Ninja-rata testissä!

Kävin testaamassa ninja-radan, mitäs ihmeen treeniä se sellainen olikaan?

Ninja-rata sijaitsee Joensuun Kuntokeitaalla. Radalle on rakennettu erilaisia pisteitä, jotka vaatii voimaa, sinnikkyyttä, ketteryyttä ja myös uskallusta. Sellaisia taitoja, joita oikeilla haja hojo ninjoillakin pitäisi olla.

Ensivaikutelma jo ensimmäisellä esteellä oli ääk ja kääk -ei ollutkaan niin helppo homma mitä luulin. Pääsin ensimmäisellä kierroksella vasta kolmannella yrittämällä seinän yli. Nouseminen vaati jalkojen ja käsien yhteistyötä, ketteryyttä ja varsinkin käsiin kiipeäminen kävi. Ylhäällä pelotti hypätä patjalle, pelotti että nilkat katkeaa haha! Onneksi oli patja alla, eikä pomppu sattunut yhtään.

Seinän jälkeen piti mönkiä verkon ali mahdollisimman nopeasti. Tuosta tuli mieleen ihan poliisiopiston leffat, joissa alokkaat suorittaa sitä rataa haha!

Ryömimisen jälkeen oli apinatikkaat. Ensin kiivettiin ylös, jonka jälkeen käsillä roikuttiin ja edettiin tikkaita eteenpäin. Matka oli suht pitkä, mutta en tippunut kertaakaan kummallakaan kierroksella jes! Tuli ihan apina olo lopussa kun piti avustaa kropalla ja heiluin kuin marakatti.

Apinaheiluttelun jälkeen oli esteiden alittamista ja ylittämistä. Tuli voittajafiilis kun pääsin ensipomppaisulla melkein joka ylityksen, vaikka olenkin 157cm tappi.

 

Renkaat oli ehdoton lempparini! Ensin kiivettiin tikapuita ylös ja tarrattiin ensimmäisistä renkaista kiinni. Rata piti edetä heilauttamalla itsensä aina seuraaviin renkaisiin. Tässä heilutin kropalla vauhtia, jotta ylsin seuraaviin renkaisiin. Pitkistä käsistäni oli ehdottomasti hyötyä tässä.

Noiden jälkeen oli vielä keinusta kävely, yli+ali esteet ja  verkon kiipeäminen + laskeutuminen.

Ninja-rata sijaitsee täällä Joensuussa Kuntokeitaalla ja kertamaksu on 8e. Suoritin radan naureskellen enkä juossut hulluna kelloa vastaan. Yritin parhaani, haastoin itseäni ja kroppaani. Tuli monella pisteellä kyllä onnistuja fiilis ja tuntui, kuin olisi ollut jossain telkkarisarjassa jossa kilpailijat suorittaa tehtäviä. Ei ollutkaan niin helppoa, kuin sivusta katsoessa luulisi. Haastavin oli seinäkiipeily ja viimeisenä esteenä olisi ollut todella vaikea kiipeäminen, sitä en uskaltanut kokeilla.

Lämmittelin aivan liian vähän ennen rataa ja selkä, hauikset ja olkapäät oli seuraavana päivänä ihan jumissa. Suosittelen siis tekemään hyvän alkulämpän ennen ninjailua!

Ai vitsi, oli kyllä huippu kokeilla -vähän erilainen treeni!

Motivoivaa maanantaita ja mukavaa uutta vuotta <3!

 

Lue myös:

 

Testissä aikuisten telinevoimistelu tunti

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
  1. En olisi päässyt tuossa mihinkään 😀 Käsivoimat on niin onnettomat, etten jaksa edes roikkua renkaissa! Mutta hauskan kuuloinen treeni on ollut 🙂

    1. Oli kyllä hauska treeni, vähän erilaista 🙂

  2. Miekin kerran käynyt kokeilemassa, ihan huippu ja hiki tuli ja hauskaa oli! 😀 yllätyin itsekin miten hyvin radan pääsin ,viimeistä seinää sai kyllä useamman kerran kokeilla ennenkun ylös asti pääsi! 😄 Pelotti kyllä että siitä lentää selälleen alas mutta ylös onneksi pääsin! 😀 todellakin huippuhauskaa vaihtelua! 🙂

    1. Huh oot ollu urhea kun uskalsit mennä viimeisen mäen, miulla meni pupu pöksyyn :D. Sisko pääsi melkein sen ylös ja sitä jäi suututtamaan kun jäi niin pienestä kiinni, joskus uusinnan aika sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *