Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Tehokkain päivä puoleen vuoteen!

Moikkamoi, nyt poikkeuksellisesti halusin tulla lärpättämään tälleen tiistaina, vaikka yleensä postailen ma-ke-pe. Koska nyt on vaan niin kiva fiilis! Kirjoitan tätä postausta sunnuntaina vaille 23.00 ja tänään on ollut varmaankin tehokkain päivä puoleen vuoteen.

Aamusta käytin koiran pihalla. Kävelin reippaasti ja tein välillä ristihölkkää, jolla aktivoin keskivartaloa. Tein myös lantionpohjaa kävellessä. Reitille tuli myös ihana luminen polku. Niin ihana fiilis kävellä auringonpaisteessa <3.

Tulin kotiin ja syötin vauvan. Mentiin kaikki pihalle, vein pahvit, metallit+lasit kierrätyspömpeliin. Miina nukahti vaunuihin ja tein keppijumppaa ulkona.

Muut jäi ulos, mie tulin sisälle ja rupesin siivoamaan. Laitoin spotifystä musaa soimaan ja pyyhin ensin pöytäpinnat plus pölyt. Jo tuosta jutusta tuli hyvä fiilis –monesti teen nimittäin niin töllön virheen, että ensin imuroin ja sitten vasta pyyhin pöytäpinnat -roskathan menee uudelleen lattialle voi dong. Raivasin Eetun huoneen lattian pikkulegoja myöten. Rymsteerasin (suomeksi sanottuna vaihdoin parin huonekalun paikkaa) makuuhuoneessa. Imuroin ja muistin imuroida myös vierashuoneen ja pikkuvessan. Otin olohuoneen maton pois ja imuroin myös maton alta.

Meikkasin.

Otin instastorya.

Tein blogijuttuja.

Rupesin tekemään pannukakkua.

Ja sitten vasta Miina heräsi! Siis vauva nukkui päiväunia n. 2-tuntia! Siis olin niiin, niiiiin fiiliksissä kun pitkästä aikaa tunsin itseni tehokkaaksi, oikeasti tehokkaaksi. Monesti nimittäin miun tekeminen menee sellaiseksi härväämiseksi ja häselöksi ”kohta se vauva kuitenkin herää” ja yleensä päiväunet ovatkin jotain pikkupätkiä. Nyt keskityin ja fokusoin, että teen näitä juttuja niin pitkään kun vaan voi. En ottanut stressiä tavallaan siitä, että kohta se herää.

Kaveri tuli käymään kylässä. Lärpäteltiin ja vaihdettiin kuulumisia.

Sen jälkeen mentiin miehen kaverin luona käymään. Illalla tein lisää blogijuttuja ja fiiliksellä, innolla. Jotenkin kirjoittaminenkin on tuntunut välillä ihan kököltä johtuen myös siitä jatkuvasta keskeytyksestä. Nyt kun kirjoitan tätä, vauva ei ole herännyt kertaakaan yöunille nukutuksen jälkeen, niin on ihan eri fiilis näpyttää kun ei aivot joudu keskeyttämään ajatusta.

Laitoin kasvonaamion. Sovin mammamiitin. Maksoin Miinan 6kk mekon (huom. nyt säästökuukausi, tammikuussa oli jo sovittu kauppa).

Aurinko oli varmasti osasyy tuohon draiviin ja siis ne vauvan päiväunet. Vaan niiin älyttömän hyvä fiilis kun sai olla tehokas, olin ihan höyrypäänä ja onessaan. Miinakin oli koko päivän hirmuisen hyvällä tuulella, taisi unet tehdä terää neidille <3. Mies oli 4veen kanssa tuon siivoamis-höyryämisajan niin se oli tavallaan omaa aikaa itelle samalla. Kukuin hereillä yli 00.00 kun olin vieläkin niin fiiliksessä.

Hihii!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Jenni

    Tiedätkö muuten, että ihan oikeaoppinen järjestys siivoamiseen on juurikin se, että ensin imuroi ja parin tunnin päästä, kun imuroinnin nostattama pöly on laskeutunut, niin vasta sitten pyyhkii pölyt ja moppaa lattiat. 😊

    • Tiina / Fit Fat Mama

      En itseasiassa tienny 😀 :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.