Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Tatuointeja

Miulla on tällä hetkellä kolme tatuointia. Ensimmäisen sain 18-vuotislahjaksi, toisen otin pari vuotta sen jälkeen ja kolmannen syksyllä 2012. Kaikki kuvat olen ottanut alan liikkeessä. Kenenkään amatöörin en todellakaan antaisi ihooni hakata mitään kuvia. Kaikki tatuointini sijaitsevat sellaisissa paikoissa että ne saa myös piiloon. En ikinä ottaisi tatuointia vaikka naamaan. Hyi.

Tykkään simppeleistä, melko pienistä tatuonneista. Värilliset tatuoinnit on no-no, vaan musta sen olla pitää. Nykypäivänä kuulemma tatuointivärit on kehittyny sen verran ettei värillinen tatuointi haalistu sen nopeampaa kuin musta, mutta ei ole miun juttu.

tatuointi rasvan peitossa,sen takia näyttää noin törkyiseltä

Kisutatska näkyykin monessa kuvassa jossa olen toppi päällä. Tykkään tästä tosi paljon. Pieni, sievä ja simppeli. Mitään tarinaa tatuoinnilla ei ole. Tykkäsin silloin tosi paljon kissoista ja löysin mieluisan kuvan netistä jota tatuoija muokkasi hieman. Halusin enemmän koukeroita kuin mitä alkuperäisessä kuvassa oli. Lapaluuhun tatuoiminen ei sattunut paljoa, pikkasen vaan nipisteli. Ääriviivojen teko sattui enemmän kuin väritys.

Halusin toisen tatuoinnin liittyvän jollain lailla ensimmäiseen. Kissa aihe jatkui tassun muodossa. Tähänkin tatuointiin halusin tribaalia mukaan. Tatuointi on uniikki, tatuoija suunnitteli sen toiveeni perusteella. Asiointia hankaloitti hieman se, että tatuoija puhui englantia, mutta onneksi suunnittelu vaiheessa hänen suomalainen tyttöystävänsä oli tulkkaamassa.Tämän tatuoinnin nakuttelu sattui kaikista eniten. Tassun kohta ei sattunut, mutta mitä alempaa jalkaa tatuoi, sen enempää sattui.

Viimeisin mutta ei missään nimessä vähäisin. Halusin tatuoinnin joka kertoo että elämä voi muuttua. Kävin erilaisia fontteja läpi ja kauno oli mielestäni nätein. Olin ystäväni mukana kun hän otti suuren tatuoinnin selkäänsä ja muistan aina hänen tuskan irvistykset ja kiroilut. Pelotti että itsellänikin selkään hakkuu sattuisi, mutta toisin kävi: kivuttomin ottamani tatuointi.Tatuoija sanoi ihoni ottavan helposti musteen vastaan, ei tarvinnut hinkkaamalla hinkata.

Näihin jää koukkuun! Seuraava tatuointi on suunnitteilla. Haluan aiheen liittyvän äitiyteen/Eetuun.
 En halua nimeä ja syntymäpäivää, vaan olen ajatellut esimerkiksi tekstiä: Äidin rakkaus on ikuista, Ikuinen rakkaus tms. Teksti olisi kiva ottaa jollain muulla kielellä kuin suomella tai englannilla. Vaikka espanjalla. Olen törmännyt ristiriitaisiin tietoihin siitä, että voiko imetyksen aikana ottaa tatuointia. Pitäisi melkein käydä liikkeessä kysymässä. 


Löytyykö teiltä tatuointeja?

Kommentit (20)

 1. Heidi T

  Ensimmäistä kertaa uskaultaudun kommentoimaan, mutta juurikin ajattelet tuosta äitiytyeen liittyvästä tatuoinnista samoin kuin minä. http://perheenmukanamatkassa.blogspot.fi/2013/10/viikko-40.html <- postauksen lopusta näet millaisen suunnittelimme yhdessä tatuoijjan kanssa. Kuvasta poiketen nykyään kukan terälehdet ovat hennon vaaleansinisen/turkoosin värisiä.

  • Tiina FitFatMama

   Kiva kun uskalsit ja uskalla vaan jatkossaki, en mie pure :).
   Miepä käyn kurkkaamassa :).

 2. Pia

  Mulla ei ole tatuointia, mutta itsellä on haaveessa joku sellainen, joka muistuttaa mua mun kissoista 🙂 Ekaks mietin jotain kuvaa omista kissoista mut niistä pitäis tehdä yleensä isokokoisia, jotta niistä tulis oikean näköisiä ja varsinkaan ekaksi tatuoinniksi en haluais mitään tosi isoa. Nyt tyli mieleen et haluan esim. 2 kissan tassua, ku mulla on 2 kissaa 🙂 Oon aatellut juurikin lapaan ottaa tatuoinnin. Tiiän kyllä tatuoijan, jonka luona aion tatuoinnin ottaa, mutta pitäis nyt saada selville kesätyötilanne et tietää et pitääkö ostaa esim. auto et ei uskalla nyt rahaa käyttää siihen.

  • Tiina FitFatMama

   Miusta sellaset oikeet kuvat eläimistä/ihmisistä tms. on jotenki typeriä ja vähän karmiviakin :D.
   Lavassa tassu näyttäs nätiltä :)!

 3. Jo Karhapää

  Amor de madre, amor eterno;)

  • Tiina FitFatMama

   Hei tuoha kuulostaa hienolta! 🙂
   Pitää nakittaa siut jatkossaki tulkkaa espanjaa jos on tarve 😀

 4. Janika

  On tatuointeja, tänään olen menissa itseasiassa muutaman tunnin päästä ottamaan lisää 🙂 Mulla on kissojen naamat (ääriviivat) nilkkojen sisäsyrjällä, sitten vas. olkapäässä on 3 lintua joiden ympärille tehtiin viimeviikolla syksyn lehtiä ja tänään tulee oikeaan olkapäähän lisää syksyn lehtiä 3kpl.

  • Tiina FitFatMama

   Oii :).
   Mieki haluisin tatskan nilkan lähelle, mut en tiiä kestänkö ottaa ku tuo pohkeessa olevaki sattu ne alimmaiset kohdat :c

 5. Janna – Oo siellä jossain mun

  Mun käsittääkseni tatuointi + imetys -combossa on pelkästään se tulehdusriski ja ab-kuuri, kun ab:t saattaa saada vauvoille masuvaivoja.

  • Tiina FitFatMama

   Okei :). Miulla ei oo ykskään tatuointi onneks tulehtunu, mut never say never vai mite se olikaa

  • Anonymous

   Se tulehdusriski tarkoittaa siis sitä, että tulee rintatulehdus, kun elimistö joutuu koville tatskan parantelussa, ja pahimmillaan voi sitten joutua lopettamaan imetyksen. Ainakaan Joensuussa nämä vastuullisemmat tatskaajat eivät tee imettäessä, raskaana ollessa eikä flunssassa.

  • Tiina FitFatMama

   Aijaa, tollasesta en oo kuullu… 😮

 6. Emmi // And Something Daily

  Mie haluaisin IIIISON tatskan selkään 😛

  • Tiina FitFatMama

   Ois ainakin näyttävä :). Kannattaa varautuu et joutuu ottaa ison tatskan useessa erässä ja saattaa sattuu helkkaristi. Mut kerranha se kirpasee ja on se sen arvosta 🙂

 7. Nica // Lilies and Ginger

  Mäkin haaveilen tatuoinnista, miehellä niitä onkin jo muutama. Olin myös itse ottamassa pikkuneitiin liittyvää tatskaa heti nimiäisten jälkeen, mutta törmäsin myöskin ristiriitaisiin tietoihin tatuoinnin ja imetyksen yhdistämisestä. Päätin etten ota riskiä, voin hyvin odotella imetyksen loppumiseen asti. Jos vaikka äitienpäivälahjaksi saisi tytön nimen ja suojelusenkelin ihoon. En vaan vielä tiedä mihin…..

  • Tiina FitFatMama

   Meillä on just toistepäi, miulla on entuudestaan tatskoja ja mieheke otti Eetun nimikirjaimet käsivarteen ja se oli hänen eka tatska 🙂

 8. Lävistykset, hot or not? | Fit Fat Mama

  […] Korut on myös siitä käteviä, että ne on helppo ottaa pois jos niihin kyllästyy. Toisin kuin tatuoinnit. Tatuoinneista olenkin jo kirjoittanut ja postaus löytyy TÄÄLTÄ. […]

 9. Roosa Emilia

  Mulla on yläselässä melko iso kuva missä leijonan horoskoopin symboli ja roomalaisilla numeroilla mun syntymäaika. Nyt jäätävä tatskakuume. Haluisin poikaan liittyvän kans ja sit johki pienen pikkumyyn koska muumit on vaan aina hyvä ja oon yleensä vähän ku pikkumyy 😀

  • Tiina

   Hehe ei hitto :D!! Mieki oon miettinyt, että haluisin joskus pikkumyyn! Oon iteki nimittäi kuin pikkumyy :D.

  • Roosa Emilia

   Se ois niin siisti. Korvan takana ois hauska mutten varmaan uskalla kun voin kuvitella kuinka se sattuu :’)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.