Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

TOP 4 MEIKKITUOTETTA

Kiitos teille tuesta ja kommenteista edelliseen postaukseen <3. Vastailen kommentteihin pikkuhiljaa. Halusin vähän kevyempää linjaa seuraavaksi, joten kosmetiikkahöpötyksellä jatketaan tätä viikkoa. 

Vaikka tykkään kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita, osa kokeiluista osottautuu susiksi. Ne priimat jotka sopii loistavasti omaan käyttöön jää kyllä mieleen ja meikkipussin vakkareiksi.

top4meikkituotteet

Tässä TOP 4 lista omista meikkituotelemppareista

NYX kulmakynä

Dior huulipuna

Lavera irtopuuteri

Maybellinen peitevoide

nyxkulmakyna

NYX kulmakynällä piirrän monesti arkisin osan kulmista, ja osan viistopäisellä siveltimellä+tämän paletin ruskealla luomivärillä. Mutta hätätilassa menee pelkkä kynä. Aikaisemmin käytin Anastacian kulmatuotetta, mutta en jaksa aina käyttää sitä..

diorhuulipuna

Diorin huulipunan ostin itseasiassa (käyttämättömänä tietenkin) kosmetiikkabloggaaja Marialta ja tämä muodostui lemppari huulituotteeksi ehdottomasti! Nyt ei ole enää kuin melkein hylsy jäljellä, en ole vain saanut aikaiseksi ostettua uutta.

laveramineraalipuuteri_edited-1

Laveran irtopuuteriin tutustuin kun sain sen testiin blogin kautta, mutta sen loputtua ostin heti uuden. Ihan paras, tuoksuu hyvältä, asettaa meikkiä paikalleen ilman ihohuokosten tukkimista. Puuterin laitan nassuun joko mineraalipuuterille tarkoitetulla vipalla, tai isolla meikkisiveltimellä.

maybellinepeitevoide

Maybellinen peitevoidetta olen käyttänyt varmaan parisen vuotta. Miulla on luontaisesti tummat silmänaluset, eikä niitä saa kokonaan peittoon koskaan, mutta tämän tuotteen olen kokenut hyväksi hinta-laatusuhteeltaan. Käytössä on ollut tämän lisäksi mm. Joe Blascon, Everyday mineralsin, Essencen ja Lumenen peittoaineet. Tämä kuitenkin rökittää hinta-laatusuhteeltaan niistä monet.

Kerro joku oma lemppari meikkituotteesi?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.