Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Toukokuun 10 kivointa kuvaa instagramista

Toukokuu oli aika kiva. Kivoin varmaan vuosiin, johtuen kauniista, ihanasta säästä <3. Valitsin 10 omasta mielestäni kivointa ja tavallista kuvaa, kivoista hetkistä instagramistani. Jokaisesta kuvasta pari sanaa, mihin kyseinen kuva liittyy ja miksi se on miusta kiva. Kivaa x 100!

Kävin syömässä ystävieni kanssa ILMAN lapsia. Oli kaunis ilma, istuttiin ravintolassa joen rannalla, taustalla soi kreikkalainen musiikki ja aurinko paistoi. Sain olla TIINA ja ystävä, en äiti tai vaimo. Oli pisin aika erossa vauvasta; hieman yli 3-tuntia. Kotona oli mennyt hyvin, vauva oli nukkunut n.tunnin ja sen jälkeen söi välipalan.

Olin juuri lähdössä miehen kanssa toista kertaa vauvan syntymän jälkeen treffeille. Anoppi tuli ensimmäistä kertaa kaitsemaan kumpaakin lasta ja meni oikein hyvin; vauva nukkui n. tunnin ja sitten oli ihan hyvällä mielellä. Käytiin katsomassa Deadpool 2 ja oli kyllä hyvä, vaikkakaan ei ykkösen veroinen.

Kesäneidit <3. Miina ja kaverin vauva joilla on ikäeroa n.2-viikkoa. Neidit tsillaili partsilla ja olivat niin hauskan&söpön näköisiä etten kestä hihi.

Jäätelöä tuli syötyä paljon toukokuussa. Käytiin myös jäätelöautolla ekaa kertaa vuosiin. Olihan se kiva kokemus lapsellekin, usein siellä ei kyllä tulla käymään kun jätskit on niin paljon kalliimpia. Mutta kokemuksena sekä itselle, että lapselle tosi mukava.

Sain nauttia ihan isolla Ännällä auringosta pari kertaa, kun vauva sattui kerrankin nukahtamaan sopivasti päikkäreille ja esikoinen oli kerhossa <3.

Pyykkivuoret kasvoi ja koti oli kuin pommi -ketä muka huvittaa hyvällä säällä kökkiä kotitöitä tekemässä?

Lenkkeilin aika paljon ja nimenomaan hölkkäsin. Kulki todella kivasti.

Tämä kuva on kiva, koska kuvastaa niin hyvin tämän hetken arkea vauvan kanssa; seisomisharjoituksia ja silloin tällöin omilla leluilla leikkimistä jotka näkyy taustalla.

Pidettiin tyttöjen kesken tsillailuhetkeä ulkona, kun jätkä oli kerhossa <3. Syötiin välipala ulkona, asetin vauvan varjoon viltille ja yritin itse olla auringossa.

Pakkohan kesän ensimmäinen arskanottopäivä oli ikuistaa.

Äitienpäivä ja aamiainen sänkyyn <3. Niin parasta! Perinne, josta juhlapäivänä ei poiketa.

Oikein kivaa päivän jatkoa<3.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.