä suussa maistui kissan kakka.  Vauvan vaippa oli vuotanut, joten lakana oli täynnä pissaa. Lakanapyykkiä pestessä manasin taas kodinhoitohuoneen kaaosta. Puhtaat pyykit odotti kopassa kaappiin taittelua, pyykkikori tursusi yli ja sitten vielä pissalakana episodi siihen päälle.

Väsytti ja v*tutti. Taapero oli kolmatta yötä peräkkäin nukkunut huonosti räkäisenä ja tissini oli patalappuna kaikesta lutkuttamisesta.

Vein miehen töihin autolla ja Taapero nukahti. Mietin matkalla, että kurvaanko esikoisen kerhopaikalle ja odotan parkkiksella tunnin puhelinta räpläten ja säästän bensaa – vai ajanko kotiin ja mahdollisesti teen jotain järkevämpää ja tuhlaan bensaa.

Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Ajoin auton pihaan, laitoin itkuhälyttimen ja päätin etsiä youtubesta jonkun jumpan. ”Ei saakeli mitään joogapaskaa nyt. No ei tossa oo mitään kivaa musiikkia taustalla. No tossa on ärsyttävä ämmä ja jumppaa jossain rannalla, miekin haluun aurinkoon”! Vaihdoin hakusanoja ja päädyin latinotyyliseen, tanssi treeniin.

Treeni joka vähensi v*tutusta olkaa hyvä;

Ai hitto, että oli siistiä veivata peppua. Vaikka en näyttänyt miltään spagetilta, lantio ei ihan pyörinyt samaan tahtiin kuin zumba-beibe aikoina (otin instastory pätkän, joten i know).

Tuli mieleen kaikki ne zumba-tunnit joissa nautin musiikista, veivauksesta ja fiiliksestä. Vaikka video kesti vain n. 10-minuuttia, se oli kuin terapia käynti hien kera.

Olen aikaisemminkin monesti vinkannut blogissa erilaisista lyhyistä, tehokkaista ja monipuolisista treeneistä, mutta olin jotenkin ihan unohtanut tanssilliset videot.

Joten mikäli harmittaa, kiukuttaa, tai haluat vaan heiluttaa peppua -tee tämä. Kymppi minsa ja mieli oli parempi <3.

 

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *